Техномайн інжиніринг

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Надання допоміжних послуг у сфері добування інших корисних копалин та розроблення кар’єрів. Будівництво об’єктів, у т.ч. енергетичних (Підстанції, КТП, ЛЕП)

Отзывы о работе в Техномайн інжиніринг, зарплаты, вакансии

1. 4 Май 2026

Якщо ви розглядаєте можливість працевлаштування або співпраці з компанією Technomain Ukraine (яка тісно зав’язана на директорі ТОВ «ОДНЕР» Костянтині Шумбарі), будьте готові до абсолютно неадекватного та принизливого ставлення.

Головна проблема цієї структури — це максимальна неповага до власної команди. За красивим фасадом ховається керівник, який відкрито, цинічно та максимально неетично висловлюється позаочі про своїх же підлеглих. Для розуміння реального рівня корпоративної культури та поваги, ось пряма цитата Шумбара про свою команду:
    «Они *** там дебилы, я хочу их всех разогнать, но мне нужны их сертификаты».

Тобто кваліфіковані фахівці для нього — це не люди і не команда. Це просто ресурс, який він зневажає і терпить виключно заради наявності кваліфікаційних сертифікатів, щоб компанія могла проходити експертизи та вигравати тендери.

Таке лицемірне ставлення проєктується на всі робочі процеси: від постійних маніпуляцій та боргів із зарплати до відкритого шантажу. А коли виникають проблеми або фахівці починають вимагати свої законні гроші, керівництво просто ховається і блокує колишніх співробітників у соціальних мережах.

Якщо ви цінуєте себе як спеціаліста, маєте власну гідність і не хочете бути просто «сертифікатом», про власника якого витирають ноги — тримайтеся подалі від Technomain Ukraine та будь-яких проєктів, де фігурує Шумбар. Поважаючі себе інженери тут не працюють.

Кривой Рог
28 000 – 35 000 грн

Добавьте зарплату в компании Техномайн інжиніринг

Добавить отзыв Оцените работодателя Техномайн інжиніринг: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.