Турбо-Центр

З 1999 року підприємство «Турбо-Центр» займається
— ремонт турбокомпресорів
— продажем нових турбокомпресорів для турбированых дизельних і бензинових двигунів
— ремонтом повітряних компресорів для вантажних автомобілів і сільгосптехніки,
— виробництвом балансувального обладнання для ремонту турбокомпресорів

Отзывы о работе в Турбо-Центр, зарплаты

1. 2 мая 2025

Звернувся до цієї компанії для діагностики ТНВД VP-30. Одразу повідомив, що насос вже проходив діагностику в іншому сервісі, і ми надали висновок майстра. Менеджер запевнив, що діагностика у них коштуватиме 600 грн — це нас влаштувало.

Однак після озвучення вартості ремонту (спочатку 20 000 грн, потім знизили до 16 000 грн) ми відмовилися від подальших робіт. У відповідь менеджер несподівано повідомив, що тепер діагностика коштує 3 000 грн, посилаючись на нібито встановлений новий ремкомплект, хоча нас про це ніхто не попереджав і згоди не питав.

Згодом, під час отримання ТНВД, сума за діагностику вже склала 2 700 грн, а в акті немає жодного слова про встановлення будь-яких деталей. Усе це виглядає як спроба нав’язати непотрібні послуги та витягти гроші, особливо якщо клієнт відмовляється від ремонту. У результаті заплатив 2 100 грн, щоб забрати тнвд.

Сервісом залишився незадоволений, вважаю підхід до клієнтів нечесним. Не рекомендую.

2. 1 марта 2023

Взяли на разборку турбин,пообещали оформить официально,в итоге не оформили и кинули на зарплату.

Добавьте зарплату в компании Турбо-Центр

Добавить отзыв о работодателе Турбо-Центр

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Турбо-Центр?