ESTACA — це сучасна українська меблева компанія. Ми спеціалізуємося на виробництві високоякісних корпусних меблів та комплексних інтер’єрних рішень для бізнесу і приватних просторів. Наша мета — створювати продукт, яким можна пишатися, і водночас забезпечувати найкращі умови праці для нашої команди професіоналів.Що ми виробляємо:Торговельні меблі: функціональне та стильне обладнання для ритейлу та магазинів. Офісні меблі: ергономічні рішення для сучасних робочих просторів.Меблі для сегменту HoReCa: комплексне та зносостійке меблювання для готелів, ресторанів, барів та кафе.Інтер’єрні рішення: трендові двері прихованого монтажу та стильні стінові панелі.Текстиль: декоративні та спеціалізовані акустичні елементи для приміщень. Отзывы о работе в Estaca, зарплаты, вакансииКиев 30 000 – 35 000 грн
Добавьте зарплату в компании EstacaДобавить отзыв Оцените работодателя Estaca: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Estaca Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |