Шипшина

Шипшина

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
2.5 / 5 (8)
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

ШипШина — товары для автомобилистов.

Отзывы о работе в Шипшина, зарплаты, вакансии

1. Іван
    17 Фев 2022

Розглядаю роботу у компанії ШипШина, що за умовами? Цікавлять відгуки співробітників, які тут вже працюють. Як виплачують заробітну плату, який колектив та керівництво?

2. Руслан
    20 Сен 2021

Проработал год в Житомире, год лежала у них трудовая, записали 3 месяца….уровень шарашкиной конторы

3. Валерий
    19 Авг 2021

Никто же хорошего не напишет, все приходят только возмущаться по любым причинам, связанным с коллективом, отпускными и прочим. Если предупреждать заранее как и просят, тогда будет у Вас нормальный отпуск без проблем. Если за увольнение говорить за 2 недели минимум, также не возникнет вопросов. Лично мне работать нравиться, есть и скидки для сотрудников, кофе вода и многое другое.

4. Oksana Berries
    21 Авг 2019

львівска шипшина :
    Львів. Офіс знаходиться в районі складів в рідкісній д***, знайти його вкрай важко. Навіть не усі оточючі за 200 метрів від офіса знають де є «Шипшина».
    Непрофесіоналізм працівників офісу — дикий. Шукали працівника на роботу, в якій самі не розумілися (толком навіть не могли пояснити, чого вони хочуть). Дали «аморфне» завдання — зробив, а вони навіть не вдались передзвонити, щоби сказати, чи їх влаштовує чи ні.
    Одним словом, якщо хочете втратити час як я — зголошуйтесь на їх вакансії)). Вас «повозять» два-три тижні і навіть не передзвонять, щоби як адекватні роботодавці повідомити чи ви їм підходите чи ні.

Ви робите безглузді коментарі стосовно дівчат продавців. Там працюють дуже розумні дівчатка і це на мою думка дуже круто! А по вашому коментарі, видно, що Ви в тематиці шин некомпетентні. На шині вказано не радіус, а ДІАМЕТР!!

5. Oksana Berries
    21 Авг 2019

Шипшина — компанія з високою корпоративною культурною. Мешканці Львова та області, можуть спостерігати життя компанії на власні очі. На марафонах бігають бігуни одягнені в шипшину, футбол грають — шипшина, бадмінтонні корти Команчеро — теж заполонили гравці з шипшини. Спочатку думали, що це реклама, спонсорство, а виявляється — це працівники компанії такі активні. Багато молоді, які з гордістю носять на одязі логотипи компанії. Велика повага керівництву!

30 Май 2019

Роками торгують автошинами. Знають свою справу. Рівнем обслуговування я задоволений.
    На скільки мені відомо, власник компанії дуже активна та поміркована людина. Заохочує працівників до різних активностей в плані спорту та подорожей. Охоче беруть на роботу людей без досвіду. Навчають за власний кошт, стажують. Працівників робочих вакансій ще й годують безкоштовно.
    Фірма як фірма.Є певні недоліки але вони не псують позитивне враження про них.

11 Май 2018

Шарашкина контора чистой воды. Отпускных при увольнении нету, трудовая пролежала у них год, записано 3 месяца, трудовую после увольнения ждал месяц, грубейшее нарушения кзот, руководство столь высокомерное что и словами не передать. Просто потерянный год жизни и все.

8. львівска шипшина
    1 Май 2018

6 Янв 2018

Якщо сфера цікава є можливість навчитися,було б бажання. Нюанси є як і у будь-якій роботі. Колектив доброзичливий. «Шипшина» дає можливість розвитку,навчання,ініціатива також заохочується. Хороша організація.

10. Таня
    28 Дек 2016

А ще є такий головний бухгалтер , яка краде чужих чоловіків….

4 Апр 2016

Зборище підлиз, які тільки й дивляться, як шефу вгодити

17 Фев 2016

Цiнять пiдлиз…. Така правда. Шипшина не виняток.

13. не все золото що ...
    29 Июн 2015

Схоже на правду…

14. не все золото що ...
    29 Июн 2015

Компанія велика ….колектив простий і в міру професійний…але є і свої плюси. Хороші знижка на товари компанії для своїх. Смачно в кафе . Зараз коли великий наплив людей дещо зіпсувалося. Продавців професійних в усій мережі на пальцях…колеса продають дівчата які не розрізняють підсилену шину від легкової..лиш би радіус зійшовся☺. На фоні цього професійних і розумних людей не цінять…за крутизною фірми повний непрофісіоналізм під ногами…можеш бути чесним і хорошим працівником та на це власнику начхати…в компанії можуть добре почуватися підлизи і ті що роблять тупі пики або вміють вішати лапшу на вуха…а ще ті хто проводить вільний час з ним можуть нічого не робити і отримувати зарплати в 2 рази більші ніж трудяга з магазину.це розповідав менеджер якого звільнили але про те що профісіоналізму там мало чув не раз.

13 Фев 2015

хе,щоб попасти на роботу консультантом-дозвольте постажуватися два тижні вантажником на складі(єдине що дівчат це не стосується),курити-ні-ні,під страхом звільнення,один вихідний в тиждень,щоправда,є і плюси-колектив відмінний,можливість купувати товари з непоганою знижкою,скидка в корпоративних кафе і санаторії,загалом,є і плюси і мінуси,все в балансі.
    Але якщо надумаєте там працювати,змиріться що прийдеться бути і продавцем,і вантажником,і масовиком-затійником)))

16. Друг
    25 Дек 2014

так все круто , а насправді не цінять людей

Добавьте зарплату в компании Шипшина

Добавить отзыв Оцените работодателя Шипшина: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.