Альянс Рітейл Груп

Альянс Рітейл Груп

, ,

Альянс Рітейл Груп — мережа продуктових магазинів Домашній Маркет та кав’ярень з Вінниці, які активно розвивають торгівлю продуктами харчування в Україні вже більше 10 років.
Наша місія: «Ваш комфорт у щоденній покупці»
Кінцевий цінний продукт роботи : Надати Гостю якісний товар, вражаюче обслуговування та бажання повернутись знову.
Наша мережа постійно вдосконалюється та росте, що дає змогу працівникам отримувати конкурентоспроможну заробітну плату та можливість професійного зростання.
Якщо Ви маєте бажання розвиватись разом з нами — чекаємо в команді!

Отзывы о работе в Альянс Рітейл Груп, зарплаты

1. 28 августа 2024

При влаштуванні на роботу говорять одне,а по факту інше. Влаштувалася операторм в Житомирі в магазин Mashket.Було спочатку обговорено, що зп 16000 тис.грн. і буде власне робоче місце.Як виявилося то менше( скільки так і не дізналася бо ніхто не сказав точну суму. Назвали 12000 тис але це не точно і + якісь премії). Умов для праці немає взагалі ніяких. В оператора, який має працювати цілий день за комп’ютером -немає власного комп’ютера, стола і стільця. Це все ділиться на трьох людей. Це на керуючу та адміністратора. Седіти потрібно на складі разом з мошками, які там постійно проживають. Місця де можна пообідати теж немає. Відходила майже два тижні і коли сказала,що працювати не буду бо умови і зп не підходять то нічого не заплатили хоча планувала відпрацювати до кінця місяця.Керівництво,яке знаходиться у Вінниці веде себе по хамськи і зверхньо (стало зрозуміло після першої розмови і після смс).

Добавьте зарплату в компании Альянс Рітейл Груп

Добавить отзыв о работодателе Альянс Рітейл Груп

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Альянс Рітейл Груп?