Будівельна компанія, що активно розвивається. Отзывы о работе в Саб Ентерпрайз, зарплаты, вакансии40 000 UAH 30 000 UAH 50 000 UAH
Добавьте зарплату в компании Саб ЕнтерпрайзДобавить отзыв Оцените работодателя Саб Ентерпрайз: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Саб Ентерпрайз Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Самая тупорылая компания в какой я либо работал , денег у компании нету , все *** еще до начала стройки обьекта , директор *** который не платит деньги , не советую там работать
Кидают на деньги , работал полтора месяца не заплатили ни копейки из того что обещали , лучше не связываться с этой контрой
За місяць роботи не заплатили ні копійки. Офіційно оформили не одразу, аргументуючи тим що доведеться за не повний місяць платити податки. Обʼєкти не добудували і кинули, люди позвільнялись, але вони вже наймають інших, і скоріш за все їм теж не заплатять.
HR веде себе не етично, ділового мовлення немає. Керівник обрав непрофесійного HR. Імені свого не називає, використовує ім’я пошукача.
Працювала півтора місяці, за повний місяць роботи не заплатили ні копійки. Керівники шахраї. Умови роботи жахливі, дуже холодно у всій будівлі. Найгірше місце, де довелось працювати!!
Умов для роботи немає зовсім. Зарплата зовсім низька також можуть зовсім не заплатити. Торгівля становищем та обман. Керівники шахраї та злодії.