Альянс Рітейл Груп — мережа продуктових магазинів Домашній Маркет та кав’ярень з Вінниці, які активно розвивають торгівлю продуктами харчування в Україні вже більше 10 років. Отзывы о работе в Альянс Рітейл Груп, зарплатыДобавьте зарплату в компании Альянс Рітейл ГрупДобавить отзыв о работодателе Альянс Рітейл Груп Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Альянс Рітейл Груп?
При влаштуванні на роботу говорять одне,а по факту інше. Влаштувалася операторм в Житомирі в магазин Mashket.Було спочатку обговорено, що зп 16000 тис.грн. і буде власне робоче місце.Як виявилося то менше( скільки так і не дізналася бо ніхто не сказав точну суму. Назвали 12000 тис але це не точно і + якісь премії). Умов для праці немає взагалі ніяких. В оператора, який має працювати цілий день за комп’ютером -немає власного комп’ютера, стола і стільця. Це все ділиться на трьох людей. Це на керуючу та адміністратора. Седіти потрібно на складі разом з мошками, які там постійно проживають. Місця де можна пообідати теж немає. Відходила майже два тижні і коли сказала,що працювати не буду бо умови і зп не підходять то нічого не заплатили хоча планувала відпрацювати до кінця місяця.Керівництво,яке знаходиться у Вінниці веде себе по хамськи і зверхньо (стало зрозуміло після першої розмови і після смс).