SmallPrice — це мережа інтернет-магазинів з великим асортиментом WOW-товарів за спроможними цінами. У магазинах представлені товари з Китаю. Перший інтернет-магазин був запущений в 2018 році. В інтернет-магазних можна знайти товари для дому на всі випадки життя. Кожного дня обсулуговуважмо понад 500 клієнтів. Отзывы о работе в SmallPrice, зарплаты
Добавьте зарплату в компании SmallPriceДобавить отзыв о работодателе SmallPrice Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании SmallPrice?
Я була працівником в цій комппанії. Честно кажучи, в цілому компания ТОП, я попала в групу к мужчине (Константин), сказать честно? Работала, все было хорошо, извините до того момента пока он не попросил фото и видео (под предлогом » ты мне очень симпатична»), а потім, звільнив мене.
Нікому, на жаль, неможливо порадити цей магазин. Суцільний обман покупців. Пропонують покращену версію товару, якої насправді не існує, отримаєте те, що і обрали на сайті безпосередньо Ви, але дорожче. Пропонують непотрібні товари, навіть після слів «тільки це, дякую». А постійна знижка -40%, яку можна побачити кожного дня на їхньому сайті, вже наводить на думку, що товар низької якості. Ще й до знижок якісь акції типу «1+1=3» або «другий/третій товар ще з додатковою знижкою» зайвий раз підтверджують, що товар неякісний. Шкода, що дурять людей.
Замовляла сумку. Прийшла без плечового ремня. Дозвонитися не можна, повернути Нова пошта відмовилася.
Не знаю щодо саме роботи в цій конторі, але продають грьобане гімно. На сайті CapyGleam в описі одне (і декілька режимів і сенсорне керування, і таймер на відключення. На фото видно, що нічник м’який). Як і писали вище: мені пропонували додаткові товари та послуги. Ціна зі «знижкою» 399грн. Замовив дві дітям.
По факту, ці [вырезано] прислали пластикове, дешеве г*мно. Ну і вищезгаданних опцій там не було.
На сайті у них немає контактних даних. Довелось зробити замовлення на сайті, щоб зі мною зв’язались. Дівчина оператор явно не палала бажанням допомогати (за звуками було схоже що вона тільки з ліжка встала). Сказала, що передасть мій запит до відділу скарг. На моє прохання дати контакти — відмовила.
Звісно, ніхто не передзвонив. Я знову роблю замовлення, щоб зі мною зв’язались. Ще один оператор почав розповідати про те, що: «помилки бувають», «чого ви не читаєте опис, там написано що пластик», «а в Дніпрі ракети літають, то шо — писати президенту» тощо.. На моє прохання дати контакти відділу скарг — відмовив. Аргументуючи тим, що в Україні так не заведено ))) щоб у вільному доступі були контакти
Слово за слово — кинув трубку.
Отже: контора гімно повне. Люди, які там працюють — г*мно повне. Власники — мра*оти.
мне кажется, что КЦ вам очень понравился, вы целый год почти пишете коменты на них, то вы стажировались и были девочкой, ржу прям, потом вы были мальчиком, то на укр, то на русском, а кнопку посмотреть все отзывы, не обманешь)) Подозреваю, что компания на себя сама хейтит, что бы привлечь внимание, ведь если нет негативных отзывов, значит остерегайся неприятных моментов! )
не знаю про какие 80грн в час пишут, в период адаптации пример высылали 340грн за день с чеком средним 154, а бонус потом когда-то 2-3 недели ждать, в среднем 5 дней если работать 340*5 = 1700 гривен за неделю. Объясните этим бомжам что в АТБ платят за 9 часов работы 1го дня 1100 грн,
ОНИ ГОТОВЫ ВАМ ЗА НЕДЕЛЮ ЗАПЛАТИТЬ 1700 ГРН вдумайтесь какой калл. В МЕСЯЦ ЭТО ЦЕЛЫХ 6800 ГРН, а бонусы они платят 8% как в примере, везде платят 10% , а тут 8%.
