Артеріум

Артеріум

comment Отзывы: 4
Медицина
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія «Артеріум» — українська фармацевтична компанія, створена у 2005 році.
Продукцію 💊 для ТМ Артеріум виробляють підприємства «Київмедпрепарат» і «Галичфарм».
🏢«Київмедпрепарат» виготовляє лікарські засоби з 1847 року. До продуктового портфеля підприємства входять генеричні та оригінальні лікарські засоби в таких формах: порошки для ін’єкції, таблетки, капсули, порошки та гранули для оральних розчинів, м’які лікарські форми. З 2006 року підприємство виготовляє і ветеринарні препарати 🐕.
🏭«Галичфарм» виготовляє лікарські засоби з 1911 року. До продуктового портфелю підприємства входять генеричні та оригінальні лікарські засоби у формах: розчини для ін’єкцій та інфузій, таблетки, розчини для зовнішнього та внутрішнього застосування.
Ми створюємо, виробляємо та просуваємо на ринок якісні й ефективні лікарські засоби для забезпечення здорового, тривалого та більш продуктивного життя 💪.

Отзывы о работе в Артеріум, зарплаты, вакансии

1. Fuck off
    16 Июл 2026

Пропрацювавши в компанії понад 10 років, я був змушений звільнитися виключно через керівника сервісної служби Олейнікова та його кума Тихоліса, чиї токсичність, кумівство та маніпуляції повністю зруйнували здорове робоче середовище. Вони ділять колектив на «своїх» та «чужих», штучно виживають досвідчених професіоналів і просувають на потрібні місця лояльних до себе людей, водночас повністю спотворюючи реальність у звітах перед вищим керівництвом. Уся ця нібито «ефективна робота» — суцільна брехня та красива ілюзія, тоді як насправді сервісна служба зараз тримається виключно на чесному слові й ентузіазмі тих висококласних фахівців, які ще дивом залишилися. Крім того, керівник отримав занадто багато неконтрольованої влади, яку використовує для маніпуляцій із персональними підходами до рівня заробітної плати, караючи незручних і заохочуючи «слухняних». Поважати себе і працювати далі в такій гнилій атмосфері під керівництвом цих людей просто неможливо — майте це на увазі при працевлаштуванні в цю сервісну службу

2. уася
    10 Июл 2026

вакансия в отдел регистрации висит уже больше трёх лет, готовы даже студента взять.
    дают бесплатное тестовое задание, после выполнения которого приходит отказ.
    судя по всему, у компании нашлась возможность скидывать часть работы на соискателей.
    не ходите в артериум.

22 Фев 2026

Якісь неадеквати та скуфи сидять, поводять себе дуже пихато на співбесідах. Співбед декілька рівнів і на кожній якийсь треш: замські і дурні питання, квалафікація хз зовсім не цікавить. Не зрозуміло що вони взагалі шукають, тільки морочать людям голову.

4 Ноя 2025

У компанії наявне нерівноправне ставлення до кандидатів під час відбору на відкриті вакансії. Відсутність інклюзивного середовища. Керівництво не зацікавлене в закритті вакансій, вакансія може знаходитись відкрита декілька місяців,щоб натомість робити винятки,переглянути умови вакансій в країні під час війни і кадрового дефіциту,щодо наявних кандидатів на дану посаду. Айчари можуть позвонити три рази, попередньо поспілкуючись,для розуміння чи треба запрошувати людину на співбесіду.
    На співбесідах починають оголошувати ,що у кандидата відсутні ті чи інші навички для даної вакансії, в результаті чого кандидат отримує відмову.
    Зарплатня вакансій нижча середньої ринкової. Соціальний пакет є,але,як кажуть мінімальний.

Научный сотрудник
Киев • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Артеріум

Добавить отзыв Оцените работодателя Артеріум: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.