З 1999 року підприємство «Турбо-Центр» займається Отзывы о работе в Турбо-Центр, зарплатыДобавьте зарплату в компании Турбо-ЦентрДобавить отзыв о работодателе Турбо-Центр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Турбо-Центр?
Звернувся до цієї компанії для діагностики ТНВД VP-30. Одразу повідомив, що насос вже проходив діагностику в іншому сервісі, і ми надали висновок майстра. Менеджер запевнив, що діагностика у них коштуватиме 600 грн — це нас влаштувало.
Однак після озвучення вартості ремонту (спочатку 20 000 грн, потім знизили до 16 000 грн) ми відмовилися від подальших робіт. У відповідь менеджер несподівано повідомив, що тепер діагностика коштує 3 000 грн, посилаючись на нібито встановлений новий ремкомплект, хоча нас про це ніхто не попереджав і згоди не питав.
Згодом, під час отримання ТНВД, сума за діагностику вже склала 2 700 грн, а в акті немає жодного слова про встановлення будь-яких деталей. Усе це виглядає як спроба нав’язати непотрібні послуги та витягти гроші, особливо якщо клієнт відмовляється від ремонту. У результаті заплатив 2 100 грн, щоб забрати тнвд.
Сервісом залишився незадоволений, вважаю підхід до клієнтів нечесним. Не рекомендую.
Взяли на разборку турбин,пообещали оформить официально,в итоге не оформили и кинули на зарплату.