Пульсар констракшн

Пульсар констракшн

Пульсар Констракшн – це будівельно-виробнича компанія.

Ми забезпечуємо повний робочий процес з проектування, виготовлення, доставки та монтажу металоконструкцій для будівництва об’єктів різного напряму.

Також виконуємо безпосередньо монтажні роботи, що дозволяють після завершення об’єкта та здачі його в експлуатацію отримати якісний результат та високу гарантію на конструкції.

Отзывы о работе в Пульсар констракшн, зарплаты, вакансии

1. 21 ноября 2025

Обережно!! Ця компанія не попереджає, що нових людей збираються «потестити» кілька днів. Я успішно пройшов співбесіду в Пульсар Констракшн, після співбесіди мені перездвонила їх HR Олеся Видюх, сказала, що я найкращій з усіх кандидатів, і мене чекають. Я прийшов з документами в назначений день, документи в мене взяли, але далі — почалося щось дивне. На мої питання про оформлення бухгалтерія, HR та керівництво просто морозилися. Через кілька днів я ще раз підняв тему оформлення, на що мені сказали що я не підходжу і «забирай свої гроші і йди звіздси поскоріше»(с) – пряма мова. Ця компанія просто вкрала мій час і мою енергію — я не приходив сюди попрацювати кілька днів! І в мене були інші прекрасні варіанти, які я відкинув через їх брехню. Нагадую, Кодекс законів про працю України (КЗпП) вимагає видання наказу, розпорядження або укладення трудового договору для допуску людини до роботи. Жодна людина не має працювати на «чесному слові» — це порушення законодавства і її прав

2. 1 июля 2024

Працювала в цій компанії декілька років, йшла можна сказати з самого початку як тільки все починало вибудовуватися, можу сказати тільки хороше, знаю особисто ту Олену що залишила негативний відгук,і з своєї сторони можу сказати що він не підтверджений, щодо Олексіїв, то таких в офісі взагалі не було, тому можу допустити що то просто конкуренти, так банально , але таке багато нажаль хто робить.

В Пульсар Констракшн дуже дружній колектив, мудрий директор, який ніколи завжди думає на три кроки вперед, ковід , вторгнення РФ компанія витримала достойно, і на разі працює на повну, хто мав справу з партнерів теж впевнена скажуть тільки найкраще. Я особисто завжди з гордістю можу сказати що я там працювала в штаті, була частиною компанії.

3. 13 декабря 2021

Хоть компания и молодая, но четко построен менеджмент. Во все вникает директор компании, все под контролем, компания очень дорожит своей репутации, потому все работает слажено как часы. Зп всегда во время, каждый занимает свою должность в компании. Все работают согласно своей должностной инструкции. Если Вам нужна работа что бы отсиживать, то Вам точно не в Пульсар. Здесь в почете только профи! Всем удачи и всех благ!

4. 18 октября 2021

Какая растущая и развивающая компания, генподрядная организация, какие заводы?? Кому Вы это рассказывание ? Сроков нет, брак , бардак внутри компании , компетентность на нуле, Если хотите сэкономить время и нарви, не связывайтесь с этой шайкой.

5. 14 июля 2020

Компания позиционирует себя на рынке как честный партнёр и работодатель. По итогу 3-х недель работы, первую часть з/п якобы перенесли на конец текущего месяца. После вопроса о том, почему за первый месяц (первую половину руботы) мне отменили выплату денег, ответ прозвучал следующим образом: "Хорошо, если Вы так ставите вопрос, мы вам выплатим сейчас, но Вы нам не подходите". Как результат. деньги заплатили только за первые 9 дней работы, остальные дни посчитали как бесплатная стажировка. Хотя изначально при приёме на работу, ни о какой бесплатной стажировке речь не шла. Поэтому рекомендую хорошо подумать, прежде чем устраиваться на работу или сотрудничать с данной компанией. Вопрос честности здесь открыт…

Добавьте зарплату в компании Пульсар констракшн

Добавить отзыв о работодателе Пульсар констракшн

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Пульсар констракшн?