Speakeasy — сучасна школа іноземних мов, яка допомагає людям вільно говорити та використовувати мову в реальному житті. Ми спеціалізуємось на розмовній англійській (а також розвиваємо інші мовні напрями) та працюємо за принципом: максимум практики, мінімум «зайвої теорії». Наш підхід базується на персоналізації навчання: ми адаптуємо програму під цілі кожного студента — робота, переїзд, навчання чи повсякденне спілкування. Уроки проходять на інтерактивній платформі та будуються навколо живої мови, сучасної лексики й розвитку впевненості у спілкуванні. Ми використовуємо комунікативний та лексичний підходи, що дозволяє студентам швидко бачити результат. Speakeasy — це не лише про навчання, а й про ком’юніті. Ми створюємо середовище, де студенти та команда ростуть разом: проводимо розмовні клуби, онлайн-активності та івенти, підтримуємо розвиток і ініціативність. Отзывы о работе в Speakeasy School, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Speakeasy SchoolДобавить отзыв Оцените работодателя Speakeasy School: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Speakeasy School Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |