Завод полиэтиленовых изделий ООО «Планета Пластик» — это стабильная компания, которая производит полиэтиленовую продукцию высочайшего качества. Широкий ассортимент способен удовлетворить индивидуальные потребности нашего клиента. Динамичное развитие позволяет нам занимать ведущую позицию на рынках Украины и зарубежья. Отзывы о работе в Планета Пластик, зарплатыДобавьте зарплату в компании Планета ПластикДобавить отзыв о работодателе Планета Пластик Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Планета Пластик?
Якесь дно…Запросили на співбесіду!Перша розмова була пов’язана,з тим , що в мене дитина, під час тривог яку зранку не завжди можу завести в садок, і ввечері потрібно встигнути забрати, і найголовніше відправляла резюме на іншу вакансію-де робочий день указаний до 16.00!Передзвонила уточнити на рахунок графіка-айчар мені кричала в трубку що я їм не підхожу, і щоб я не витрачала її час!!!Питання-для чого телефонувати 2 раз, і запрошувати на співбесіду?!
Так *** багато в цій компанії особливо серед керівництва. Краще оминати стороною це місце. . .
До війни в принципі якось працювати можна було. Після звільнення ірпеня підприємство було пошкоджено на керівні посади поставлено тупих родичів та **полизів, ЗП не збільшували.
Контора не перспективная нет роста малые зарплаты тупой коллектив. Продукция по ценам дорогая качество так себе.
Зарплати малі в конвертах платять корупція процвітає часто платять з затримками, вимоги високі відносятся як до рабів коли сезон закінчуются штат скорочують.
Не рекомендую звязуватись з цією компанією.
Качество не то что ранше. Видимо как плотят так и работают, проросийская контора. Всё как п
ри совку.
@Отець Бакардій, Саме так спочатку працював майже безкоштовно а потім цими рукавами згноїв більше 20% зерна. Контора сепаратистів і москалів.
@Семен, ***, ти хоча б навчись з різних ip писати про зарплатню і рукави. Чи ти, йолоп, спочатку працював за погану зарплатню, а потім 20% зерна зґноїв.

Брали партію зернових рукавів для зберігання пшениці, через пів року 20% зерна згнило в цих рукавах. Не рекомендую з цією компанією звязуватись.
Бесперспективное производство денег нет зарплаты нищебродские. Пленку не покупают как раньше. Одним словом качество уже не то.
Заробітна плата мала з людей знущяются, працюють хлопці як раби.
Людський труд не цінится перепрацювання не доплачуются.
Якщо Вам не підходить заробітня плата
та керівник, навіщо Ви над собою так знущаєтесь ?
Пошукайте щастя на іншому місці роботи.
Платят мало ЗП урезали директор [вырезано] бородатое постоянно недовольный как будто все ему должни.
Работал на складе,работа не плохая но очень много нюансов!переработки оплачивают как обычный час,при увольнении стараться высчитать за всё и недоплатить !За штрафы за каждый пустяк даж е говорить не буду.
Платят мало, руководитель отдела персоналом Шорохова Татьяна ведет себя не корректно, так как думает, что все ей позволено ведь в […].