MAN`s SET виробляє якісну інноваційну спідню білизну для чоловіків, а також термобілизну для чоловіків. В тому числі, ми співпрацюємо з партнерами з Туреччини та Польщі, які виробляють для нас шкарпетки Преміум-якості. Отзывы о работе в Man’s Set, зарплатыМенеджер по продажам 1 40 000 грн Добавьте зарплату в компании Man's SetДобавить отзыв о работодателе Man’s Set Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Man’s Set?
Знаю, хто написав негативні відгуки за останні дні (з колишніх співробітників).
Дівчата, склад — привіт! За вами сумуємо(… Кожне слово про Артура підтримує багато колег.
Щодо решти — маю, що сказати. Тканина класна! Хто тут працює, той тільки менс сет і носить. Бо це дійсно кайф! Щодо швів… Ну, малишки, ви ж самі на складі приймали продукцію з виробництва і мали відбраковувати те, що пошито криво. Якщо десь комусь з клієнтів і попалися криві шви, то це ще й ваша провина. Чого не відбракували?
До честі компанії, такі виробничі і ваші косяки клієнтам компенсовують, відправляють нову пару на заміну. Стару назад не забирають. І відсоток браку дуже низький. Ви самі знаєте, скільки ТИСЯЧ трусів продається щотижня, і яка невелика кількість звернень по браку, навіть після відгуків через пів року, чи рік.
Внутрішні процеси… В кожній компанії є свої нюанси. Тут стараються покращувати все постійно, і це видно. Не дивно, що багато хто з колективу працює тут 2, 3, 5 і більше років. Дехто ще від старту.
А щодо CRM… Хто має контакти розробників, здатних створити складний продукт з операційністю на рівні Мого складу — напишіть, будь ласка, на сторінку бренду в інстаграм, в чат-бот у телеграмі або й самому Михайлу Ханцису! Бо одна українська айті-компанія працювала 2 роки над CRM для Менс Сет, але повернула завдаток і відмовилася продовжувати. Бо не «вивозить» всіх покладених завдань. З якими, на жаль, поки справляється тільки «МС».
ДАЙТЕ КОНТАКТИ НОРМАЛЬНОГО РОЗРОБНИКА, ДОПОМОЖІТЬ КОМПАНІЇ РОЗВИВАТИСЯ!
Більшість бізнесів залишаються досі на запарєбрікових продуктах тільки через те, що не можуть знайти нормальну альтернативу((
Всім дякую за увагу
Працюю вже більше 3-х років у цій компанії, все чудово, якщо є класні навички в чомусь то зможеш додатково отримувати гроші за додаткову роботу, немаає суворої субординації, навіть рядовий менеджер може спокійно задавати питання власнику і що найголовніше отримувати на них відповіді. Не заробляє тут тільки лінивий, будь яка робота винагороджується і старання й успіхи ніколи не лишались непоміченими керівнитвом
Компанія використовує програмне забезпечення, пов’язане з державою-агресором — для мене, як громадянина України, це неприйнятно. Керівництву, схоже, байдуже.
Ставлення до співробітників — відповідне: зусилля не цінуються, ініціативу ігнорують, обіцянки на співбесіді — просто слова. Жодної підтримки, жодного розвитку. Якщо ви шукаєте повагу і професійне середовище — це точно не ваше місце.
Окремо хочу згадати Анастасію Лебедєву — вона відверто не поважає колег, перебиває, не дає висловитися і поводиться так, ніби ми “на базарі” (це її ж слова). Створює токсичну атмосферу.
Також Артур Єпішев — просуває “своїх” людей, попри рівень компетенції. Сам незаконно перетнув кордон, а тепер дозволяє собі повчати тих, хто залишився в Україні. Ставиться зверхньо, називаючи себе “міністром”.
Відшив — просто жахливий. Шви криві, все виглядає недбало, ніби шили нашвидкуруч. Тканина — відверте ***, дешева і неприємна на дотик. Якість — ще гірша, ніж очікувалось. За такі гроші — це просто ганьба. Не рекомендую.
Коли приходиш працювати у цю компанію, з перших хвилин розумієш ,як працювати не потрібно. Компанія розповідає про якість своїх виробів, хоча по-факту за такі гроші краще купувати білизну у іншому місці. Задум був, толку ніякого.
Також компанія розповідає про:»чесність, відкритість, прозорість, відсутність поганого відношення», але ставлять у приклад людей, у яких лицемірство завжди буде на першому плані. Прикладом того є Анастасія Лебедєва, працюючи з якою, ви з «розвинутої» компанії, можете очутитися на «базарі»( з її слів).
Але, як то кажуть «вішенкою на торті» є те, що компанія відкриває збори, щоб допомагати нашим воїнам, але на 4-й рік війни працює з СРМ системою країни агресора, це як ви вважаєте, не подвійні стандарти?
Ця компанія — яскравий приклад лицемірства в дії. З одного боку, декларує підтримку демократичних цінностей та “за мир у всьому світі”, а з іншого — продовжує працювати через рашистську CRM-систему, активно фінансуючи країну-агресора. Це не просто бізнесові рішення — це свідомий вибір годувати терористичний режим, який щодня вбиває мирних українців.
На тлі повномасштабної війни така поведінка — не просто аморальна, а відверто злочинна. За гроші, які ця компанія вливає в економіку рф, вже могли бути виготовлені ракети чи дрони-камікадзе, які несуть смерть і руйнування в українські міста.
Доки український бізнес переходить на прозорі, етичні платформи, ця компанія вперто підтримує рашистські сервіси. Якщо це не зрада, то що?
