ТОВ «НІКО СПЕЦАВТО» проектує та виготовляє броньовані цивільні легкові, військові спецавтомобілі для різних потреб.Бронювання автомобілів виконується в суворій відповідності до вимог (стандартів, інструкцій та нормативної документації), які пред’являють державні установи. Отзывы о работе в Ніко спецавто, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Ніко спецавтоДобавить отзыв Оцените работодателя Ніко спецавто: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Ніко спецавто Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Людей підбирають не за розумом,а за красою,якщо не гарна значить ти ніхто,керівник якись неадекват.
Мій досвід роботи тут був негативний через ставлення керівництва. Постійний тиск, некоректні зауваження та знецінення роботи. Така атмосфера не дає нормально виконувати свої обов’язки і впливає на емоційний стан.
Компані саме дно,там сидить жирний дядя Саша ,який собі накручує премії ,а працівників обділяє,всі роблять подвійну роботу,принижує працівників ,короче старий з глузду поіхавший дід.
Нікому не раджу працювати в цій конторі!