JobHunt — рекрутингова агенція, де починається ваша кар’єра. Отзывы о работе в Джоб Хант, зарплаты
Добавьте зарплату в компании Джоб ХантДобавить отзыв о работодателе Джоб Хант Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Джоб Хант?
В цій компанії працював мій близький родич-1 день.Про брехню — правда, обманюють до останнього. Мені теж нещодавно запропонували посаду, вистачило розуму відмовитись. Тепер дзвонять моїй колезі, по тій самій посаді вже інші нібито умови.
Не працюю в компанії вже 11 місяців майже і мене це не зупиняє прокоментувати.»Не співробітник» таки співробітник.Я не з тих людей які попали в халепу і хочуть щоб інші теж вступили те багно.Тому ми з колегами будемо ділитись тим що там відбувається.Нехай інші розуміють куди ідуть.Теж маю круту роботу як і колега і тоже це не зупиняє ще раз сказати яка суцільна брехня цей джоб хант
@ не співробітник , проте хочу також додати чисто обʼєктивну думку після аналізу коментарів, оскільки я впевнена, що через те, що компанія нова, не так давно зареєстрована, співробітники її ознайомлюються час від часу з коментарями (як мінімум так би робила компанія, яка хвилюється про свій імідж) — якщо така велика кількість скарг на керівницю, можливо, їй варто змінити щось в своєму керуванні. Найбільша кількість скарг саме на комунікацію, тому можливо обдумати це та щось змінити? Можливо варто почати вести активну комунікацію зі своїми підлеглими та отримувати якийсь фідбек щодо діяльності процесів в середині компанії, після чого вирішувати наявні проблеми?
Як людина, яка навіть не працює в цій компанії і зайшла просто ознайомитись з коментарями перед працевлаштуванням, я думаю, що людям, які давно вже пішли з цієї компанії, варто почати жити далі і відпустити. Бо трошки дивно виглядає, коли людина, яка півроку тому звільнилась і працює на неймовірній новій роботі, де цінують співробітників (з її ж слів), досі не може відпустити минуле місце роботи і регулярно пише коментарі. Компанія функціонує далі і без вашої наявності в ній, тому змиріться з цим і живіть далі.
Написати один коментар після звільнення на емоціях, оскільки вам є про що сказати та висказатись? Окей. Але через півроку після звільнення регулярно моніторити коментарі і строчити нові, працюючи на новій «хорошій» роботі? Складається враження, що проблема можливо не у компанії, а у вас.
@ Гость , це написали або Вікторія «керівниця» або Анастасія «ресечер», бо вони єдині, хто тут довго працює. Ну дуже вже компанія принципова в чесності до кандидатів, ага, вірю я повірив, тут питання брехні кандидатам і колегам взагалі не є моральною дилемою, це просто роблять, бо так. Психологічний вік цієї «керівниці» десь на рівні 15-ти років, про жаління, правда, вона вічно жаліється скільки в неї роботи, просто щоб скинути свої обовʼязки на інших, а потім цілий день вагатись чи кидати одного кандидата на погодження. Ну вогонь, просто на 100% відпрацьовує свої гроші та посаду. Ця компанія не працює на русню, але сенсу з неї нуль, бо вона абсолютно не відпрацьовує ті гроші які в неї вкладають, як в рекрутингову агенцію
@ Гость , насправді, все давно вже змінили. Працюю тут вже давно, регіональні офіси давно активно працюють, обіди є, все як розповідають в умовах. Компанія принципова в плані чесності до кандидатів, тому ваша інформація не актуальна від слова взагалі
Обіди, про які пишуть є тільки в центральному офісі. В інших містах люди працюють з дому, з особистої техніки. І якщо ноут зламався чи дома згоріла проводка і немає світла, то на другий день виженуть. Точно. Це без варіантів. Якщо потрапиш в лікарню з апендиксом — тебе звільнять. Це не припущення, а факти з досвіду цього «агенства». До прикладу на моїй попередній роботі та теперішній у випадку хвороби чи пожежі вдома завжди надають моральну/фінансову підтримку. Просто порівняйте рівень ***
@ Гость , ну самі подумайте, чи буде агенство шукати на посаду типу прибиральниці пів року (не розширення штатки, а на одне місце). Робиться зріз по населенню, яке претендує на таку роль, потім на трішечки вищу посаду, аж до політологів. Нікого окрім рекрутерів та ресерчерів, керівників та тих, хто причетний до опитувань не працевлаштовують. Проте по пів року проводять «співбесіди» з різними категоріями населення. Їх опитник дуже схожий на опитник оборонки, але по приколу підіть на співбесіди в різні і побачите суттєву різницю. Тут опитник дуже в стилі нашого сусіда.
