Будинок іграшок

Будинок іграшок

, ,

Бі із 1998 року знаходить у доступних зоряних системах нашої галактики й привозить в Україну круті іграшки.
Ми віримо, що дорослих не існує, тому кожен працівник, або як ми називаємо один-одного — БІП (Бері Імпортант Персон) , — є не просто професіоналом, а й суперасистентом у світі дорослих і дітей.
Підбір персоналу компанії дуже простий і прозорий: бути крутим спеціалістом і на всі 200% розділяти та підтримувати наші цінності. А вони такі:
1. Перевершувати очікування.
2. Приймати та заохочувати зміни.
3. Бути толерантними.
4. Бути чесними в усьому.
5. Бути підтримкою на роботі та в житті.

Отзывы о работе в Будинок іграшок, зарплаты

1. 4 сентября 2025

Компанія з приходом нової команди стала гадюшником. Сергій Арокопік влаштовує своїх друзів в офіс придумуючи їм різні вакансії яких там не повинно бути.
    Директорів які давно працють звільняють бо ти йому не подобаєшся, любимчики у рейтингу директорів перші хоч нічого і нероблять взагалі ні план ні показники. Про звичайних робітників магазинів взагалі мовчу тотальний контроль як у в’язниці, зп порізали, мотивації за середній чек і конверсію прибрази % від плану зменшили, співробітників не вистачає пахаєш як коняка а отримуєш копійки. І це стодиця Київ.
    Прикро що компанію розвалюють і акціонери цього не бачать

2. 19 августа 2025

❌ Отзыв о работе в «Будинок іграшок»
    1. Массовые увольнения
    С приходом нового руководства начались массовые увольнения. Убирают даже тех, кто проработал в компании по 10 и более лет, поднимал магазины и фактически держал бренд на себе. Таких людей просто выдавливают без стыда и совести.
    2. Зарплаты и условия
    Зарплаты урезали, премии сократили, при этом работы стало в разы больше. Персонала в магазинах катастрофически не хватает, но вместо того, чтобы решать проблему, в офисе плодят непонятные «левые» вакансии.
    3. Унизительное отношение
    Главный “герой” — Сергей Прокопик из офиса. Позволяет себе хамить, унижать сотрудников и угрожать увольнением просто потому, что «не нравишься лично ему». Формулировки для увольнения абсурдные: «старое приевшееся лицо», «недовольный вид», «не улыбаешься». При этом всем прекрасно известно, что люди иногда приходят на работу после бессонных ночей из-за обстрелов.
    4. Обеденный перерыв = фикция
    По закону у сотрудника есть час обеда, но здесь он либо сокращён, либо отсутствует вовсе. Если руководство из офиса приехало в магазин, можно забыть о перерыве — ешь ты или нет, никого не волнует, главное чтобы ты “пахал”.
    5. Камеры и давление 24/7
    Сотрудников круглосуточно контролируют по камерам. На следующий день тебя могут вызвать и устроить разборку из-за того, что ты пару минут постоял без дела или вышел в туалет. Любое человеческое действие превращается в «повод для выговора».
    6. Студенты вместо опытных сотрудников
    Вместо того чтобы ценить опытных работников, компания делает ставку на студентов: хотят набирать дешёвую рабочую силу и экономить на оплате труда. А то, что магазины держались на людях с опытом и знаниями, руководство даже не учитывает.
    7. Атмосфера страха и унижения
    Коллектив доведён до стресса и выгорания. Люди работают под постоянным давлением, живут в страхе потерять работу из-за «не того взгляда» или «лишней минуты отдыха».
    ИТОГ
    Компания деградировала с приходом нового руководства. Уважение к людям отсутствует, условия труда — унизительные, перспективы нулевые.
    👉 Если цените себя, свои нервы и здоровье — обходите «Будинок іграшок» десятой дорогой.

