Джоб Хант

Джоб Хант

Рекрутинг

JobHunt — рекрутингова агенція, де починається ваша кар’єра.
Ми використовуємо свій досвід та знання, щоб забезпечити вам доступ до найкращих вакансій і можливостей на ринку праці України.
JobHunt — рекрутингова агенція, яка займається пошуком та підбором талантів для широкого спектру бізнесу. Наші основні замовники — компанії, які працюють на перемогу та мир в Україні. Локації більшості об’єктів — Київ та Київська область. Віддалений формат роботи зазвичай не передбачений.

Отзывы о работе в Джоб Хант, зарплаты, вакансии

1 2 3
  1. 7 Мар 2026

Проходила співбесіду в Джоб Хант. Декілька місяців чекала на відповідь від рекрутера так ніхто і не відповів. Люди це шахрайська агенція, ніхто не виводить там людей, тому вони навіть зворотній звʼязок не надають і це дійсно створено, як тут раніше писали — з метою відмивання коштів, моя вам порада, не звʼязуйтесь з ними якщо ви цінуєте свій час

2. 7 Мар 2026

@ Гость , Здається він вже там не працює. Там всі подавани-віки,інакше не працювали б там. Підлизуватимуться змагаючись між собою хто краще😂😂😂 А хто не підлизується того звільняють,тому що ніякого агенства не існує і вони там граються,змагаються хто більше сердечок на повідомлення віки поставить😂

3. 6 Мар 2026

А хто знає де вован-віки подаван?) Він так хамив і кричав на дівчат рекрутерів. Треба його контакти,загубив. Хто має поділіться пліз.Вовчик має пояснити *** свої дії.

4. 5 Мар 2026

Хочу попередити всіх, хто розглядає роботу в цій “рекрутинговій агенції”, Джоб Хант! Будьте дуже обережні. Компанія позиціонує себе як “рекрутингова агенція“, але насправді її діяльність викликає великі сумніви. Під час спілкування обіцяють гарні умови та високий дохід але реальність зовсім інша. Від кандидатів можуть вимагати дивні дії, надавати неповну або неправдиву інформацію про роботу, а також створювати тиск, щоб люди швидко погоджувались. Складається враження, що основна мета — втягнути якомога більше людей в цю шахрайську схему

5. 4 Мар 2026

Проходив співбесіду в Джоб Хант. Відповіді від рекрутера чекав декілька місяців, так рекрутер нічого і не відповів. Люди це шахрайська агенція вони НЕ працевлаштовують людей, ніяка нормальна агенція не буде шукати людину 6 місяців або рік. Тут вже писали, що це відмивання коштів і я теж так думаю. Моя вам порада -не звʼязуйтесь з ними якщо цінуєте свій час

6. 4 Мар 2026

@ Рекрутер ,
    я побачила цей пункт в NDI і попросила тата накарлюкати підпис😂
    Пощастило, що доки підписувала дома. Юридично — нічого не підписала.

7. 1 Мар 2026

🚩Важливе доповнення, яке варте вашої уваги.
    У договорі про NDA з Джоб Хант, є наступний пункт:
    4.1.7 У разі виклику на допит правоохоронними органами максимально утримуватися під час допиту від розголошення відомостей, що становлять Конфіденційну інформацію Розкриваючої сторони, а після проведення допиту, повідомити розкриваючій стороні про зміст показань, що були повідомлені особі що проводила допит, стосовно відомостей, що становлять Конфіденційну інформацію інформацію Розкриваючої сторони;

Питання, про яке варто задуматись: Чому є ризик того що правоохоронні органи можуть зацікавитись цією так званою агенцією?? Думаю відповідь очевидна.
    Моя найбільша помилка була та, що я не читала уважно договір про NDA, перед підписанням. Якби я прочитала це у перший день його підписання, одразу б втікала з Джоб Ханту. І так, вони не мають жодного відношення до Мілтех, обманюють як працівників, так і кандидатів, крадуть у людей час та надії на працевлаштування у місії Мілтех, бо добре знають, що ця сфера дуже актуальна в наш час війни. Катують кандидатів 3 рази одними і тими ж запитаннями по громадянській позиції: під час телефонної, зум співбесіди і потім ще на поліграфі( одне і те ж) Це жалюгідно і жорстоко по відношенню працівників та кандидатів, прикриватись Мілтех місією. Також, у колег, включаючи і мене, Camera man, прости Господи🤦🏻‍♀️, після 2-х хвилин твого перебування в туалеті, одразу пише: -«Ти де» бо картинка не змінюється в нього на екрані.
    Будь ласка, не звʼязуйтесь з цією фейковою агенцією, збережете свій час, нерви, психічне здоровʼя і не станете частиною злочинних схем.

