Сеть магазинов СОТА Отзывы о работе в Сота Альянс, зарплаты, вакансии
Продавец-консультант Одесса • 1 зарплата 20 000 грн Добавьте зарплату в компании Сота АльянсДобавить отзыв Оцените работодателя Сота Альянс: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Сота Альянс Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Регионал Семенюк очень большого о себе мнения, не понимаю как таких людей можно ставить на руководителя, почему компания не обращает внимания на то какие люди стоят на такой должности, нужно убирать таких людей, если хотите чтобы люди в компании работали, после увольнения человек прилюдно унижает потому что ушел с компании, управа на вас есть в том числе и на него, за унижение ,не соблюдение правил, систему личных штрафов и не выплате вовремя зарплаты, недолго вам ещё сидеть и греться на должности.
Працював тут і хочу попередити дівчат — не стійте близько до вітрин цих магазинів. Скло з вулиці здається матовим, але зсередини прозоре.
Поки в магазині нікого нема, хлопці-консультанти розважаються тим, що тайком фоткають жінок на свої телефони (особливо тих, хто в коротких юбках чи з відкритим декольте), які проходять мимо або автобус чекають. Потім ці фото обговорюють, ржуть і перекидають одне одному.
Мені як чоловіку було гидко. У мене є молодші сестри і я не хочу щоб вони потрапили у кадр чергових збоченців, які бозна що потім вдома з цими фотками будуть робити. В магазинах встановлені камери, але схоже керівництву байдуже, головне, щоб продажі йшли.
Люте хамство як до клієнтів, так і до колег. Із всіх колег приємне враження лише від такого ж стажера як я, який допомагав і ставився як до людини і від супервайзера по Водафону Дениса.На співбесіді і в описі вакансії було вказано, що всьому навчають, але по факту кожен раз коли ти задаєш питання адміністратору тебе або ігнорують або відповідають пасивно-агресивно. Ти всьому маєш навчатися сам, навіть якщо немає матеріалів. Доступ до навчальної системи по водафону і програмі сібель — я отримала лише після половини пропрацьованого часу, звідки я мала цю інформацію брати невідомо, але від мене вимагали цього так, як від людини, яка пропрацювала там рік, показавши всього один два рази і злючись, коли я прошу показати ще чи допомогти. Кожне твоє питання, прохання — грубість у відповідь. Коли я захворіла мене спитали чи я симулюю і просто не хочу працювати, чи дійсно захворіла — офіційний лікарняний я принесла, про погане самопочуття попередила завчасно. Адмін Олег Попик спілкується з колегами матом, також коли щось не помітив, не зробив, пропустив — «тебе нічого не смущає?». Клієнтку з обмеженим слухом та мовленням (людина була глухоніма) — він назвав «муму», я хотіла власне спитати чим можна допомогти, і у відповідь отримала «Чого ти до неї звертаєшся, вона ж муму?»
В туалеті воняло жутко, там навіть не було ні доместоса, ні якогось дешмансткого туалетного утьонка, поки я особисто не попросила щоб їх купили, видно було, що його давно ніхто не прибирав. Від 13 червня по 25 липня всього заробітної плати я отримала 9061 гривню, інші копійки я зможу отримати лише 25.08., хоча при співбесіді обіцяли ставку 7000 грн і клялися, що менше 20 000 там ніхто не заробляє, а також по статті 116 співробітник при звільненні має отримати всі свої кошти — цю статтю виходячи з усього вони ігнорують. Як я буду жити цілий місяць за 5000 гривень які в мене залишилися я не знаю. Мені мали прийти тестові захисні плівки щоб я навчилася їх клеїти,я чекала їх тиждень, але були претензії чому я досі цього не вмію були ще за кілька днів як вони взагалі приїхали, і претензія » От ми тобі дамо 10 плівок, а ти нічого не навчишся і попросиш ще 10, що тоді?» .Обходьте цю компанію 10ю дорогою, якщо бережете своє ментальне здоров’я і не хочете щоб вас кинули на гроші.
м.Кривий Ріг,вул.Соборності,магазин працює без документів, працівники до відвідувачів відносяться з неповагою,ні яку інформацію не надають,нікому не допомогають,всі поводяться зухвало,ще сміються вам у обличчя.Яке керівництво такі й працівники.Не рекомендую магазини ТОВ «Сота-Альянс».
Працюю в компанії 4+ роки. Прийшла ще студенткою, не маючі ніякого досвіду в цій сфері. Було дуже страшно, але команда з адміністратора та тренерів мені допомогла в цьому. За півроку виросла до адміністратора магазину. В Києві постійно змінювала місце проживання та це не завадило мені працювати далі так, як магазини є по всьому Києву, керівництво лояльно ставится до ротацій завжди йшли на зустріч. Ця робота допомогла мені вирости та набратись навичок для подальшої роботи, завдяки чому мене перевели в офіс. Вдячна компанії за довготривалу співпрацю та кар’єрний зріст.