@ Гость , ну так, я почав шукати роботу коли побачив перший раз ту неврастеничку. Ви поняли. Ну нездоровий вигляд і поведінка, поняв що буде веселуха.
Я бачу колег тут. Та, про істеречку, що вічно жаліється — факт. То директорка, хто не в курсі. Відгуки для даного агенства є важливими — навіть за час моєї роботи кандидати відмовлялись після прочитання відгуків. Скоро, та хамка сама буде шукати людей не неіснуючі вакансії. Лапшувати їх, тільки б погодились. А потім — деякій підуть через добу, деякі — через місяць.
@ Гость , на Гондор та Рохан працюють, що за тупі коментарі? Якщо маєте критичне мислення — зрозумієте, що відгуки для рекрутингового агентства не означають абсолютно нічого
Скільки відгуків цікавих і обширних не бачив ніразу .
Я так розумію інфа про те, що вони працюють на мордор , правда?і це не зовсім рекрутенгове агенство?
@ Гость , стабільна команда — хахахахахаххаха, всі хто там залишились, або заради зп і шукають іншу роботу паралельно, або тупарилі ідіоди (повірте), навчання рекрутерів — АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ, його немає, при тому, що беруть виключно без досвіду. Офіси і їжа — правда, але бажаю всім швидше втекти, бо на іншій роботі будете як побита собака звикати до нормального ставлення, а це щось каже про загальну атмосферу в компанії. Всіх залякують з першого дня, що будь-який твій крок = звільнення, платять по ринку багато, для того, щоб закривати рот зауваженням. Керівник — неврівноважена істеричка, яка всім жаліється ПОСТІЙНО як вона втомилась, але своє місце віддавати комусь не готова, абсолютно відсутнє критичне мислення і своя думка загалом. Всі хто пише позитивні відгуки, добре, що вам подобається, коли вам сруть на голову.
@ Гость , я так зрозуміла; що це політика компанії хамити і бути бидлом. Згадую свій час коли я там працювала, якраз завершувала нашу співпрацю, я знайшла один файлик, де були коменти біля кожного кандидата по типу «*** лис, сосалка, даун і тд»
+ в робочих чатах не підбирали слів до співробітників директорка та заступниця. Таке собі враження про цю кантору
@ Гость , ти коли тут працювала? Техніку надали, офіс — є, корпоративне харчування — є. Не винось свої особисті образи напоказ, якщо вже давно не є частиною компанії.
Зараз сформувалась стабільна команда, всі давно працюють та проблем з навчанням нових рекрутерів немає.
Пише Настя ресерчер, що тут класний колектив, але є але…🤣 Його не існує. Бо ти приходиш в компанію разом з такими ж новачками, як і ти — вони поняття не мають де вони, як і ти. Володимир — це дно, я щоразу сміялась після комунікації. Знаєте, оце, коли шимпанзе вчить жити гомосапіенс, ну чудо, а не Вова. Пробийте його місця роботи попередні, магазинний планктон, інтелект на нулі. Директорка — ахахах, ну без коментарів, хто знає, той в курсі🤣 Її сприймати серйозно — треба ще постаратись. Настя — ресерчер, як людина — хороша🤍 Все. Але вона знає, що відбувається в компанії і залишається там, робимо висновки. Її порядність під сумнівом, але вона переїхала в Київ, треба грошей, її можна якось зрозуміти. Оце трійця, яка тут довго. Решта — змінні. До еінця випробного звільняють. Бо треба піднімати зарплату, ну і людина за три місяці в компанії таки запідозрить неладне))) Гроші в конверті, офісів немає, робота під камерою, перідично дзвонить Вован і хамить. Час від часу Вікуля щось 💩 в чаті. Ось такий каламбур.
