DevOps, Cloud Infrastructure Engineer
«Treba.Credit» — фінтех-компанія, що працює на українському ринку небанківського кредитування. Ми входимо до ТОП-15 компаній сектору. Отзывы о работе в Treba.Credit, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Treba.CreditДобавить отзыв о работодателе Treba.CreditХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Treba.Credit?

Бывший Качай, где было мега комфортно работать поэтому проблематично было туда устроиться превратилось в «Легко» «Треба».. что сказать? Выше описаный отзыв — правда 100%. Без «неформальных связей» будете работать за себя и того парня, отношение — как к чему-то не нужному. Добиться продвижения это как полететь в космос. Не рекомендую. Зря потраченное время.
Компанія безперспективна. Під різними назвами існувала як «качай», «легко». Керівництво — це люди які вже успішно позакривали інші фінки, тобто з компаній, які збанкрутували. Будь-які просування вирішуються за рахунок «неформальних зв’язків» з керівництво, зарплати нижче ринку, велика плинність кадрів.. З позитиву те, що в принципі компанія намагається показувати прагнення до розвитку, але і це більше показушне.