Если Вы себя не цените : идите работать и получать копейки

Ставка 80 грн за годину є достатньо середньою, але додаткова година оплачується лише 50 грн, що виглядає занадто мало — це близько 1,20 долара за годину. Хіба є сенс затримаватися на годинну заради 50грн, якщо я можу працювати за 80грн без додаткової годинни.
Статистика приховується: одні отримують оплату за прийняті заявки, інші — за годину, при цьому є чітке розмежування між новачками та досвідченими операторами.
Бонуси виявляються досить слабкими: очікування на їх отримання може тривати до 2-3 тижнів. Обіцяні 10% бонуси під час стажування отримують лише 2-3 людини з 25. Крім того, рівень виплат значно нижчий за середній у галузі (8%) і, знову ж таки, інформація про це прихована — одні мають доступ до всіх даних, а інші — ні.
Існують бонуси за замовлення, але це єдиний бонус, який надається, і він дуже високий.
Спілкувався з досвідченим співробітником, який працює більше року, і вона зазначила, що зарплату не підвищували вже давно, а мотивацію не змінювали більше року, хоча ціни на ринку значно зросли. Водночас зарплати керівникам підняли, а для операторів ситуація залишається незмінною.
Вибір графіка роботи є, зокрема, можна обирати зміни, але на практиці спостерігається невідповідність: у таблиці вказано, що на другу зміну працює 4 оператори, а фактично їх значно більше — до 10 осіб.
Рекомендую починати працювати з керівником чоловіком, він дуже уважний та допомагає.
Компанія прагне, щоб працівники працювали більше, але за це платять дуже мало.
В компанії є великий обман для клієнтів . Це продаж «повітря». Якщо людина вибрала товар на сайті , то її потрібно надурити , сказати нібито є покращена версія цього товару і дорожче . Насправді це той самий товар .
Не йдіть сюди працювати і не обманюйте людей . Зараз дуже непростий час , усім важко , війна. Уявіть, пожила людина живе на мізерну пенсію , а ви її обманюєте . Це гріх за який прийдеться відповідати в першу чергу перед Богом.
@Евгения, а может это и в правду написали люди,которые успешно работают в этой фирме? не задумывались? я например до сих пор тут работаю…и чего бы я здесь сидела,если было так все плохо?!А те,которые пишут негатив-это люди,которые не умеют работать в товарке…а в таком случае всегда фирма виновата
Випадково побачила знову цю компанію в пошуках роботи, я тут стажувалася літом 2024 року, пішла одразу як побачила відношення, по-перше, вони давлять, один супервайзер постійно не відповідає і треба чекати дуже довго, а інший відповідає начебто ти їй щось винна, керівник не цінує нікого крім своїх грошей, їй всеодно на оператора, я попала на відключення світла, і оператори повинні були відпрацьовувати свої годинни як і сюди, АЛЕ тут є нюанс, саме в цій компанії якщо ви не відпрацюєте всі годинни то Вам НЕ ЗАПЛАТЯТЬ ВАШІ ГРОШІ, такого ніде немає, скільки КЦ знаю такого в жодному нема. І тільки оператори відпрацьовують, а супервайзер в якого світла не було взагалі не мав відпрацювання ахаха, ось Вам і ставлення. Штрафи дійсно є, у мене залишилась фото штрафів де видно по 5000-6000грн на одного оператора (таких штрафів як тут ви ніде не знайдите), і штрафують тільки операторів))) тут ще є багато відділів, там штрафів як мені казали немає)))

І ще Ви повинні знати що тут платять дуже мало, товар по 199 в основному і продають таке гімно, що соромно, вони навіть на це гімно роблять 1+1=3, люди не розуміють чому така акція, а як інакше якщо товар гімно ?)) а чек повинен бути 171 грн щоб +- норм отримувати, мені ще казали і поперджали опитні оператори, у разі якщо в мене буде поганий викуп вони миттєво штрафують і слухають всі розмови, казали, що вони думають оператор впливає на викуп, це все настільки смішно, що читаючи тут відгуки я зрозуміла, що краще буде щоб люди знали, що сюди не треба йти. Пропоную Вам перейти до VIP call centre я там зараз працюю, вони і платят більше , пишіть своєму СВ що прийшли від Олени, одразу ще і бонус за 2й тиждень роботи отримаєте )
