Zemits Ukraine

comment Отзывы: 2
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Zemits, несмотря на свое недавнее появление на рынке, уже успел заработать хорошую репутацию — как один из лучших производителей косметологического оборудования не только в Европе, но и во всем мире, в том числе и в США.

Отзывы о работе в Zemits Ukraine, зарплаты, вакансии

1. Катерина
    18 Авг 2026

Дуже дивна ситуація з тестовим. Відгукнулась на вакансію контент-менеджера. Ніхто навіть не передзвонив, відразу прислали завдання, яке треба було виконати за 2-3 години. Домовились на п’ятницю. Я написала вдень, мені відповіли ввечері лише. І при тому там потрібен був брендбук, який вже не відкрився. Я не стала його робити на вихідних. І в пн мене вже запитали, чи я його зробила)) Це прямо дуже дивно було. А потім вже вдень відписали, що резюме інших кандидатів виявились більш відповідними до наших вимог. Тобто коли ставили завдання, такого не було. І тут раптомвоно нерелевантне. Коли я скинула це рекрутерці, з якою переписувалась, вона сказала, що це через тестове, що ви не зробили, і запропонувала зробити його)) І смішно і не дуже, як кандидатів тримають за дурнів, аби тільки тестове зробили.

2. Віктор
    23 Сен 2025

Дуже крута та преспективна компанія
    тількі но пройшов випробувальний термін, поки дуже подобається
    оплата на рівні

Киев
50 000 – 87 000 грн
Дизайнер
Киев • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Zemits Ukraine

Добавить отзыв Оцените работодателя Zemits Ukraine: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.