Ланет CLICK

Ланет CLICK

Ланет CLICK – Digital-агентство. Широкий спектр послуг просування в Інтернеті. Ми готові вирішувати ваші задачі — давайте обговоримо.

Отзывы о работе в Ланет CLICK, зарплаты

1. 6 ноября 2024

Це моє найкраще місце роботи. Я змінила багато компаній, та перед війною встигла попрацювати в місцях звідки треба було тікати ще до оферу, тому ретельно шукала чорвоні прапорці на співбесіді і вже в період випробувального терміну. Їх нема. Я працюю в компанії вже два роки, за цей час я отримала круті навички, знання, на мою думку в мене найліпший відділ та керівник. Кожен ранок я прокидаюсь з радістю та хочу йти на цю роботу, хочу бачити цих людей. Якщо ви не скандальна, психічна особа яка шукає конфліктів та підвищення свого авторитету за рахунок сварок, тоді вам тут пощастить

2. 29 октября 2024

Працюю тут вже 4 роки, тож наживо спостерігаю прогрес команди вцілому та фаховості окремих спеціалістів.
    Хочу відмітити дійсно приємний колектив та адекватне керівництво, відсутність мікро-менеджементу, підтримку і турботу про співробітників, реальну можливість професійного розвитку та кар’єрного росту.
    Рекомендасьйон

3. 30 сентября 2024

Крутий колектив, працюю вже не один місяць і враження тільки позитивні. Круті проєкти, круті люди і класна атмосфера. Тут можна бути почутим, якщо є якісь ідеї, то колеги завжди допоможуть в реалізації.

4. 30 августа 2024

З великим задоволенням залишаю свій відгук про роботу в діджитал агенції Ланет Клік. Це місце, де панує справжній дух креативності, професіоналізму та командної співпраці. Тут ви зустрінете людей, які дійсно люблять свою справу і завжди готові підтримати в реалізації найсміливіших ідей.

Ланет Клік надає можливості для постійного професійного розвитку та вдосконалення навичок. Компанія цінує ініціативу, а керівництво завжди відкрито до нових пропозицій та ідей, що робить робочий процес динамічним та цікавим. Відчувається, що всі працюють на спільний результат і кожен має змогу внести свій вклад у розвиток проектів.

Особливо приємно відзначити атмосферу в колективі — вона дружня та підтримуюча, що сприяє комфортній роботі та творчому підходу до завдань. Ланет Клік — це компанія, де хочеться розвиватися і рости разом з командою професіоналів!

Рекомендую Ланет Клік усім, хто шукає цікаву та перспективну роботу в діджитал сфері!

5. 23 сентября 2021

На первый взгляд кажется, что ты устраиваешься в очень серьезную и современную компанию. А на деле — самая обыкновенная шарага, которой больше бы подошло название ланет.бздык. Кумовство, ЧСВ, феминизм и профанство — вот что вам нужно знать, прежде чем отправлять свое резюме в этот шабаш и тратить свое время. На сайтах работы постоянно висят их вакансии, все как положено — конкурс, 10-этапное собеседование, тестовое задание, потом они ещё там думать будут. Это при том, что конторе всего-то около 4-х лет.
    Но отдельного внимания заслуживает отдел SEO. Там сидит "руководитель" по имени Вова. Вова — это закомплексованный полтора метровый профан, который не так давно монтировал провода на столбах, а в какой-то момент его шарахнуло током и он почувствовал себя гуру SEO, после чего возглавил целый отдел без должного образования, курсов и элементарных/актуальных знаний. У Вовы нервная походка, 0 компетенции и постоянный кашель, который сведет с ума даже самых сдержанных. Вован ведет только 1 проект — сайт провайдера "Ланет", который растет сам по себе без лишнего вмешательства. А остальным раздает такие проекты, за которые ни один уважающий себя специалист не возьмется ни за какие деньги. Хотите увидеть динозавра, который черными методами "продвигает" само растущий сайт и гордиться этим? — заходите в отдел SEO в сверх-агенстве ланет.клик и посмотрите на тамошнего гуру SEO по имени Вова, который непринужденно прячется за 2-мя мониторами за самым дальним столом.

Вердикт: если вы специалист в своем деле — не ведитесь на красивые слова и не тратьте время на эту клоунскую шарагу.

Добавьте зарплату в компании Ланет CLICK

Добавить отзыв о работодателе Ланет CLICK

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ланет CLICK?