Бі із 1998 року знаходить у доступних зоряних системах нашої галактики й привозить в Україну круті іграшки. Отзывы о работе в Будинок іграшок, зарплатыДиректор (IT) 1 60 000 грн Добавьте зарплату в компании Будинок іграшокДобавить отзыв о работодателе Будинок іграшок Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Будинок іграшок?
Доброго дня, поставте таблички на касах, де електроний чек, а де звичайний. Невже це так важко.Не раз була свідком ситуації, коли покупець ображав касирів, за те, що вони йому не видали чек, і це, як він казав, не його проблеми, що тут електрона каса, мені не треба Ващі смс, ви мені потім їх кожень день будете висилати і.д. Мені потрібен нормальний чек, а коли йому запропонували зробити повернення, а потім підійти на іншу касу пробити і йому видадуть чек, то там таке полилося, що на голову не налазить
Доброго дня.
Переважно не пишу відгуки, але те що я почув, мусило мене це написати.
Я іноді заходжу в Будинок іграшок у Рівер Молі обслуговування завжди приємне на касі.
Сьогодні 18.01 зайшов.
Був свідком неприємної ситуації, точніше, чув. Стояв я біля машинок, приглядався, тут повз мене проходить працівник чоловік, такий з бородкою, помойму Олександр звати, вибачте але коли він проходив від нього воняло сигаретами.
Стою і через декілька хвилин чую, зі слів дівчат,які виходили з приміщення, напевно підсобка, що цей чоловік, дуже не коректно обізвав свою колегу дівчину, суть не знаю, та це напевно неважливо, але ніщо не дає права чоловіку ображати дівчину, жінку.
Вони ще зауважили що ніхто на особистості не переходив, і було сказано в шутливій формі, а те що він сказав це булінг.
Він сказав щось потипу -це твої ноги як драндулєт, а у мене засіб пересування -велосипед, який треба заряджати.
Як я зрозумів, що він їздить на велосипеді, і ставить його у підсобному приміщенні, а це займає багато місця, а дівчатам немає де пройти, сісти. Навіть якщо це так, це не дає йому права так казати.
Поважаючий себе чоловік, у якого є гідність, повага до протилежної статі, ніколи не опуститься до такого рівня.
Це ж яка неповага у цього чоловіка до дівчат, некоректність, образа, як б на місті хлопця цієї дівчини йому вмазав, вибачте
Я сам чоловік, батько, син, маю дружину, дочок, і для мене це шок.
Дорогі люди, якщо ви поважаєте себе та не хочете щоб у вас були проблеми з ногами та спиною, оминайте роботу в Будинку іграшок. Ставлення до працівників найгірше яке я бачила взагалі, графік може бути 2/2, 3/1, 1/2 але працювати треба 11 годин:) що ж тут такого коли графік не 5/2, хм
Якщо ви захочете поседіти бо важко вже стоять, то вам не можна, стій і мучайся, поседіти можна тільки на обіді або на перекурі. Коли немає роботи і людей, теж не можна сидіти, а телефон з руки взагалі не можна брати (можна тільки директору говорити по телефону з кєнтами під камерами).
Може хоча б зп буде норм (я так думала), але ні, за 160 годин на ногах ви не получите навіть 13 тисяч…
За пів місяця роботи, в мене почалися проблеми зі спиною, що кожен день болить сильно та хапає нерв в спині та шиї, ноги відвалюються що на своїх вихідних нічого робити не хочеться. Короче отака [вырезано]