3. 13 августа 2025

Погоджуюсь з іншими відгуками
    Виконує всю роботу — прибиральник охоронець консультант, хоч посада в тебе касир торговельного залу. Вище ееріаництво зневажливо ставиться до персоналу, стежать покамерам як за в’язнями, неможна багато разів виходити -скарга, не підійшов до клієнта по 150 раз скарга, не встиг зробити переоцінку 100 листків бо тривога або поставка скарга, не з тією ціною прийшов товар з рц скарга.
    Немождивл поацювати плани неральні на низький сезон, магазин не зробив план в слідуючому місяці ставлять ще більше щоб взагалі платити копійки — і це у розпал війни сором та ганьба галогову на Вас наслати та держуправління з питань праці

4. 11 августа 2025

Відповідь на пост. Покупець, яуа стала свідком булінгу вищого керівництва над працівниками магазинк 10 августа 2025
    Новому генеральному керівництву не важливі проблеми працівників був обстріл шахедами чи ракетами їм всеодно, не їх проблеми. Нове вище керівництво відірване від реальності. Головне щоб план був на 100% інше їх не заботе. Тут не поважають ні людей ні їх гідність. Люди як роботи як ресурс без емоції. Позор таке робиться в країні війна! А їм всеодно не їх проблеми! Позор Будинок іграшок! Позор Іграшковий АД! Якщо побачите що хтось так поводяться з працівниками бийте таких керівників в морду! НЕЛЮДИ, ПАСК»И. Я ту шарашкіну кантору в рот ***.

5. 11 августа 2025

Віктор вдячний вам за відгук стосовно працівників. Більше б таких людей. А усім покупцям я проясню один момент. Тут вже використовують людей як ресурс й стежать за ними по камерах вимагають підходити до людей по 150 разів. Не підійшов вигоров, не посміхнувся виговор. Це тюрма.150 задач, людина там різноробочий, нічого не встигають. Плани шалені навіть на літній сезон.

6. 10 августа 2025

Доброго дня.
    За гарну консультацію відгук вже написав.

Хочу висловити свою суб’єктивну думку, як людини та теж керівника, який працює з людьми.

З того часу, як я прочитав що змінилося керівництво у мене були надії, що компанія буде розвиватися. Так вона розвивається бачу багато грошей влито в рекламу, яку я бачу- це добре.
    Але не можу сказати нічого доброго стосовно магазинів, точніше, якщо раніше я бачив усміхнених працівників, то зараз бачу людей задолбаних роботою.

У вихідні друзі були у Оушен Плазі, там на кожному кроці в магазині тикали тобі повітряні кульки, це було дуже нав’язливо, як і консультація, зрозумійте якщо людина сказала, що їй консультація не треба, що якщо будуть питання то вона звернеться з ними до консультанта, не треба за нею ходити!
    Не треба перетворювати ваш магазин у нав’язливий сервіс, від якого хочеться втекти, це відштовхує, і не треба заставляти консультантів стежити за покупцями, ходити за ними як то кажуть «по пятам» це напрягає і відлякує. Спостерігаю таку картину вже на протязі півроку, з того часу як змінилося керівництво. Кожного тижня бачу як продавці ходять з горами листочків на яких ціники, таскають важкі коробки, їм покупці виносять мозок, на касі що ціна не та, бо вони фізично не встигають переклеїти стільки товару.
    Мені здається, що керіаництво таким чином знущається з працівників, скдаєтбся враження, що якщо до мене не підійде клонсультант по 10 разів, або на касі не запропонують кучу допоміжного товару то за це їх звільнять.
    Якщо мені як покупцю, чи дитині на касі, треба буде щось додатково то я обов’язково це візьму, будь ласка приберіть кучу непотрібного тексту на касі, який ніхто не слухає, а іноді покупці висловлюють кучу негативно стосовно цього касирам. Складається таке враження що Вам на це байдуже, ну так, не Ви ж це кожень день вислуховуєте.

І що це за посміховисько з одним стульчиком на касі, я ні разу не бачив, щоб на ньому касири хоч раз сиділи.
    Нагадаю:
    Основним законом, що гарантує права громадян на безпечні та нешкідливі умови праці, є Конституція України. Реалізація цих прав здійснюється через виконання вимог, викладених у законодавчих актах.

