My KF
Студия маникюра и педикюра
Отзывы о работодателях Услуги, разноеCityGolfСity Golf & Neomania — сеть неоновых развлекательных клубов нового поколения! Мы Apple в мире развлечений. Сервис Менеджмент ГруппКомпания Сервис Менеджмент Групп за 10 лет работы на рынке Украины зарекомендовала себя успешным работодателем. Занимается уходом за зданиями и покрытиями многие компании (12 отелей в центре г. Киева, 10 ресторанов, 7 бизнес-центров и 3 магазина). -plan DPLAN D — мережа моносалонів для відновлення та підтримки естетики тіла. Твої точки комфорту у місті. Лазерна епіляція, електроепіляція, шугаринг, воскова епіляція, апаратний масаж Mantis, Ендосфера, пресотерапія. ХарківміськгазАТ «Харківміськгаз» — одне з найбільших підприємств серед газових господарств Східної України, що обслуговує великий і складний комплекс робіт з експлуатації систем газопостачання міста Харкова та є частиною групи Регіональних газових компаній. АТ «Харківміськгаз» обслуговує 500 тис. газифікованих квартир, близько 600 промислових підприємств, більш ніж 3 тис. комунально-побутових об`єктів. ЗакарпатгазАТ «Закарпатгаз» — це підприємство з понад 60-річною історією, яке займається постачанням та розподілом природного газу споживачам Закарпатської області, будівництвом газопроводів і газифікацією об’єктів. Вівіанобезболісна лазерна епіляція апаратна корекція фігури косметологія спеціалісти з вищою мед освітою MaijaТорговая марка MAIJA была создана в 1989 году. Первый салон MAIJA открыт в Риге. Профессиональные амбиции и желание создать новую профессиональную концепцию парикмахерского салона, дали толчок к развитию самой крупной сети парикмахерских салонов в Прибалтике. Good VibeМы ведем коммуникацию от имени клиентов для продвижения и повышени рейтинга их анкет на западных сайтах знакомств. У нас гибкие условия удаленной работы и стабильный заработок. За 3 года расширили команду до 150 человек и работаем топовыми зарубежными ресурсами. РЦ НеополісNEOPOLIS — унікальний технологічний парк розваг площею 11 000 м2. NEOPOLIS — світ високих технологій, в якому присутні не тільки розважальна складова, а й науково-пізнавальна, реалізована у формі колаборації з партнерами у сфері: IT, кібер спорту, робототехнікі, сучасного мистецтва та іншими. АерохендлінгКомпания «Аэрохендлинг» занимается предоставлением услуг по наземному обслуживанию в аэропорту «Борисполь». ЧернігівгазНаше підприємство надає можливість користування природним газом більш ніж 349 тисячам родин та 2765 підприємствам Чернігівської області. Фундаментальна задача — безпечне та безперебійне забезпечення природним газом. А в широкому спектрі послуг є все, що задовольняє потребу клієнтів з приєднання до мереж, обслуговування обладнання тощо. Терем-градПредоставление услуг для населения, комплексное обслуживание объектов ЖКХ Miss To Mrs Wedding Gifts Inc.Headquartered in Toronto, Canada Miss To Mrs™ Wedding Gifts Inc. is a fast-growing brand with the goal to not only delight and pamper brides-to-be, but also assist them as they plan and prepare for their big day. E CosmetologyМедико-косметологічний центр E Cosmetology — це повний комплекс косметологічних послуг, фахівці високого класу і кваліфікації. Наш центр є лідером на ринку медико-косметологічних послуг Києва, а кількість задоволених клієнтів вже давно становить не одну тисячу чоловік! BeSocial StudioBeSocial Studio — дейтинговая студия, которая собрала в себя сильную команду общительных людей. |