@ Гость , Настя, припини оце))) ніхто дистанційку не обирає — офісів немає, техніку ніхто не надає. Тільки камеру по якій спостерігатимуть. Все.
Пишу відгук, як людина, яка пропрацювала тут 3 місяці і максимально рада, що мене звільнили))) Питання, чому ж мене звільнили, якщо я виконувала найкраще свою роботу серед рекрутерів, вчасно все робила і ніколи не було проблем… в нас була обідня пеперва з 13:00-14:00, дали мені одну із задач в 12:30 і о 14:02, на той момент керівник Володимир, знаю, що його понизили вже, дзвонить до мене і з криком та нецензурною лексикою починає наганяти на мене, чому я ще досі не зробила те завдання, хотя воно було обширне і довгим по часу виконання) і без лишніх слів звільнили, а якраз мав закінчуватись випробувальний термін і відповідно підняття зп)
дивлячись на актуальні і далі позиції в мене досі виникає питання, чим займається ця компанія і кому шукає людей? якщо хочете подивитись, як виглядають неадекватні умови праці, велкам))))
Найгірша рекрутингова агенція! Тільки змарнують вам час і ніякого фідбеку! Якщо ви колишній військовий чи якимось чином у вас залишились якісь родичі в росії від вас будуть морозитись! Максимально некомпетентна агенція.
@ Гость , напевно ви працювали в Києві, бо у філіалах в інших містах такого не було, одні обіцянки, а по суті потім морозилися від них
Не знаю звідки всі беруть ці вигадки, бо якраз таки як колишній працівник можу сказати, що так, компанія не ідеальна та зі своїми нюансами, але все не так погано) Колектив клас, зп виплачують вчасно, техніку всю видають робочу (ніхто вас прослуховувати не буде :)); робота з офісу, але є можливість взяти дистанційне час від часу за потреби; ще й кормлять безкоштовно))
@ Гость , як колишній працівник, підписуюся під кожним словом. Це не компанія, а дно з дна! Обіцяють захмарні зп, але по суті робота під постійним відео наглядом (правда у вас вдома) через веб камеру, прослуховування всіх телефонних дзвінків, як вам таке?
Сюди не візьмуть людину, в якої однокласник чи дідусь в росії😂 В той час, як в інші (справжні) мілтехи без проблем. Хоча, в мене дідусь росіянин працевлаштували, бо поліграф не розпізнав брехню. Щодо справжності вакансій — ніііі. Я розміщала ці вакансії і ніхто не приховує, що метою є те, щоб людина відгукнулась, їй розкажуть неправдиві умови, працевлаштують і відверто, деякі ненадовго залишаються працювати. Але тільки в сам джоб хант це можливо. Рекрутером, ресерчером і т.д., а от в їх міфічний мілтех — ні. Люди, що відгукуються на вакансії замовника і проходять опитування (то не співбесіди) зрештою не підходять. Гляньте, вони рік шукають няню і плиточника. Ні, це не розширення штату, це на одну вакансію😂
@ Роман , коли це написання алтернативних оголошень для покриття більшої частини кандидатів стало безглуздою і загальною хрінню? Половина з Ваших зауважень — звичайне придирання до слів. В них же ж є своє NDA, очевидно зо моментами інформацію упускають або взагалі загально розповідають. Я проходив у них співбесіди на інтернет-маркетолога, мені все сподобалось, буду надалі моніторити щось цікаве для себе.
Побачив їх вакансію ПОЛІТОЛОГА. Я давно так не сміявся :) Але і засмутився трохи, бо зрозумів, які некомпетентні рекрутери. Але, давайте по порядку.
1. Назва «Політолог» – це що взагалі за безглузда і загальна хрінь? Політолог — це академічна спеціальність, а не професія.
2. Опис вакансії – набір випадкових фраз. «Сприяння впровадженню реформ в оборонному секторі» – як саме? Хтось розуміє, що це означає? Бо, я ні. Це буде радник в уряді чи хтось, хто строчитиме аналітичні записки, які ніхто не читає? «Прагнете впливати на розвиток державної політики» – хах, таке враження, що набирають кандидатів у Президенти.