8. 1 Мар 2026

Під час мого випробувального терміну, я чітко зрозуміла, що Джоб Хант був створений з метою відмивання коштів, всі вакансії вигадані, окрім рекрутерів сюди нікого більше не наймають. Вакансія, яка мене найбільше повеселила, це Садівник у Лісники😂, якого рекрутери шукали в Грудні місяці, напевно при мінусовій температурі потрібно обробляти замерзлу землю🤦🏻‍♀️ Окрім безкоштовних обідів, все інше виявилось неправдою. Їсти ви також будете під прицілом камер, без жартів, камери є навіть на кухні.

9. 28 Фев 2026

Тупо шахрайські офіси якійсь. Проходив співбесіду в цій конторі і мені задавали питання чи є хтось із моїх родичів в росії і питали моє ставлення до війни потім сказали що я не пройшов і не надали відповіді чому

10. 28 Фев 2026

Хто хоче працювати за обіди з постійним наглядом та штрафами + маленький бонус, це тупа директорка то велкам в Job Hunt😂😂😂

11. 28 Фев 2026

@ . , не знаю, в якому офісі ви працювали, але я працювала не в Києві — обіцяли обіди, то я і думала, що кухар буде… виявилось, що просто замовили доставку їжі на офіс, тому й пп — теж непогано, але очікувалось більшого звичайно

12. 27 Фев 2026

Нижче 3 відгуки де керівництво намагається відбілити репутацію компанії безкоштовними здоровими обідами і виплатою в 500$. Кого ти надурити хочеш віка? (Вікторія це директорка цієї фіктивної компанії) Ти краще про штрафи в$ які у вас існують напиши тут можливо майбутнім кандидатам буде цікаво дізнатися, що в Джоб Хант штрафують за все і в $

13. 27 Фев 2026

прийшла сюди в надії, що навчать тому, чого не знаю, я звісно маю досвід рекрутингу, але була не готова, що через 2 тижні навчання буду сама дзвонити кандидатам, ну типу готовність же не за 2 тижні, думала місяць-півтора почать хоча б. Пішла звідси, я не була готова до кандидатів так швидко

14. 27 Фев 2026

*** обіцяли $500 за рекомендацію кандидата. Виплатили в гривнях, а не доларах, тепер ще податки з цієї суми платити

15. 27 Фев 2026

Обіцяли смачні обіди на роботі — по факту годували гречкою з котлетами, ніяких бургерів і фрі. Ну які салати з капусти і рис з відбивними? Ало, ПП їжа, це не смачно, це фу!

16. 26 Фев 2026

Все що написано тут, ці відгуки правдиві. Як колишній працівник, підтверджую це і дуже шкодую що пізно побачив відгуки про компанію. Якщо хочете перевірити, і побачити неадекватність цієї компанії на власні очі, то приходьте. Якщо не пройдете співбесіду, повірте, це тільки вам на краще, адже ви б там надовго не затримались

17. 22 Фев 2026

@ Гость , Вам не спадало на думку що не проходять вони тому що немає куди проходити? Ніхто не знає чи виходять ці люди на роботу. Це не агенція, а просто хтось відмиває свої гроші. Для цікавості той хто там зараз працює збережіть контакт тієї людини, яка ніби пройшла і напишіть потім їй, запитайте чи працює вона там будете дуже здивовані її відповіді

18. 22 Фев 2026

А питання чому не пройшли…
    Ви точно хочете знати?) Як одна з відповідей віки: мені здається вона тупа, а він мені на алкаша похожий.
    Мова про людей, які відмінно впорались з технічними, мають досвід, з високим рівнем IQ. Просто не сподобались.
    Ну або дідусь кума вашого однокласника а минулому житті вкрав булочку😂

