ТОВ «Секвойя 2000» — стабільна та динамічно розвиваюча компанія, що спеціалізується на оптовому продажу систем водопостачання, опалення та каналізації (труби, фітинги, крани, радіатори, системи поливу, фільтри для води тощо). Сектор В2В. Отзывы о работе в Секвойя 2000, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Секвойя 2000Добавить отзыв Оцените работодателя Секвойя 2000: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Секвойя 2000 Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Хочу поділитися своїм досвідом роботи в цій компанії.
Пропрацював тут майже чотири роки. За цей час були різні проєкти та цікаві завдання, завдяки яким отримав хороший практичний досвід. Колектив адекватний, люди завжди готові допомогти, якщо виникають питання. Керівництво ставиться з повагою до працівників і прислухається до конструктивних пропозицій.
Заробітну плату виплачували вчасно, умови роботи відповідали тому, що обговорювали під час працевлаштування. Загалом залишилися лише позитивні враження. Дякую команді за спільну роботу.
Хочу залишити відгук про співпрацю із даною компанією.
Пропрацювала майже 5 років, та прийщов час рухатись далі.
Про відгук вище не можу нічого додати тому,що працювала в іншому підрозділі.
Можу відмітити, що в колективі дуже гарна атмосфера, керівництво адекватне, якщо потрібна допомога, завжди можна розраховувати на підтрику. Колектив згуртований, всі чемні та готові поділитись досвідом.
Вчасна заробітна плата, те що писали у вакансії та те що обговорювали при прийомі на роботу: задачі умови , заробітну плату, все в подальшому відповідало дійсності.
Багато чому навчилась. В мене будуть тільки гарні спогади.
Працював на цій фірмі у Дніпрі. Керівництво неадекватне(Денис та Володимир).За втрачений товар платить робітник,хоча у більшості випадків він навіть не причетний.Умови на ворк і роботі юа не відповідають дійсності.Текучка велика. За інші склади нічого сказати не можу,можливо там все інакше. Плюси:оплата своєчасна