3. Обов’язки – «про все і ні про що». Написано «моніторинг політичного середовища» – людина на цій посаді має моніторити кожен твіт Трампа чи що? Про розробку стратегічних планів – ну звісно, давайте ще попросимо його написати військову доктрину, чого вже там. Організація і участь в наукових дослідженнях — стоп,так це ще й соціолог?
4. Вимоги – шукаємо єдинорога.
Ця вакансія – просто набір слів, які не дають жодного конкретного розуміння, що буде робити людина на цій посаді.
Потрібен аналітик? Пишіть нормальні завдання. Потрібен консультант? Окресліть його роль. А тут зліпили соціолога, журналіста, стратега, експерта з реформ і ще й комунікаційника. В результаті вакансія виглядає як набір фантастичного ***, а не реальна робота.
Дивна компанія з дуже дивними вакансіями на ворку. Чув відгуки знвйомих, але прочитавши тут, точно не хочу мати з ними справу. Вони не є рекрутинговим агенством. Просто порівняйте їх вакансії раніше і тепер. Вони шахраї, які працюють невідомо на кого.@ Софія , Вікторія — це малолетка, яка там в керівника бавиться. В неї напевно рекрутерів не залишилось вже, от і надзвонює тепер сама😂
Відгукнувся на вакансію рекрутер в джобхант. Одразу почали задавати цілу купу дурних питань які абсолютно не мають відношення до даної вакансії, говорили якось не переконливо, без жодного заохочення до роботи, все читали по вивченому скрипту.
Після телефонної співбесіди ще два рази дзвонили та задавали питання бо одразу забули,
Коли була співбесіда через зум, то задавали тіж самі питання.
Все якось дуже підозріло та непереконливо.
І рекрутер сказав що головний офіс в Києві а у Франківську тільки відкривають другий, ні адреси ні взагалі будь якої інфи не надали.
Ну і не мало важливо те, що дана фірма тільки 8 місяців як працює на ринку
А коли пройшло пару днів після зуму, рекрутер просто написав що я не підійшов, та жодного пояснення не надав.
В пусту витратив свій час на клоунаду. Це просто цирк та розвод.
Дзвонять на вайбер, не пишучи попередньо для узгодження дзвінка. Вимагають пройти допит, поліграф, ще й надати соцмережі! Після телефонного допиту вирішила почитати відгуки. Надіслала скріни рекрутеру АНАСТАСІЇ з прямим питанням як вона це прокоментує, адже мені потрібна стабільна робота. Відповідь класична: «Відгуки пишуть кандидати які не пройшли відбір».
Вирішила перевірити рекрутера — виявилось, дівчину звати ВІКТОРІЯ. То ж ця ВІКТОРІЯ тепер боїться відкрити мої повідомлення в вайбері, цирк та й годі!
«Джоб Хант» ДНО, яке незрозуміло навіщо влаштовує допити, прикриваючись фейковими іменами.
@ Гость ,
Ось на цю пошту можна відправляти, можливо зможу допомогти. Деталі — вже в інших мессенджерах після першого контакту. [email protected]
Вітаю! Обурлива історія трапилась з цим агенством. До мене зателефонував рекрутер, ввічливо представився. Далі запитання, яких досить багато. Але нічого особливого. Я запитую про зп-відповідь розмита, формат роботи — відповідь розмита. Це була моя четвертя по рахунку пропозиція від ДжобХанту, на різні вакансії. Пригадую, попередній раз мені відповів працівник, що він більше не працює і зі мною зв’яжуться, так і не зв’язались. Перед другим етапом в мене назбиралось багато запитань, проте рекрутер не міг дати відповідей. Я написала їх людині, що звільнилась, бо закрались підозри. Так ось, вони обманюють щодо гібридних і т.д. графіків — робота виключно віддалена. Адреси офісів, які називають — фейк. Про це кажуть в перший робочий день аж. Заробітня плата не офіційна. Перший місяць-два працюєш теж не офіційно. Далі-мінімалка на карту, решта «в конверті». Термін співпраці — 1-4 місяці, далі-звільняють, тому що зарплата на випробний нижча. Штрафують з другого місяця роботи регулярно. Токсичне керівництво. Працівники не знають, чи точно це рекрутингове агенство.