19. 22 Фев 2026

@ Гість ,
    Ви будете сміятись, але рекрутер не відповів на ваші запитання, бо…пам парам пам пам…а як думаєте чому?😄
    Бооо…ВІН ЇХ НЕМАЄ😂😂😂 Рекрутери не знають куди шукають кандидатів,віка каже: додайте вакансію таку то. Питають, що по зп, вона думаааає і така — ну давайте 70 к, або ні, давай 80 к. А потім людина проходить успішно, кажуть — подзвони запитай чи з 40 к стартане? Типу 80 к потім буде.

20. 18 Фев 2026

Люди не раджу звʼязуватись з цією шахрайською компанією! Там стільки брехні це не рекрутингова агенція

21. 13 Фев 2026

Проходив співбесіду там рекрутер так і не сказав чому мені відмова. Все так засекречено, загалом рекрутер не зміг відповісти на мої типові для працевлаштування запитання, питав в нього за негативні відгуки тут, відповіді не отримав. Скорше це не рекрутингові агенція якийсь розводняк, шкода що витратив на них час(

22. 11 Фев 2026

@ Гость , Пишіть сюди все, що вдалося дізнатися про цю фейкову рекрутингову агенцію будемо сміятися разом. Про віку взагалі ще багато чого можна тут написати, вона не адекватна

23. 10 Фев 2026

Да, їх договір про нерозголошення немає сили. То *** з під коня а не рекрутингова компанія. Скільки коментів про віку, йопересете, і все одно є що додати😂

24. 7 Фев 2026

@ Гість , ви про неофіційну зарплату?) Чи ще є? NDI їх можна в туалет вмкинути, показували юристу.
    Чи ви про камери вдома і співпрацю з москальськими застосунками?

25. 28 Янв 2026

Люди ця компанія порушує закони України, не раджу мати з ними справу. Не ведіться на зарплату, яку вони пропонують, вони брешуть, не виплатять вам

26. 28 Янв 2026

Проходив співбесіду в цій компанії. Потім зайшов прочитав відгуки і подумав як добре, що я не пройшов цю співбесіду. По відгукам дуже дивна ця компанія

27. 19 Янв 2026

@ Гость , щодо «директорки» Віки, 100% вона хвора. До Мілтеку ця компанія немає жодного відношення це теж правда. Загалом думаю цю компанію хтось створив для відмивання коштів(

28. 16 Янв 2026

Рівно рік назад я пішла з цієї компанії. За цей час ми з колегами створили на різних платформах контент, який попереджає людей.
    Проблема в тому, що це не мілтех.
    На вас волають з ПЕРШОГО ДНЯ.
    Нажаль, в директорки Вікторії, схоже психічні проблеми (жарти геть).

29. 15 Янв 2026

Якщо шукаєте роботу на 1-3 місяці, то можете влаштуватися в Джоб Хант. Після, вас звільнять, придумають для цього будь-який привід. Про зарплату в 54 тис грн, можете забути, це брехня. Не рекомендую цю компанію нікому, не витрачайте час на їх дебільні співбесіди і питання

30. 18 Дек 2025

Все що написано у відгуках, правда. Не рекомендую компанію, стеження за кожним вашим кроком а через 3 місяці звільнення, ніхто не буде платити вам більше, ніж обіцяють на випробувальний термін. Адекватна людина не буде працювати в цій компанії

31. 9 Дек 2025

@ Гость , ні, ну три місяці це вже солідний термін, там ж зарплата має підвищитись. Тому 3 міс. роботи це кандидат на звільнення, залишилось знайти причину. Якщо не буде, то скажуть що замовник подивився як ти проводиш співбесіди і сказав звільнити. Я не жартую якщо що

32. 26 Ноя 2025

@ В , через 3 місяці і тільки якшо ти подобаєшся цій дебільній керівниці віці, але це не гарантія що тебе не звільнять на наступний день

33. 22 Ноя 2025

@ Відповідь людина людині , , до речі, тут писали, що хлопцям бронювання не дають, це правда? В них вказано що після випробувального терміну, дають ? Хотів туди влаштуватися, через те що є бронь

34. 21 Ноя 2025

Народ, всім дякую. Зв’язуватись з цією компанією не буду, може то дурка, взагалі?. таких душевних відгуків мені ше не зустрічалось. Жаль що на свій зекономлений час я не можу купити вам по шоколадці)))

35. 21 Ноя 2025

Мав досвід з цією компанією. Працював. Скажу так. Велика кількість працівників колишніх спілкуються між собою, дружать. І роблять досить багато щоб люди сюди не попадали.
    А «суворими умовами» настя називає те що компанія дурить людей. Суворо.

