https://maps.app.goo.gl/1ZpJ8gwkYLfsoh6E7 Отзывы о работе в ,Dino market, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании ,Dino marketДобавить отзыв Оцените работодателя ,Dino market: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании ,Dino market Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Я влаштувалась туди працювати .,хоча влаштувалась.Не яких документів не заповнювала не заяви про прийом на роботу .Коротше вони не виплатили мені з.п. за роботу працювала не як стажер, а 13 годин на день.Я сказала що досвіду немає, показали як працювати з касою і через годину я вже сама працювала.Закриття зміни окрема тема перший день начальниця і сама не знала як закривати зміну почала дзвонити впізнавати.Пояснень нуль. Другий день я стала сама з нею разом закривати але вона почала плутати навіщо не знаю я хотіла простіше це все зробити навіщо так все ускладнювати.Я закривала в іншому магазині коли працювала але такої плутанини я не бачила ще.На третій день закривала сама але при закритті не вийшов чек звіт взагалі вікно про друкувати чек не вийшло вони сказали що я його закрила.Я не закривала саме його я чекала щоб розрізати чек .Вони показали відео що я закрила вікно зі звітом.Тільки напевно не видно мене камера висить навпроти мене видно тільки комп'ютер і мишка, що бігає по ньому.Там принаймні має бути видно мене. І то ні серйозної помилка закрила я правильно чек можна взяти з архіву. Ще хочу сказати попередити інших людей щоб не влаштовувалися туди на роботу бо на одну дівчину що на продуктах у них дві галузі продукти та хімія Я працювала на хімії.На дівчину повісили недостачу 5000 гр зникнення блоками вершків не думаю щоб дівчина не помітила коли хтось би тягнув повз касу вершки блоки.Так от пропрацювавши там кожен день по 13 годин вони не виплатили не копійки недостачі у мене не було. І ще в магазині побутової хімії через те, що відкриті пачки з капсулами і так далі стоїть сильний запах там немає витяжки., там кондиціонер який ні чого з цим не зробить він не для цього. Я до того що якщо дихати цією хімією цілий день можна отруїться.Не йдіть туди працювати, бо вам не виплатять з.п. або повісять на вас нестачу. Це магазин Dino market Ужгород