Це неповага та нахабство. Вперше таке зустрічаю.
Щоб переконатись в цьому достатньо написати будь-кому із звільнених працівників, а якщо вам пропонували роботу 2-4 місяці назад, то людина точно звільнена. Тому всі охочі можуть переконатись, якщо зберегли номер рекрутера.
Хтось пояснить що таке цей джобхант? Подзвонили, нічого не розповіли про пропозицію, думаю-добре. Сказали-давай на ще одну співбесіду в зумі, добре. За дві години до співбесіди, яку самі призначили, пишуть, що я не пройшов. Питаю чому, кажуть, не знаю причини. Серйозно пі***ц. Питання навіщо дзвонили.
@ Олександр , як рекрутер скажу, що невихована дитина це наш керівник, вона і створювала, ймовірно, ці безграмотні скрипти, підглянувши в справжніх мілтехів. Але інтелект ракушки не дозволив провести аналіз ризиків і збалансувати цей скрипт відповідно до реальних умов праці,адаптувати до пропонованої вакансії і т.д., для цього ж потрібні мінімальні хард-скіли рекрутера, ну і …інтелект😁 Тут рекрутери найменше зло, повірте)Більшість з нас в пошуку роботи з перших днів тут і ми самі не знаємо навіщо збираємо інфу в людей і де ці люди працюватимуть. Ми підписавши NDA, не знаємо, хто є нашим замовником. Бо що? Вмикаємо критичне мислення.
Мав досвід спілкування з так званим рекрутером цього агентства. Глибоко був вражений відсутністю нормальної комунікації від цієї жіночки. Таке відчуття, що зі мною спілкувалась якась нахабна і невихована дитина.
На мої питання вона ніяк не відповіла, видаючи якісь загальні невнятні фрази. Зате зі свого боку влаштувала справжній допит з записом.
Якщо таке жахливе ставлення до людини, яка ще не є працівником, то мені навіть складно уявити, що там відбувається всередині.
Заходжу почитати відгуки і вперше це причина номер 1, чому ні. В умовах війни не здивували питання чи поліграф,був схожий досвід, але в з професійними рекрутерами, тому оце все реально нагадує дитсадок. Копіювали щось, десь підслухали скрипти, але інтелекту як немає, то недобавиш. Звертали увагу на побудову речень? Чи в мене тільки кров з вух? А перший діалог з рекрутером це ж та сама візитівка компанії. Проходили співбесіди з сестрою по різних містах і на різні посади сюди, а обов’язки та решта одинакове, ніби копіпастили. Посади мають на увазі геть різні функціонали, якщо відштовхуватись від назви і це здивувало. Наче ніяких посад насправді і не існує.
@ Сторонній Пошукач , отримав пропизицію від цього агенства і здивувало те,що працівники не мають відповідей на прості питання. Немає живої комунікації, наче роботи, оце своє — кажіть правду, а я ж нічого ще не накоїв. Проте, дізнатись банально пропоновані умови, а не конфіденційну інформацію,нереально. Паузи, мовчанки,заикання. Ніби вигадують на ходу. Передзвонюють потім, щось дозапитують, забувають ввімкнути запис, дзвонять вдруге, просять повторити ще раз. Цирк та й годі. Строронній шукач, ніхто окрім шизиків таку роботу і не виконуватиме. Тому шизики там всі.
Моя версія-шизік у керівництві контори так залякав свій персонал, що тепер на цьому ресурсі Джоб Хант сама цікава тема.
Загалом коли мені щось пропонували з ДХ, завжди було враження якоїсь неадекватної психанутості та накрученості їх рекрутерів.
Такий собі «Дзвінок з дурки».
