Ми швидко зростаюча компанія, робимо автомобільні килимки нового покоління та додаткові продукти для автомобілістів. Отзывы о работе в EVAtech, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании EVAtechДобавить отзыв о работодателе EVAtech Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании EVAtech?
Крмпанія супер. Керівництво лояльне, колектив дружній, Хороше ставлення. ЗП згідно встановлених термінів.
Хороша, стабільна компанія. Виконує всі обовʼязки перед працівниками. Хороше ставлення до працівників.Своєчасно виплачують зарплату плату.
Чудова робота, працюю вже 1 рік і місяць, аванс або зп вчасно, дружній колектив, з розумінням відносяться, керівництво прислуховується до працівників або клієнтів
Пропрацювавши 2 тижні нічого не заплатили,хоч обіцяли що з 2гого робочого дня все оплачується,по ітогу ігнор.Не рекомендую.
Мутная контора! Очень много непонятного с ними, но если кратко:
требовали паспортные данные (скрины паспорта) при неофициальном трудоустройстве. На вопрос зачем нужны мои паспортные данные-реагируют неадекватно. Постоянно откладывали начало работы. Не выполнили обязательств по выплатам.
В общем, помахал им рукой)