Ліфт Буд Монтаж

ТОВ «Ліфт Буд Монтаж» займається монтажем ліфтів

Отзывы о работе в Ліфт Буд Монтаж, зарплаты, вакансии

1. Василь Новаченко
    9 Окт 2026

Працюю з квітня місяця 2026 р.ліфтером-аварійщиком.команда хлопці нормальні механіки.та Шефиня нормальна та людяна.зарплату платять вчасно та нормаллю як для Франківська.мінуси є звичайно то не без них але плюси перекривають бо людяність ніхто невідніняв.коли влаштовувався Шефиня купила спецовку та інструмент та дали службовий автомобіль та коли розбив нечайно службовий моб.тел (новий)то Шефиня купила ще один та попередила бути уважним і закріпити його на шию та в кишеню.більшість поломки ліфтів -70%то ламають люди спеціально або нечитають інструкцію як користуватися ліфтом.станом на жовтень місяць я пропрацював 6 місяців.мені ще вчитися і вчитися до цього працював електриком.тут набагато складніше.броні надають але в мене бронь пожиттєве бо я інвалід армії -3 групи з 2013 р та пожеттєво.тцк пиняє кожен тиждень або раз в тиждень дивиться резерв+ кричить морди та відпускає.робота нормальна.ну мінуси бензин з зарплати але то пів біди але бензин росте кожних 2-3 місяці і так норм росте та працюю 24/7 в день з ранку з 9:00 до 18 буває і до 19:00 год як що виклики є.та вночі чи вечором дзвонять в будь який час якщо застрянуть.люди згадують про кожний стан в трьох випадках Тцк шастає та забирає повітряна тривого та заходи на Франківськом та коли відключають світло а так все норм чілемо та ламаємоліфто перегружаємо всяким буд матеріалом та ставило притензії яж плачу та то ваша робота станом на жовтень місяць 2026 р ви платите подивіться в свої платіжки за 1м квадратний 0.59 коп..Тото маєте 40 кВ метрів квартира то 23 грн 60 коп за місяць.а в маршрутці 25 грн в один бік…щей притензії чому неїде.хоча день чи два і ми його ремонтуємо.краще ті ліфти де є відео камери бо хто поламав той платить аге поламали і на всіх ділять(колгоспи) і таке є.короче нормально.дуже рідко є нормальні роботи в Франківську бо говорч одне а роблять з часом друге а тут норм.в мене є привілегія я інвалід армії та терпіти роботодавцям брехунами не хочу.бо вони в нас час тримають бронею та зарплату затримують та понаднормові неплатять.якось так а тут норм.дяккю.

Добавьте зарплату в компании Ліфт Буд Монтаж

Добавить отзыв Оцените работодателя Ліфт Буд Монтаж: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.

Найдите компанию