36. 20 Ноя 2025

@ Не вгодили теж , яку правду ви розповідаєте, невже так все погано? Просто компанія пропонує зп вище, ніж є на ринку, тому може такі суворі умови

37. 20 Ноя 2025

А мені був потрібний розвиток.
    Я працювала з топ-менеджерами європейського рівня в попередній компанії, тому силою змушувала себе не коментувати дії керівництва.
    Був великий досвід тренінгів для провідних лідерів, а тут так сміховинно все.
    Дівчинка якась щодня жаліється в чаті, нецензурна лайка — її все. Потім ставить задачу, потім змінює її. Забуває щось повідомити, очікуючи, що всі мають вгадати. Це пані директорка) а ще один їх керівник, то був «скарб»))) Я не люблю стереотипізацію, але всі чули жарти про «качків». Він наче не спортивний, але інтелект і манера спілкування така.
    Звісно, все, що описали колеги — правда.
    Мене не бентежила камера, я все життя працюю в компаніях з відеонаглядом. Проте, вірно зазначили, ми використовували російський ресурс.
    Також в мене був нестабільний інтернет та відсутність моожливості працювати під час блекауту. Але в перший робочий день менф сказали, що робота буде офлайн. Офіс ще в пошуку наче.
    Через тиждень я познайомилась з людиною, яка там раніше працювала та шукала офіс, вона розповіла мені всю правду про компанію. Я також повідомляла правду кандидатам після робочого дня.

38. 20 Ноя 2025

А мені камера була норм,але додаток для камери — російський під vpn.
    А також те, що вони платять неофіційну зп.
    А ще те, що мені зранку повідомили, що я найкраща працівниця по результатам.
    А о 10.00 звільнили. Я запитала чому? Мені відповіли — ну все, давай розійдемось мирно.
    Я не знаю причини досі. Кількість обдзвонів була найбільшою, як і якість. Директорка сама це казала. Жодного запізнення чи прогулу.

39. 20 Ноя 2025

А мені невгодили тим, що в день працевлаштування повідомили що треба працювати з дому. Офісу не існує. Броні наразі не буде і вот тобі камера, постав в себе дома щоб ми тебе бачили.

40. 20 Ноя 2025

Та все вірно наче, пишуть люди, яким невгодили.
    Мало кому вгодить, коли обманюють на співбесіді щодо умов праці і зп. Працевлвштовують на одне, а потім інше.
    Мало кому вгодить витирати соплі «директорці» і брати вину на себе за її косяки.
    Мало кому вгодить штраф- «замовник тебе штрафував, я не знаю за що».
    А також фраза «ти кажи кандидату, що буде 70 тис. просто, вже після поліграфу скажи, що з часом, там до пів року».

41. 20 Ноя 2025

О, набігли працівники ( зі словами» я не працівник») відбілити репутацію компанії :) p.s Нижче відгук працівника

42. 19 Ноя 2025

Дуже раджу людям, які хвилюються щодо відгуків, прочитати відгуки інших рекрутингових агенцій чи загалом компаній — ви побачите, що негативні відгуки ВСЮДИ, бо коментують завжди ті, кому десь якось не угодили (інколи по 10 раз, як в цьому випадку, бо дуже відчувається, що половину коментарів писала одна людина).

Якщо людині все подобається, вона ніколи не прийде писати про це відгук, бо навіть не виникне така думка, а якщо десь щось не угодили, то завжди побіжить «підісрати».

Я не працівник і не тим паче не планую тут працювати, бо вже маю чудову роботу, але знайома почала проходити співбесіду, почала читати відгуки і теж накрутила себе — тому раджу вам всім навчитись застосовувати якось ваші аналітичні здібності в житті хоч трохи, вони вам знадобляться.