@ Гость , тако, слухайте, якщо цікаво. Дійшло до того що людей звільнених і штрафованих за н***я захарила ця контора. Люди з різних міст сконтактували і скинулись на інфоресурси. Деякі ще навіть там працюють поки що. Є договори про нерозголошення, поки розбираються наскільки договір покриває [вырезано] що творить контора ніхто не плескає язиком лишнє. В усіх є плани будувати кар’єру, порушення договору не вітаються. Є нюанси і кваліфіковані люди які допомагають розібратись з конторою. Напишіть тут пошту, можете фейкову зробити кинемо те що можна. А якщо ви один зі звільнених працівників то поговоріть з іншими. Хтось та підкаже з ким контактувати. В нас невелике комюніті. Майже всі колишні працівники в курсах
@ Гость , поясніть що Ви маєте на увазі ? Навіщо говорити загадками, чи це просто Ваші фантазії? дуже багато відгуків стосовно діяльності компанії і різних перевірок юконтролі, але суть ніхто не написав, що ж Ви там знайшли?
@ Партизан, який далі у лісі , а що не ясно з їх задачами? Свідомі українці підтверджують свою позицію на поліграфі? Якщо колись проходили поліграфи в схожу сферу різницю в питаннях розумієте принципову. Потім зібрати поспортні дані цих людей і фото/відео. Далі швидко звільнити і наступних. Не розумієте навіщо і для кого?
Коли звільняють людей під вигаданим приводом, потім люди починають розбиратись і отрезвляти інших. Це ще не всі написали відгуки. Скоро прийде час звільняти тих що наступні виходять з випробного терміну, щоб гроші не платити тоді ще буде пару коментів. Той момент коли компанія просить працівників написати позитивні відгуки, але дивується що ці ж працівники роздуплившись напишуть правду.
Тут кумедна прикольна аномалія.
ДжобХант звертається до Справжніх_Ейчарів великих контор (наприклад Smart Solution) щоб скидали їм частину кандидатів (пофігам яких, у них інші задачі).
@ Гость , Та ми б з радістю по 200 грн за відгук. Але ж це ДжобХант- спочатку поліграф, потім інтимні фото (закреслено) прочитати віршик на камеру і тіко потім «ніт, ви не пройшли».
Скільки відгуків під одну копірку і в один день😅 народ, хочте секрет ви за такі коментарі і гроші можете отримати, кому цікаво 200 грн за 15 негативних відгуків, пишіть)
Абсолютно непрофесійна та жахлива компанія. Нікому не варто з’вязуватися з нею. Їй більше підходить назва BlowJob Hunt
Скільки ще людей має написати тут, щоб люди перестали вестись на це? Прошу вас, можете допомогти, маєте друзів в органах — повідомляйте їм. Не можете допомгти, то хоч не працюйте на цей джобхант. Ви наслідки розумієте?
Ну полная ***ня. Мне позвонили, потом бросили в блок, когда спросил как двигаемся. Страница в инстаграме взломана. Ничего не понятно. Но в полицию пойду, кажеться, они за росию. Пусть проверять.
І мені прийшло посилання від рекрутера. Здається, ми попали на шахраїв. Добре, що навіть там знашлась хороша людина
Оце прикол. І мені рекрутер кинув посилання на відгуки і розказав правду. Я в шоці. Повезло нам, хто попали на цю людину.
Мені подзвонила дуже мила рекрутерка. Розказала умови, все було під запис. Допит теж був, але вона мега ввічлива. Після роботи набрала і сказала, що те те і те — неправда, вона мусила під запис сказати. Планує йти звідти, а мене не хоче обманювати. Ну я і відмовилась, бо у вакансії майже все неправда. Розказала про компанію, сказала, що не знає, що це за контора, попала туди через обставини і шкодує. Дівчина попросила вибачення за брехню та сказала, що не радить з моїм досвідом так низько опускатись. Вона доречі теж крутий фахівець в іншій ніші. Поговорили, посміялись. Не винні рядові працівники там ні в чому. Краще хто має знайомих в органах пошуршіть. Бо може таке бути що ми багато цікавого дізнаємось.
Мені подзвонив рекрутер, запропонували вакансію. Пишу через добу, ну що там? Відписують, що в нас директорка кончена і тупа як двері, не йдіть сюди, я вот вже всьо, звалюю.
Я просто випадаю з цього. Серйозність так і пре від компанії. Що від цього рекрутера, що загалом.