Світ Секонд Хенду

Мережа магазинів. Роздрібна торгівля. Продаж товарів секонд хенду.

Отзывы о работе в Світ Секонд Хенду, зарплаты, вакансии

1. 30 ноября 2025

Відгукнулася на вакансію продавця-консультанта(на зал)в їхній магазин в м.Львів по вулиці Любінській. Менеджер обіцяла з/п 16-18000 грн,графік 5/2 і оплачуване стажування.
    De facto: з/п 14000 один раз в місяць,стажування оплачується лише тоді коли ви їм не підходите,а не коли вам не підходить і ви йдете(цього не було в попередніх умовах,які мені озвучила менеджер),тобто тут вже з самого початку на рівному місці вам набрехали.
    Далі — крім 12годинного стояння на місці у ваші обов’язки ще входить підстраховка ваших майбутніх колег(які користуючись моментом не виконують свої обов’язки і займаються своїми справами поза межами свого місця роботи), вивантаження якоїсь незрозумілої побутової хімії і втюхування її відвідувачам,плюс прибирання торгового залу(про ці підводні камені не йдеться ні в описі вакансії,ні в розмові про неї з менеджером!).
    Продавець Вікторія і менеджер Ангеліна надзвичайно некомпетентні,брехливі та пихаті особи,які більше відлякують працівників і клієнтів,ніж виконують свої обов’язки.

Висновок: не йдіть туди працювати,якщо ви хочете не бути обманутим і мати справу з чесним роботодавцем,лише витрачений дарма час.

Добавьте зарплату в компании Світ Секонд Хенду

Добавить отзыв о работодателе Світ Секонд Хенду

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Світ Секонд Хенду?