Loven Bistro

Loven Bistro

comment Отзывы: 3
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Loven Bistro — це більше, ніж просто заклад. Це простір, де поєднуються смак, естетика та турбота про кожного гостя. Ми створюємо атмосферу, в яку хочеться повертатися — за якісною кухнею, щирим сервісом і відчуттям комфорту.

Отзывы о работе в Loven Bistro, зарплаты, вакансии

1. Роман
    8 Сен 2026

Працював у закладі під час закінчення навчання перед канікулами та на канікулах. Сподобалася атмосфера в колективі та ставлення до працівників. Зарплату завжди виплачували вчасно, без затримок.
    Також сподобалося, що на початку всьому навчають і завжди можна звернутися за допомогою, якщо виникають питання. Великий плюс, що ті хто приходять взагалі без досвіду, можуть попасти на безкоштовне навчання, яке проходить окремо від робочого часу, як підвищення кваліфікації. Робота активна, тому зміни проходили швидко, а спілкування з гостями залишило багато приємних вражень.
    Через навчання поки що не можу поєднувати роботу й університет, тому довелося піти. Але якщо з’явиться така можливість із задоволенням повернуся в команду.
    Рідко кажу таке про роботу, але сюди справді хотілося йти на зміну. Дякую команді за класний досвід і гарний час разом.

8 Сен 2026

Під час стажування ознайомилася з усіма основними процесами роботи на локації: приготуванням кави та інших напоїв, роботою з випічкою й готовими стравами, касою, викладкою продукції, підтриманням чистоти та порядку, а також із загальною організацією роботи.

Стажування проходило по 4 години на день. Інформації справді було багато, особливо на початку, проте все пояснювали поступово й одразу показували на практиці. Завдяки цьому в день виходу вже на повну зміну було значно простіше — основні процеси були знайомі й було розуміння, що та як потрібно робити.

Із плюсів — привітна команда, можливість у будь-який момент поставити запитання й одразу отримати пояснення, а також багато практики. Сподобалося, що працівники не обмежуються лише одним напрямом: кожен знає всі основні процеси та за потреби може підмінити колегу — на касі, у приготуванні страв чи кави. Через великий потік гостей командна робота тут справді важлива, адже потрібно швидко орієнтуватися й допомагати одне одному.

Робота досить активна: потрібно бути уважною, швидкою, стежити за продукцією, чистотою та кількома процесами одночасно. Потік людей великий, але це компенсується хорошою заробітною платою, яка виплачується вчасно.

Загалом стажування було корисним і добре підготувало до повноцінної роботи. Воно допомогло зрозуміти, що робота на локації — це не лише кава та спілкування з гостями, а й багато організаційних процесів, відповідальності та командної взаємодії. Після стажування вже було розуміння, як усе працює на практиці, тому адаптуватися до повної зміни було набагато легше. ☕️🥐❤️

3. Світлана
    15 Авг 2026

Проходила стажування в даній кав'ярні на Вокзальній, неприємні враження.
    Якщо лінь читати, в цілому тебе кидають у весь хаос який там відбувається, і тобі треба в ньому вижити.

Говорять що стажування оплачуване, але якщо не влаштуєшся — нічого не заплатять.

3 дні стажуєшся, на 4-й тест. Треба знати повністю все меню по мл, в які страви що додається, всі позиції випічки (по смакам кожен еклер і макарун), програми для випікання в духовці. І це все вивчити треба за 3 дні, при тому що стажуєшся ти ще по 8+ годин.

Перший день ознайомчий, але на другий вже вимагають щоб ти все знав, якщо не знаєш — якась пасивна агресія, закатують очі.
    Намагаєшся щось уточнити, дізнатися, або просто щоб співробітник контролював те, що і як ти робиш — він буде постійно відволікатись на НЕ робочі моменти зі своїми колегами, і ти залишаєшся сам на сам.
    Нас на 2й день з іншим стажером кинули на всі процеси (каса+кава+кухня) одних справлятись на години 3-4 точно, тим часом весь колектив дивився відосіки в телефонах.
    Часто мене просто проганяли з процесів, замість того щоб я (та інші стажери) проходила практику. Коли все таки надають таку можливість — щире здивування або роздратування, а як це ти це не знаєш, а це переплутала.

На процесах взагалі повний безлад, нема закріпленої ролі за робітником, тому кілька робітників може сидіти в телефонах і 1-2 працювати.

З деякими працівниками намагалась заговорити — можна було зіткнутись з тотальним ігнором.
    Вийшло поспілкувалась з більш адекватними співробітниками, зп виплачують стабільно, не затримують, але вони і не проходили такий жорсткий відбір на початку.(при мені відсіяли як мінімум 4 стажера)

Добавьте зарплату в компании Loven Bistro

Добавить отзыв Оцените работодателя Loven Bistro: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.