Хто ми? Ми — будівельний магазин « Будія »! Отзывы о работе в БудіЯ, зарплаты, вакансии35 000 – 45 000 UAH
Добавьте зарплату в компании БудіЯДобавить отзыв Оцените работодателя БудіЯ: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании БудіЯ Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Мене, як водія Будії opel movano було просто звільнено із-за рішення Д.В. на підставі наклепу логістика Романа(єнота вонючего), та всі скажуть де він сидить. Наклик був неправдивий Я не зміг довести свою точку зору до керівництвая Будії, тому що ДВ дружній до Енота. До речі це Тішкін вигадав про єнота, він вже у Будії вже не працює із-за … Тому логістам треба мабуть теж …
У свій час був найкращим водієм, компанії, з вивозу товару. Керівники не цінують гарну роботу, адже на логістиці сидить єнот (вонючий) Рома, який все робить для водія Вітька Кирзоліцого, він же Кривенко В. Там тамдем, вони родичі, Ви будете робити всю роботу, а ці родичи (покидьки) будуть знімати вершки і заробляти. Доречі все це покриває Д.В. і йому за це нічого не буде. Робіть висновки, водії.