YourQuery S.R.O.

YourQuery S.R.O.

Компанія YourQuery — це згуртований колектив однодумців, професіоналів своєї справи, які мають великі амбіції та реальні досягнення.
Основний напрямок роботи — консалтинг, веб-розробка, розробка програмного забезпечення та надання комплексних рішень у сфері IT. Паралельно ведемо різні проекти у галузі міжнародної юриспруденції та державних інвестиційних програм.
Компанія YourQuery — це саме та компанія, в якій працювати комфортно, адже у нас є комплексний підхід до створення продукту та знання того, яким має бути ефективний бізнес. Будемо раді бачити Вас у нашому колективі!

Отзывы о работе в YourQuery S.R.O., зарплаты

1. 28 июня 2023

Вже рік працюю в YourQuery як PPC спеціаліст. Раніше працював на фрілансі з дому, тепер насолоджуюсь офісним життям — скучив за ним за карантинні часи. Атмосфера в колективі класна, працює багато спеціалістів, тому є можливість навчатись. Самостійно розвиток рухався набагато повільніше. В YQ я швидко вдосконалив свої навички і відповідно показники рекламних кампаній, навчився запускати дієві медійні (раніше працював суто з пошуковими). Радий, що колись відгукнувся на їхню вакансію.

2. 31 мая 2023

Працюєш більше — отримуєш більше. Круто, бо на минулій роботі додаткові години класифікувались як мої проблеми. Мотивація, на мою думку крута і це справедливо. Весь час щось нове, доводиться гуглити і покращувати свої навички. Але для мене це тільки велика перевага. YourQuery це про ефективність і круті заохочення.

3. 19 января 2023

Працюю тут півроку, в принципі жалітися ні на що. Не завалюють роботою, тут головне, щоб ти якісно виконував завдання, а не як-небудь і швидко. Один раз за весь час мене попросили лишитися, але потім був бонус до ЗП. Лояльне керівництво, з яким тільки на ти і з яким можна кудись сходити колективом.

4. 26 декабря 2022

В Your Query працюю не так давно, однак повністю задоволений своїм вибором. Тут дають змогу працювати зі всіма типами рекламних кампаній : КМС, Discovery, Відеокампанії та Пошук. Є можливість робити A/B тести, працювати з великими бюджетами, прокачувати свої знання в контекстній рекламі (Курси та тренінги від компанії).
    З очевидних плюсів — супер дружний колектив (PPC — forever), уважне керівництво, постійне особистісне зростання, прокачування всіляких hard skills, soft skills, ну і звичайно ж ЗП, а це не може не радувати) Приємно працювати в компанії прогресивних, креативних та позитивних людей.
    На окремому рівні турбота про співробітників: helsi-бокси, оплачувані лікарняні, приємні ніштяки на свята, day-off та багато іншого.

5. 14 декабря 2022

Атмосфера в YourQuery напрямую зависит от того, под чье крыло вы попадете. У каждого отдела и команды есть свой вайб, который задается тимлидом. Так случилось, что мой первый тимлид был, мягко говоря, не самым приятным человеком, который довел меня до того, что я собиралась уволиться. Но эйчары не заинтересованы в текучке кадров, поэтому просто предложили перевестись мне в другой отдел. Я рада, что все сложилось именно так, потому что теперь коллеги и тимлид из нового отдела — это буквально моя вторая семья. В целом, рекомендую соискателям попробовать свои силы в YourQuery.

Добавьте зарплату в компании YourQuery S.R.O.

Добавить отзыв о работодателе YourQuery S.R.O.

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании YourQuery S.R.O.?