Закон України “Про підприємства в Україні” визначає, що підприємство зобов’язано забезпечити всім працівникам безпечні та нешкідливі умови праці і несе у встановленому законодавством порядку відповідальність за шкоду, заподіяну їх здоров’ю та працездатності.
    Прийнятий 14 жовтня 1992 р. Закон України “Про охорону праці” визначає основні положення щодо реалізації конституційного права громадян на охорону їх життя і здоров’я у процесі трудової діяльності, регулює відносини між власником організації і працівником з питань безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, встановлює єдиний порядок охорони праці в Україні.
    Дія Закону поширюється на всі підприємства, установи та організації незалежно від форм власності та видів їх діяльності.

Стояча робота по 8 годин, з неможливістю присісти це по Вашому безпечні та нешкідливі умови-це несе пряму шкоду здоров’ю та працездатності людей на яких Вам помойму начхати.
    У всіх нормальних магазинах касири сидять, бо працедавець піклується про належні умови праці та здоров’я працівників, у Вас навпаки.

До речі негативні відгуки стосовно умов праці в інтернеті та керівництва Ви не читаєте, бо якщо б хотіли щось змінити на краще, то прислуховувались би до побажань працівників.

Бажаю акціонерам Тов Альфа Забава щиро розібратися і подивитися, що робить нове керівництво і чому так багато хороших працівників після приходу керівництва з Комфі звільнилося.

7. 10 августа 2025

Була у Оушен плазі проїздом з дитиною, то заглянула в Будинок Іграшок, була свідком як напевно якийсь керівник з офісу заставляв працівників посміхаттся, і питав чому Ви такі сумні, не підходите до людей, хоча консультанти підходили, чому стоїте групами, не роздаєте кульки, ходите повільно, це було виглядало зверхньо з насмішкою.
    Ці запитання виглядають як приниження бо це було після чергового обстрілу Києва, де загинули діти, дуже бахкало працівники не спали, добре що ніхто зі співробітників не постраждав всі цілі.
    Виглядало ніби вони прийшли не на роботу, а у концтабір, де не можна сидіти, стояти, вийти відповісти на телефоний дзвінок, бо мало, що в країні війна може всяке бути, не збиратись групами, скоро напевно забороните в туалет ходити, або рахувати будете скільки раз вийшов.
    Я як мама дитини чесно була в шоці, мені прикро і жалко що ваші найкращі працівники працюють в компанії, яка їх не цінує, принижує- взагалі все це виглядає як булінг керіаництва офісу щодо підлеглих.
    Прошу головне керівництво компанії звернути увагу як деякі працівники офісу спілкуються зі співробітниками, чоловіка не помиляюсь звали Сергій.

8. 6 августа 2025

Мала честь працювати в цій компанії.
    Звільнилась, бо пересіклась із новим операційним директором.

Загальні риси Сергія Прокопика:

відсутність компетенцій-людина будує особистий бренд, практичних знань обмаль.Продає аналітику 90-х років,наче це коштує його заробітної плати.

відсутність відповідальності-може розповісти як всі помилились, хоча виступає ініціатором

відсутність рамок аморальності-створення диструктиву та додаткових труднощів. Генерує політичний хаос, а не бізнес. Безпричина жорстокість.
    Перехід на особистості. Інтриги без підстав.

відсутність стратегії — проводив у Комфі більшість співбесід, тим самим і займається в БІ. Але для співбесід треба мати звільнення. Він, як більшість людей маленького зросту, керується свавіллям, чим спричиняє звільнення. Це не стратегія це навик, що не створює розвитку. А паразитує на фундаменті, вже працюючої компанії.

Загалом і грубо: нарцис, злий і самозакоханий. Вміє робити своїми руками тільки зачіску на голові.Продає стару теорію недолугому керівництву.
    Такий собі Людовік 14 із присмаком сталінізма. Деспот із повним картбланшем. Мабуть, маржа дозволяю, проводити такі єкперименти із компанією.