43. 19 Ноя 2025

@ Можливо майбутній працівник , думаю якщо так багато поганих відгуків, то не варто. репутація компанії — це важливо

44. 17 Ноя 2025

Куди вони шукають людей насправді? Хтось знає? Не хочеться потрапити в халепу. Треба вирішувати чи рухатись з ними далі,а після прочитаного страшно.

45. 11 Ноя 2025

@ Максим , Мутна це питання таке. Інше питання, що це просто дитячий садочок. Віка (керівник) бігає, не може ні кому нічого нормально пояснити, на кожне запитання закочує очі, а якщо ти телепатично сам не зробиш правильно, так як вона хотіла — буде або тихо злитись і ігнорити, або кричати. Чого кричати? Ніхто не знає. Всіх залякує штрафами, але коли доходить діло когось штрафувати в неї кишка тонка і вона скидає визовальний процес на інших. Там рекрутери займаються, ну, можливо, певним підвидом рекрутингу, але це більше схоже на «хто більше дзвінків провів сьогодні», бо годину робочого часу — ви просто пишете звіти про те як працювали в цей день. Ще там є Паша — заступник керівника. Паша цілий день сидить і робить вигляд напруженої роботи, але як тільки ти дивишся в його екран — він гортає рілси. Задача Паши — контролювати, що ніхто не ходив пісяти, або не дай Боже не взяв трубку, коли дзвонить мама на особистий телефон, бо це втрачені 5 хвилин роботи. Неодноразово Паша турбував людей, поки вони на унітазі. Строк роботи психічно здорових людей в цій канторі — 6 місяців МАКСИМУМ, якщо в тебе є бажання просто підзаробити грошей і якщо в якийсь день не вирішиш попісяти на 30 секунд довше і тебе за це не звільнять.

46. 8 Ноя 2025

@ Гість , хтось, хто вже дійсно працював в цій компанії (рекрутером) може пояснити, які плюси і мінуси. По коментам зрозумів, що компанія мутна

47. 3 Ноя 2025

@ Людина людині ,
    Ви дивіться, щоб вас кислотою ніхто не облив за таку політику і відношення до підлеглих. Не треба тут вигадувати неіснуючі історії. Там рік лише дві люини працює — Настя, Віка. Не закопуйте себе.

48. 3 Ноя 2025

@ Гість , @ Гість , Людина
    Вакансія рекрутера жива, інші — як піде, від настрою міфічного замовника залежить.
    Не офіси, раніше вони говорили, що працюють на перемогу, але до Мілтеку ніякого відношення не помітно. Хоча ідеї рекрутингу благополучно взяли з реалних оборонок.
    Компанія реальна, але плинність кадрів вражає. Просто гарфа в резюме, яка псуватиме подальше життя

49. 3 Ноя 2025

Також проходжу етапи відбору у дану компанію і не можу до кінця розібратись, чи може хтось конкретно пояснити і надати актуальну інформацію:
    1) Вакансії все таки живі чи ні?
    Одні пишуть, що не живі, інші вже отримали оффер, треті вже відпрацювали і звільнились, де правда ?
    2) Офіси, робота на русню — ну це взагалі не похоже на них, там інші методи роботи і взагалі етапи відбору

Наскільки зрозумів тут тільки декілька відгуків реальних працівників, все інше не зрозуміле ..

50. 1 Ноя 2025

@ Гість , мені дана компанія надіслала офер на роботу, але з цікавості вирішив зайти ознайомитись з відгуками. Побачив Ваші коментарі і виникли деякі сумніви тепер. Цікаво, чи не могли б Ви надіслати на пошту мені для ознайомлення більше інформації про компанію, про яку ви розповідаєте? Оскільки б не хотілось безпідставно відмовлятись від дійсно хорошого оферу, але Ваші заяви тут інтригують. Пошта: [email protected]

Був би вдячний та чекатиму!

Вакансии

40 000 – 80 000 грн

Добавьте зарплату в компании Джоб Хант

Добавить отзыв о работодателе Джоб Хант

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Джоб Хант?