БудіЯ

БудіЯ

comment Отзывы: 2
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Хто ми? Ми — будівельний магазин « Будія »!
Ми займаємося продажем та доставкою будматеріалів для того, щоб Ви змогли заощадити Ваш час та Ваші гроші :) Ми працюємо в місті Києві з 2018 року. За цей час нашими клієнтами стали більш як 20 000 людей. Ми постійно розвиваємось, розширюємо асортимент та покращуємо наш сервіс для наших клієнтів. Також у нас молода та активна команда, яка буде рада допомогти Вам у вирішенні будь-яких питань. У нас 3 склади, у максимально зручних місцях у місті. Здійснюємо доставку по Києву та області.
Чим ми кращі за інші компанії? Все просто: — У нас завжди низька ціна! А якщо раптом ви знайшли нижчу ціну, ми завжди готові Вам піти назустріч; — у нас свої складські приміщення, тому ми працюємо без посередників та без зайвих накруток; — у нас свій автопарк, щоб Ваша доставка до Вас приїхала максимально швидко і недорого; — у нас є бажання якісно працювати, швидко рости та постійно розвивати свій сервіс;

Отзывы о работе в БудіЯ, зарплаты, вакансии

1. 8 Апр 2026

Мене, як водія Будії opel movano було просто звільнено із-за рішення Д.В. на підставі наклепу логістика Романа(єнота вонючего), та всі скажуть де він сидить. Наклик був неправдивий Я не зміг довести свою точку зору до керівництвая Будії, тому що ДВ дружній до Енота. До речі це Тішкін вигадав про єнота, він вже у Будії вже не працює із-за … Тому логістам треба мабуть теж …

2. 7 Апр 2026

У свій час був найкращим водієм, компанії, з вивозу товару. Керівники не цінують гарну роботу, адже на логістиці сидить єнот (вонючий) Рома, який все робить для водія Вітька Кирзоліцого, він же Кривенко В. Там тамдем, вони родичі, Ви будете робити всю роботу, а ці родичи (покидьки) будуть знімати вершки і заробляти. Доречі все це покриває Д.В. і йому за це нічого не буде. Робіть висновки, водії.

Вакансии

Добавьте зарплату в компании БудіЯ

Добавить отзыв Оцените работодателя БудіЯ: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.