9. 5 августа 2025

Я людина яка проробила більше 3 років повністю підтримую ваші слова!! Це схоже на різноробочого в дитячий магазин за мізерні кошти!

10. 5 августа 2025

Після зміни керівництва все пішло в погану сторону.
    Працюю в мережі вде 5 років. Було всяке, але вперше за цей час виникло бажання звільнитися.
    1. Йшов на посаду касира, тепер я повинен гарно консультувати в залі( до цього я те ж виходив в зал, консультував коли треба була поміч), доплату за касира прибрали 800грн, щоб Ви їми вдавилися. Витирати кожен тиждень пил ( прибиральницю найміть для цього, це не комфі, де знів 1телевізор і протер всю полку, це іграшки, де багато маленьких товарів) пильнувати, щоб нічого не вкрали( найміть охоронця на кожен магазин, як в офіс кожного тижня нових співробітників наймати, так це ок).
    Я не охоронець, не прибиральник, а касир, за це мені не доплачують, і за касира теж, при тому що я матеріально відповідальний.
    2. Урізання зп.
    Ви змінили ставку за годину, підняли на 10 грн, ви вважаєте це багато? Урізали % премії від виконання плану, при цьому зьільшили кількість годин, на які премія поширюється. Ну да ж ми безсмертні поні, пахать можна без вихідних, похер на сім’ю, дітей, батьків особисте життя,
    Ти повинен жити на роботі, особливо на Новий рік, і полуиш ти хер,бо плани нереальні ставят.
    А ще можуть безпідставно звільнити бо не виконав план та показники і насрать керівництву, що літом мало купують, бо немає школи, канікули, люди пороїзджалися.
    3. Зневажливе ставлення до працівників і їх умов праці.
    Брати телефон в руки неможна, але повинні читати чатикомпанії;
    Після обстрілу всю ніч, сидіння у бомбосховищі, дайбог на ранок вижив, і квартира ціла , то зауваження що не посміхаєтесь, і вправда чого б це, та неквапливо ходите по магазину.
    Поставили по 1 стільчику на каси.
    Людей на касі працює більше, сидіти на ньому неможна, бо прийде скарга, навіщо він тоді, щоб собі галочку поставити, чи що.
    В нормальних магазинах касири сидять, навіть в самих задрипаних.
    Ми працюємо по 8 годин на ногах, у всіх проблеми зі здоров’ям, особливо спиною та ногами від стоячої роботи, Ви хоч раз поцікавились , як це?
    Нам не можна сидіти навіть на 5хв. у відсутності покупців .
    Ні, вам похер, сидите в своїму офісу, в зручних кріслах з кондиціонерам, і думаєте, як би ще ускладнити життя співробітникам.
    Ви хоч раз допомогли матеріально сім’ям, у яких чоловіки на фронті, чи працівникам яких тцк забрало. Бронь собі в офісі всі поробили, так що на директорів навіть не вистачило.
    Подарунки на Новий рік хоч раз дітям співробітників подарували, 1 раз у 2024 році, ганбьа, дитячий магазин і за стільки років ніколи не дарував подарунки.

Ви знецінюєте нашу працю, в облича посміхаєтесь, а потім Ви кажете, що ми ніякі через невиконання плану і показників, це для Вас важливіше за життя та здоров’я ваших працівників, ви на них чхати хотіли, побільше собі в офіс набрати людей, гарну зарплату їм дати, повідкривати нових магазинів, і похер, що в інші треба персонал, що після вашого приходу половина співробітників звільнилася, може із-за Вас.
    ?
    Відношення до людей, як до речей.
    Багато років працюєте в компанії?Це погано, треба Вас звільнити, в інших компаніях цінують працівників, які довго працюють, у вас навпаки.

Дохід компанії дощволяє платити рядовим співробітникам високу зарплату, Ви ж називаєте це оптимізацією доходів, урізаючи зп, найнявши кучу співробітників в офіс, нуда на простих людях можна економити.

