Турбо Дизель Сервіс

Турбо Дизель Сервіс

comment Отзывы: 4
Транспорт
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Сервісне обслуговування та ремонт дизельних автомобілів

Отзывы о работе в Турбо Дизель Сервіс, зарплаты, вакансии

1. Макс
    14 Май 2026

Дуже задоволений роботою тут.Хороше та адекватне керівництво,гарний колектив- хлопці класні і прості та завжди готові допомогти

2. Ольга
    28 Апр 2026

Я-жінка,яка займає посаду в турбо дизель сервісі і виконує, здавалося б, чоловічу роботу. Довелось з нуля розбиратись зі всіма тонкощами автосервісу,зокрема запчастин, бо займаюсь саме ними. І це могло би бути важко та неможливо якби не чуйне керівництво та колектив,які всьому навчили та підтримали на кожному етапі адаптації. І роблять це кожен день. В колективі ми поважаємо один одного, маємо спільні інтереси, святкуємо дні народження та свята. І це не фальшивий вайб ніби так треба,а нам справді це подобається. Окреме місце для подяки тут займе керівництво. Маю дуже багато досвіду роботи в різних сферах,але ніколи. НІКОЛИ мені не доводилось працювати з таким задоволенням та відчуттям потрібності, повагою та чуйністю. Безмежно вдячна❤️

3. Едуард
    2 Мар 2026

Працюю в компанії майже 3 роки. Дуже задовалений. Компаніє надає усі можливі умови для кар’єрного та професійного росту. Якщо ви шукаєте компанію в якій зарплата росте відповідно вашого досвіду , а також бажаєте дружній та теплий колектив , то раджу саме цю компанію.

4. Олександр
    2 Мар 2026

Працюю в компанії вже кілька років, задоволений умовами і лояльністю до співробітників. Хороший дружній колектив.

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Турбо Дизель Сервіс

Добавить отзыв Оцените работодателя Турбо Дизель Сервіс: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.