Клініка Заблоцького

comment 1 отзыв
Медицина
location_on ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Клініка Заблоцького — один із найкращих роботодавців України з досвидом роботи 23 роки.
Це сучасний стоматологічний центр, у складі якого повний цикл діагностики та лікування зубів.
Наша основна спеціалізація — доросла стоматологія, дитяча стоматологія, стоматологічна імплантація, щелепно-лицьова хірургія.
Маємо 2 філії у різних районах міста Києва, 3 філії у Львові та представництво у Болгарії.
Ми не лікуємо зубів та не вставляємо імплантатів! Ми повертаємо людям, які мають проблеми з зубами, можливість цілуватися, посміхатися чи просто насолоджуватися їжею!
Кожен хто починає працювати в нашій клініці залишається з нами.
Ми надійні професіонали і ми чекаємо на тебе!

Отзывы о работе в Клініка Заблоцького, зарплаты, вакансии

1. Анонім
    29 Июл 2026

Проходила стажування в клініці Заблоцького. На жаль, залишилися дуже неприємні враження. Керівник кол-центру постійно тиснула, вимагаючи за два дні вивчити великий обсяг матеріалу із сайту про стоматологію, хоча такі теми студенти медичних університетів опановують протягом кількох років.
    Під час стажування мої зусилля знецінювали, а в спілкуванні були натяки на те, що я нібито недостатньо здібна. Вважаю таке ставлення непрофесійним і демотивуючим.
    Особисто я дуже незадоволена ставленням керівника та не можу рекомендувати це місце роботи.

Добавьте зарплату в компании Клініка Заблоцького

Добавить отзыв Оцените работодателя Клініка Заблоцького: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.