Робіть висновки. Підтримка подібних компаній — це ще один цвях у кришку труни української безпеки.
Працювала в цій компанії і можу сказати, що безмежно вдячна їм за підтримку та розвиток. Вчасна виплата зп, додаткові бонуси, класний колектив, навіть була на корпоративі, дуже приємно здивована як всі люблять те, що роблять
Придивіться будь ласка до HR-менеджера!
Вона не поважно та непрофесійно спілкується з людьми.
Таке співчуття,що в неї «корона» на голові! За що тільки її утримають на роботі?!
Працювала у цій компанії,і скажу вам, що працювати там одне задоволення!Люди які пишуть негатив, я так думаю ви напевно не доросли до рівня тієї компанії і захотілося хоч щось зробити на зло. Корпоративна культура, вчасна зп(зп доречі там дуже навіть приємні), відношення керівництва та рівень організації роботи на вищому рівні.Я маю з цим зрівнювати тому повірте, проблема не у компанії, а у вас)
Розглядаю цю компанію для працевлаштування, раніше працював на мій склад( вона від 1с , на ній всі бізнеси майже працюють і вона російська) , які зауваження у вас щодо процесів ? Цікаво почути перед роботою
Бажаю кожному десять разів подумати перед працевлаштуванням.
Жахлива компанія. На керівних посадах працюють лише ті, хто вміє хитрувати, уникати роботи та перекладати її на більш сумлінних підлеглих.
Відсутні будь-які належні процеси, які працювали б нормально.
Тут ви не отримаєте цінного досвіду, лише втратите нерви. Операційного менеджменту немає, а всі внутрішні процеси — хаотичні та неефективні.
А “вишенька на торті” — це використання сепаратистської CRM-системи «Мій Склад», на якій працює вся компанія!
Війна в країні триває майже 10 років, але компанія досі не спромоглася змінити цей інструмент. Це чудово ілюструє рівень безладу та недбалості, що панують у цій організації.
Дуже рада за тих хто там працював . Але факт не змінюється витратите час на навчання і вони подумають . Придурки . Шкода що раніше не прочитала коменти
Чудова компанія, вже не працюю там, але по коментарях бачу , що люди просто не мали бажання дійсно там працювати. Вчасні виплати, чудове ставлення до працівників , все подобалось-збирав бонуси і ще додатково міг купляти шось. Якщо хочете дійсно працювати і заробляти- раджу, повернусь обов’язково як вирішу проблеми
Не витрачайте час на цю недокомпанію !!! Витратите лише нерви та зіпсуєте собі настрій!! Фу Богдана ти фу і всі остальні
@Ліна, а скажіть, на яка посаду ви йшли? Бо мені теж запропонували роботу, і сумніваюся тепер, чи варто свій час витрачати.
якщо хочете витратити час при працевлаштуванні марно — ласкаво прошу! Максимально халатне ставлення Hr, кожен говорить різне, спочатку сказали що приймають на роботу, потім як виявилось ще одна співбесіда, після якої відмова. Hr сиділа з максимально «задоволеним» лицем, спілкувалася зверхньо. Порядку в компанії немає ніякого, 2 тижні часу витрачено марно. В кінці навіть не попередили що не пройдена співбесіда. Коли написала я, то надіслали шаблонну відмову і все. 3 співбесіди проходити і таке відношення в кінці…Шлак…
Не витрачайте час на цю компанію! Якість їх рекрутингу така сама, як і якість трусів. Тобто ніяка! Мене запросили на співбесіду, покликали самі. Після проходження двох етапів спілкування та надсилання кейсів виконала тестове завдання, після якого обіцяли надати фідбек, що саме не так. Фідбек надали з запізненням і до того ж після того, як я декілька разів нагадала про себе. Надіслали стандартну відписку, про детальний розбір тестового не йшлося й мови. Коли попросила надати розгорнуту відповідь, що саме не так, бо мені пообіцяли її надати, виявилося що і кейси не таку, і резюме не таке, а про тестове не написали ні слова! Роблю висновок, що ніхто його і в очі не бачив. До того ж на співбесіді HR причепилася до того, що я проживала довгий час у Криму. Ганьба просто. Марна витрата часу шукачів
Замовила чоловіку боксери, оформила замовлення на сайті і одразу ж сплатила. Вказала адресу куди мені потрібно відправити, у листі на пошту продублювалися мої данні для відправки. В цей же день мені надходить повідомлення з Нової Пошти що моя посилка відправлена кудись в Полтавську область. Я одразу ж написала у службу підтримки де дівчина запевнила мене що вони зроблять переадресацію. Це була п’ятниця. В понеділок ввечері я подзвонила на гарячу лінію до магазину так як переадресація все ще була відсутня. Дівчинка яка відповіла повідомила, що подали на склад заявку про переадресацію і що завтра зранку все зроблять. Пройшов вівторок, пройшла середа, переадресації так і не було. Мені це набридло і я самостійно зробила переадресацію (а це був ще той квест тому що церез додаток/сайт самостійно зробити це неможливо так як у відділенні, в яке була відправлена посилка, відсутній доступ до інформаційнох бази тому усі додаткові послуги можливо оформити тільки через гарячу лінію).
Майже неділю я не можу отримати посилку (з тим урахуванням, що відправник знаходився в тому ж місці що і я і отримати своє замовлення я повинна була максимум через добу), так ще й самостійно приходиться розбиратися з нюансами Нової пошти. А, і звісно переадресація вийшла ще й за мій рахунок.
Я дуже розчарована ставленням до клієнтів. Я не раджу тут купувати товар, якщо тількі не хочете пройти через усі кола аду. Більше тут не замовлю.