Мінуси: є штрафи, але вони незначні, якщо ти відповідально ставишся до роботи ніхто тебе штрафувати не буде. За 4 років роботи продавцем+адміністратором мене оштрафували в загальному на 600 грн
[вырезано] РР Семенюк, [вырезано]. Непонятно почему такое [вырезано] может работать, проблемы с самооценкой. По нему плачет психушка и военкомат.
Ось і закінчилась моя історія з Сота-Альянс. Я виїжджаю за кордон. Дякую компанії за 4 роки разом, я пройшла з вами і карантин і війну, дякую за стабільність в цей нестабільний час. Дякую колективу, друзі ви чудові! Бажаю компанії тільки процвітання, не звертайте увагу на заздрісників і конкурентів! Сподіваюсь ще побачимось з вами, прибережіть для мене містечко про всяк випадок)
Почала працювати в компанії з вересня 2022 року, після співбесіди впринципі все підходило, запросили на пробний день. Потім я вирішила прочитати відгуки про компанію і почала сумніватись варто йти сюди чи ні, начитавшись відгуків довго вагалась, але треба була робота, тому вирішила спробувати. Чесно кажучи я не пожаліла, за ці місяці зп завжди приходила вчасно, перед Новим роком вийшло навіть дуже добре заробити. Перший місяць було багато нової інформації, трошки важкувато було, і зп вийшла не айс, з другого втягнулась і почала норм заробляти, добре що не здалась після першого.
Тут є люди які працюють уже по 7-10 років, раніше я таких не зустрічала, це дає надію, що компанія дійсно хороша. Тому поки працюю і планую тут затриматись, вирішила написати відгук, щоб такі як я, «переживатєльні», начитавшись відгуків не злякались спробувати.
Є свої нюанси в роботі, але для мене вони не критичні, порівняно з моїми попередніми роботами в великих мережах, тут краще і більш людяне відношення. Робота підходить для активних і комунікабельних, якщо ви любите на роботі весь день посидіти і помовчати, вам не сюди)
Компании хуже не существует . Во главе моего филиала стоял семенюк , человек с мозгом как у ракушки и мнением большим о себе. Уволился, деньги так и не выплатили , никто ничего не отвечает . Если не хотите чтобы вас кинули , то просто ни в коем случае не идите сюда работать
На собеседовании Александр(Региональный менеджер) заливал в уши, что компания заботиться о сотрудниках, стабильно выплачивает ЗП и еще много такой лапши. В итоге с первого дня работы все его слова превратились в тыкву. Администратор это вообще отдельный разговор: может чеки других сотрудников выбивать на себе(чтоб ей проценты шли) или просто докапываться, так как ей нечего делать. По итогу выплатили 30% от заработанных мной денег. Также очень много штрафов и просто необьяснимых запретов.
Ничего хорошего в этой компании я не увидел, очень много клиентов, проработал 10 дней заплатили 2 тысячи.
Коллектив — лучшее, что есть в этой компании, по крайней мере, в магазине, котором я работал. Дружный, сплочённый коллектив, некоторые коллеги действительно профессионалы в продажах и работая с ними получаешь бесценный опыт.
Что бы выполнять план и соответственно зарабатывать, сотрудникам нужно продавать иногда дополнительные сервисы и услуги.
Хотите потратить время, нервы и не нужна зарплата. Вам в компанию «Сота-Альянс» Вас будут выгонять на работу на час раньше. Рождество, Новый год — забудьте что сушествуют. Кузмечьов Галина редкосная.
Работаю консультантом 4 месяца. Сравниваю с предыдущими местами работы и реально здесь лучше условия, зарплата, коллектив. Всё устраивает.
Здравствуйте! Не работал, НО…проходил собеседование. Люди вроде не плохие, с виду. Однако после прохождения первого этапа, замолчали навсегда… Хотя обещали через пару дней, сказать результат. А это говорит о не профессионализме. Первое правило предприятия — уважение к людям. Даже при отрицательных результатах необходимо сообщать и благодарить за внимание. Рад что не устроился к ним! БЕДНАЯ КАНТОРА с мизерной зарплатой.
обучение в компании ужасное и ничем не оргументированное. Нет никаких обучающих программ. Если понравился администратору магазина то она тебя научит. Мне попалась такая админ которая показывала 1 раз и после требовала такого-же выполнения. сотрудники меняются раз в пол года. Стажироватся можно месяц бесплатно а потом тебя турнут и ничего не заплатят, вот так вот .