11. 4 августа 2025

Новое руководство – это отдельная история успеха. Они знают, как сделать из нормальной компании настоящий филиал ада. Зарплаты? Да кому они нужны, можно же урезать! Премии? А зачем они простым работникам, пусть и так радуются, что работают. Зато план продаж поднимем на космос, чтобы было интереснее смотреть, как люди крутятся, как белки в колесе, и все равно виноваты, потому что «не выполняете план».

Коллектив?Это же затратный материал. Вместо того, чтобы поддержать команду, в офис набрали целую армию «руководителей», которые никогда в жизни не держали сканер в руках, но очень хорошо рассказывают, как работать.

Телефоны проверяют, по камерам следят, а как только где-нибудь увидят, что ты стоишь 5 секунд без дела — сразу лекция о «недостаточной преданности компании». Работать придется за троих, потому что уборщиков нет, консультантов нет, но бюджет идет на более «важные вещи»

И лучше всего – премии сняли, но план повысили. Работай без выходных, забудь о семье, о себе, обо всем. А зарплату получишь на уровне «только на выживание», потому что «кризис, надо экономить».

Но они искренне верят, что, открывая новые магазины и уничтожая команду, поднимут сеть еще выше. Хотя все реально работающие понимают — с такими «успехами» то, что строили годами, они успешно положат через несколько месяцев.

12. 4 августа 2025

После прихода нового руководства начался просто треш, особенно впечатляет операционий директор Сергей.
    Вместо того, что б познакомиться с колективом, узнать специфику магазинов, он приезжает и устраивает допрос сотрудников, даже не представился, может залесть в ваш личний телефон без спроса и начать орать почему ви не читаете сообщение в групе сети, новости сети, при етом сидеть в телефоне нельзя.

За сотрудниками следят по камерам, про повышение зарплаты — неправда, ее урезали, доплати касирам убрали, при етом ти должен консультировать в зале, убирать грязь на полках ( уборщицу не нанимают, все ето делает персонал, но ему не доплачивают). Зато кучу народу набрали в офис, каждую неделю добавляется, им зарплата есть, а на обичних сотрудников плевать, их никто не ценит. Зато откриваются новие магазиги на ето деньги есть.
    Доплату касирам убрали, % премии от виполнения плана снизили, при етом увеличили ставку на 10 грн, а говорят какие они молодци. Плани ставят нереальние, что б меньше платить, и еще мозг виносят почему ми его не делаем.
    По факту ти виполняеш больше работи, пашеш как коняка, количество часов на которие распространяется премия увеличили ( работай без виходних, похер, на семью, детей,личную жизнь) а прлучаеш хрень, при том что еще снимаеш квартиру вообще фигня получается, остается только на питание.
    18-20000 грн ето Киев, если еще план не виполниш хотя би на 90% еще меньше.
    Слава богу уже не работаю

13. 26 июня 2025

Максимально честный отзыв о компании Альфа-Забава а конкретно сеть магазинов Будинок Іграшок!
    Худшее место работы в моей жизни. Если вам дороги ваше здоровье, нервы и человеческое достоинство — бегите отсюда как можно дальше.
    После смены генерального директора начался настоящий беспредел. Новый руководитель притащила с собой всю “свиту” с прошлого места работы, и вместе они устроили здесь режим тотального контроля и унижения. За сотрудниками следят, как за заключёнными: засекают, сколько минут ты провёл в туалете, сколько глотков воды сделал, где стоишь и на кого посмотрел.
    Обещания про повышение зарплаты — враньё. По факту зарплату урезали, и всё это выдают под соусом “реформ” и “оптимизации”. Деньги стали меньше, нагрузки — больше. Теперь ты и аниматор, и уборщик, и грузчик, и кассир в одном лице. Всё это без официальных доплат, просто “потому что надо”. Трудовой договор никто не соблюдает.
    Отношение к людям — как к вещам. Постоянное давление, угрозы, хамство со стороны “руководителей”, которые абсолютно не уважают своих подчинённых. Никакой благодарности, никакой поддержки, только требования и унижения.
    Самое страшное — это полное игнорирование безопасности. Во время воздушных тревог особенно вечером людям не разрешают раньше переодеваться и быть готовым покинуть магазин ,магазин не закрывается, нас заставляют продолжать работать и обслуживать людей.Людям плевать, что может прилететь ракета — главное, чтобы касса работала и ты был в форме.
    Такое поведение — прямое нарушение закона и человеческой морали. В этой компании человека за человека не считают. Здесь ломают людей, выжимают до капли и выбрасывают. Если вам дороги ваша психика, ваши права и ваша жизнь — даже не думайте сюда устраиваться.

