Отзывы о работодателях Промышленность, производство

OSSTEM IMPLANT — одна з провідних світових компаній у сфері виробництва та продажу стоматологічних імплантатів. Продукція компанії повністю відповідає вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів, вимогам MDR та FDA. Компанія пропонує своїм співробітникам конкурентний рівень заробітної плати, офіційну систему матеріальних заохочень, соціальний пакет.

Fanatic Brewing Center — территория пива, для пива и вокруг пива Представляем собой уникальный пивоваренный комплекс, на территории которого находятся: самый большой и самый современный завод крафтового пива в Украине; лаборатория, оказывающая услуги частным лицам в области пищевой промышленности; обучающий центр, в котором можно получить образование человека, желающего связать свою жизнь с пивом; зеленую фестивальную […]

Imperial Tobacco — частина провідної міжнародної компанії Imperial Brands, яка виробляє та продає широкий асортимент тютюнових та нетютюнових виробів. Понад 36 000 співробітників 36 фабрик 160 країн, де представлена наша продукція Imperial Tobacco в Україні представляє бренди Davidoff, West, P&S, Jade та «Прима». Компанія має власне виробництво в Києві, яке виготовляє тютюнову продукцію для внутрішнього українського […]

Рішення проблем, з якими стикається фермер — це саме те, що надихнуло сімейство Майер на відкриття невеликої майстерні по виробництву і ремонту запасних частин. Незабаром фермери з усієї округи приїжджали, щоб побачити, вивчити і купити інноваційні розробки сім’ї Майер. Протягом 63 років MAYER є провідним експертом у проектуванні та виробництві комплектуючих для посівної та ґрунтообробної […]

WOODWERK — український розробник і виробник меблів з натуральної деревини та металу у скандинавському стилі. Сімейне виробництво, що працює з 1993 року. Наша компанія Це злагоджена, відкрита команда професіоналів своєї справи, що цінують сучасну естетику інтер’єрів, екологічність та комфорт. Ми постійно вдосконалюємось, вчимось та рухаємось вперед. Наша місія Скандинавський дизайн в кожній українській оселі

Портфель Villa del Re нараховує більш ніж 30 брендів, що створюють висококласні жіночий та чоловічий одяг, взуття та аксесуари.

Єдине в Україні підприємство з повним циклом виробництва пластмасових застібок різних типів, виконань та рівнів складності. Підприємство виробляє ткану застібку-блискавку за технологією та на устаткуванні німецької фірми Coats (Opti), що забезпечує швидкість та гнучкість виконання серійних та нестандартних замовлень.

Компанія KAVA Masters Group є однією з компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Україні у сфері виробництва та продажу зернової та розчинної кави. Ми обслуговуємо понад 50 торгових марок і є постачальниками найвищої якості продукції в найбільші торговельні мережі України та ближнього зарубіжжя.

Приватне акціонерне товариство Дніпровський завод «АЛЮМАШ» створено 1992 року. Основна діяльність підприємства — виробництво пресованого алюмінієвого профілю та конструкцій із профілю, у тому числі будівельних конструкцій системи ТЕКНО. До складу підприємства входять: плавильно-ливарний цех, пресовий цех, цех захисних покриттів, складальний цех, допоміжні ділянки.

Изготовление и ритейл оптической продукции.

Смачні ковбасні та м’ясні вироби чудово доповнюють наш раціон у свята та будні, вони забезпечують нас потрібною енергією та достатньою кількістю поживних речовин. А ще це дуже смачно! Обирайте продукцію, яку пропонує досвідчений виробник — компанія Іванковецькі Ковбаси ТОВ «ІКО» і ви високо оціните її смакові властивості та поживну цінність. Компанія працює на заході України […]

Производство и продажа офисных перегородок, дверей, фурнитуры, светопрозрачных конструкций.
Компанія «EcoCup» працює на ринку паперової продукції з 2012 року та являється провідною компанією у сфері виробництва паперового одноразового посуду, необхідного для роботи кав’ярень, мобільних кав’ярень, автозаправних станцій та кейтерингу.

ПП «Стіл Сервіс» дочірнє підприємство компанії «Арселор Міттал Кривий Ріг». Сфера діяльності підприємства включає повний набір послуг та допоміжних сервісів для виробничих процесів компанії. Компанія займається такими сферами діяльності як: обробка та прибирання металу технічне обслуговування та ремонт обладнання проведення будівельно-оздоблювальних робіт проведення вогнетривких робіт надання медичних послуг

Торгово-виробнича компанія «РОЛЛОТЕКС» — найбільший в Україні постачальник комплектуючих і виробник різних типів жалюзі, тканинних ролет, антимоскітних сіток, а також автоматизації сонцезахисних виробів. ТОВ «РОЛОТЕКС» з 1994 року виробляє жалюзі під торговою маркою DECOSUN і пропонує сонцезахисні рішення для котеджів, квартир, офісів, торгових центрів і ресторанів, зимових садів та виробничих приміщень.

Торгово-виробнича компанія Базис виробляє металоконструкції будь-якої складності за кресленнями замовника, комплектує будівельні об’єкти металопродукцією вітчизняного та закордонного виробництва, здійснює постачання плоского, сортового та фасонного металопрокату по всій території України, співпрацює з провідними виробниками та постачальниками в галузі запірної арматури та деталей трубопровідних систем.

ТОВ «ОДЕК» Україна займається виробництвом фанери, дерев’яних плит і панелей, шпону.

ТОВ «Лав Енд Кері» займається виробництвом та реалізацією на території України та країн ЄС товарів для дітей та молодих мам. Основний напрямок — слінги для носіння дітей під брендом «Love & Carry». Є найбільшим українським виробником у своєму сегменті.

ТОВ «Ганновер агро» займається виготовленням та продажем запчастин до СГ техніки

Група компаній з виробництва продукції для доступа на висоту (стрем’янки, драбини, риштування) Завод в Індустріальному Парку «Біла Церква», офіс в Києві. Власні торгівельні марки: VIRASTAR, STREMYANKA, TRIOMAX та ін. Есклюзивний представник італійського заводу SVELT в Україні. Продукція за алюмінієвих сплавів та сталі: алюминієві стрем’янки, драбини, вишки-тури, сталеві підмості, вишки-тури, риштування, опалубка, спеціальні конструкції з алюмінію. […]