Beauty Lux

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія BEAUTY LUX — европейский бренд професійного косметологічного обладнання Преміум класу
BEAUTY LUX це більше 5 років стабільного розвитку на б’юті ринку України та Европи
BEAUTY LUX це понад 7 тисяч задоволених клієнтів, які з радістю повертаються за інноваціями для свого бізнесу
Обладнання компанії BEAUTY LUX розроблене з урахуванням використання новітніх технологій під контролем якості та безпеки. Наші партнери з Німеччини спеціально для нас розробляють нові моделі, комплектації і методики, щоб ми могли радувати інноваціями наших клієнтів.
Ми зарекомендували себе як надійний партнер та заслужили довіру фахівців з Німеччини, Франції, Ізраїлю, США, Італії, Австрії, Данії, Польщі, Литви, Латвії, Голландії, Молдавії, Білорусії.
Наше обладнання проходить декілька етапів контролю перед тим як потрапляє до клієнта, що дає нашим клієнтам впевненість в якості продукції. Якість обладнання компанії BEAUTY LUX підтверджено Сертифікаціею в Україні, Європі та США.

Отзывы о работе в Beauty Lux, зарплаты, вакансии

1. Наталія
    11 Фев 2025

Дуже задоволена покупкою діодного лазера від BEAUTY LUX! Обладнання якісне, працює бездоганно. Окрема подяка за професійну консультацію та навчання!

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Beauty Lux

Добавить отзыв Оцените работодателя Beauty Lux: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.