Смешно читать отзывы, особенно сотрудника «который уволился» и сидит тут всем отвечает ахахха, сразу видно ручки начальства этой конторы и очень ваще «НЕпалевно» на все положительные отзывы лайки, на все отрицательные дизлайки = значит тут контингент руководства 32-33+ по возрасту, которые как в 2к01 году думают что молодёж этого не шарит , поржал от души читая эту контору
Кстати, устраивают неофициально — значит уже нарушают закон Украины, дальше думай….те, стоит ли идти сюда потому что работа будет по их правилам на их территории, дальше не заходил сразу прочитал отзывы о них и увидел цирк шапито , слава богу не начинал работать, спасибо тем людям, которые пишут правду
P.S начальство сделайте и мне дизлайков, все таки отзыв негативный ахахахаха
@Гость, по личным причинам, они не связаны с работой, так тоже бывает, а по поводу обмана — не сталкивался с таким, странно что вы тут пишите
Согласна ,первые недели работы не трогают ,потом начинают что то придумывать , мотивации работать вообще не дают,не советую. Все время текучка людей
Да конечно, все норм, а чего же ушли если так все норм? так просто не уходят с компании если всё подходит.
Працювала майже місяц, дуже сильно дурять. По-перше , в них ненормальні штрафи по 5-6 тисяч гривень штрафи, по-друге, навіть якось у зідзвонні вони сказали «є такі фахівці, яких ми звільняємо і залишаємо без виплат так вони ще і нам повинні грошей — але ми їм це пробачаємо»
Ви собі уявіть ідете в товарку, працюєте, вас штрафуюють заробіток 0 грн, так ще і повинні їм грошей.
На початку роботи перші неделі тебе ніхто не чіпає і все здається нормальним, а потім починаються танці. Тому робіть висновки. Не рекомендую.
Та вроде норм контора, я поработал недолго, по своему желанию ушел, все выплатили, не было проблем с руководством, все по факту.
Согласен с первым комментарием. Клиенты постоянно жалуются на товар, приходит [вырезано]. Работодатель женщина неадекват. Условия работы такие, что вы зарабатываете деньги для неё, а не для себя.
Смешно читать эти отзывы которые сами себе за один день понавыписывали. Выводы делайте сами. Очередная шарашкина контора с товаром типа ширпотреб и назойливым наяриванием людям на телефоны
Працюю майже пів року. Ідеально підійшла ця робота по графіку, бо і працюєш і маєш час на особисті справи, а найголовніше, хоч графік пишемо на перед, можна домовитись і помінятись, коли треба. Дуже гарне відношення керівництва, ну і звісно виплати кожен тиждень, при чому достойні) маю з чим порівняти, досвід майже 6 років і тут дійсно хочеться працювати, а не змушувати себе!
Робота в SmallPrice мені подобається у всіх відношеннях: починиаючи з керівництва, супервайзерів, які йдуть на зустріч і завжди допоможуть підтягнути продажі і показники, закінчуючи графіком роботи, який ми формуємо на два тижні вперед. Особисто мені дуже зручно працювати вдома, не витрачаючи гроші на обіди і проїзди. Працювати легко, всьому навчають, потрібна інформація завжди під рукою. Заробітня плата особливо радує, тим більше, що вона залежить повністю від мене — можна завжди збільшити продажі, вдосконалити свої навички і вийти на підробіток. Виплати кожен тиждень, що теж дуже зручно. Якщо людина цілеспрямована, хоче заробляти, і готова навчатись — вона буде мати успіх в компанії SmallPrice, всі умови для цього створені керівництвом.
Работаю третий месяц,коллектив отличный,навыкам продаж обучают.График и смены можно выбирать по удобству.Зарплата достойная и не маловажно-выплата своевременная.