14. 12 апреля 2025

Доброго дня, поставте таблички на касах, де електроний чек, а де звичайний. Невже це так важко.Не раз була свідком ситуації, коли покупець ображав касирів, за те, що вони йому не видали чек, і це, як він казав, не його проблеми, що тут електрона каса, мені не треба Ващі смс, ви мені потім їх кожень день будете висилати і.д. Мені потрібен нормальний чек, а коли йому запропонували зробити повернення, а потім підійти на іншу касу пробити і йому видадуть чек, то там таке полилося, що на голову не налазить

15. 18 января 2025

Доброго дня.
    Переважно не пишу відгуки, але те що я почув, мусило мене це написати.
    Я іноді заходжу в Будинок іграшок у Рівер Молі обслуговування завжди приємне на касі.
    Сьогодні 18.01 зайшов.
    Був свідком неприємної ситуації, точніше, чув. Стояв я біля машинок, приглядався, тут повз мене проходить працівник чоловік, такий з бородкою, помойму Олександр звати, вибачте але коли він проходив від нього воняло сигаретами.
    Стою і через декілька хвилин чую, зі слів дівчат,які виходили з приміщення, напевно підсобка, що цей чоловік, дуже не коректно обізвав свою колегу дівчину, суть не знаю, та це напевно неважливо, але ніщо не дає права чоловіку ображати дівчину, жінку.
    Вони ще зауважили що ніхто на особистості не переходив, і було сказано в шутливій формі, а те що він сказав це булінг.
    Він сказав щось потипу -це твої ноги як драндулєт, а у мене засіб пересування -велосипед, який треба заряджати.
    Як я зрозумів, що він їздить на велосипеді, і ставить його у підсобному приміщенні, а це займає багато місця, а дівчатам немає де пройти, сісти. Навіть якщо це так, це не дає йому права так казати.
    Поважаючий себе чоловік, у якого є гідність, повага до протилежної статі, ніколи не опуститься до такого рівня.
    Це ж яка неповага у цього чоловіка до дівчат, некоректність, образа, як б на місті хлопця цієї дівчини йому вмазав, вибачте
    Я сам чоловік, батько, син, маю дружину, дочок, і для мене це шок.

16. 15 августа 2024

Дорогі люди, якщо ви поважаєте себе та не хочете щоб у вас були проблеми з ногами та спиною, оминайте роботу в Будинку іграшок. Ставлення до працівників найгірше яке я бачила взагалі, графік може бути 2/2, 3/1, 1/2 але працювати треба 11 годин:) що ж тут такого коли графік не 5/2, хм
    Якщо ви захочете поседіти бо важко вже стоять, то вам не можна, стій і мучайся, поседіти можна тільки на обіді або на перекурі. Коли немає роботи і людей, теж не можна сидіти, а телефон з руки взагалі не можна брати (можна тільки директору говорити по телефону з кєнтами під камерами).
    Може хоча б зп буде норм (я так думала), але ні, за 160 годин на ногах ви не получите навіть 13 тисяч…
    За пів місяця роботи, в мене почалися проблеми зі спиною, що кожен день болить сильно та хапає нерв в спині та шиї, ноги відвалюються що на своїх вихідних нічого робити не хочеться. Короче отака [вырезано]

Вакансии

Комірник
Киев,
21 000 – 25 000 грн
21 000 грн
Директор (IT) 1

Добавьте зарплату в компании Будинок іграшок

Добавить отзыв о работодателе Будинок іграшок

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Будинок іграшок?