Фірма спеціалізується на наданні послуг з охорони як великих промислових об’єктів, незавершеного будівництва так і охороні фізичних осіб. Отзывы о работе в Крон Груп, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Крон ГрупДобавить отзыв Оцените работодателя Крон Груп: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Крон Груп Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Дякуємо за ваш відгук. Однак, за результатами перевірки, ми не знайшли інформації про проходження вами стажування або працевлаштування в нашій компанії. Ми завжди відкрито обговорюємо умови співпраці з кандидатами та дотримуємося принципів прозорості.
Ми поважаємо право кожного кандидата самостійно формувати власну думку про роботодавця, однак вважаємо некоректним надавати рекомендації іншим кандидатам щодо того, куди їм звертатися або не звертатися, не маючи особистого досвіду співпраці з нашою компанією.
Бажаємо вам успіхів у професійному розвитку та пошуку роботи, яка повністю відповідатиме вашим очікуванням
Стажери не отримують ЗП, Ті хто шукає роботу, звернуть увагу на прозорість умов, раджу обходити стороною цю контору
Працювала рік. Дуже адекватний керівник. В гуртожитку чисто, все є для комфорту, зарплата вчасно. Рекомендую