Оптіма, центр освіти

Оптіма, центр освіти

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

«Оптіма» — сучасна група компаній та технологічний лідер у сфері EdTech. Ми поєднуємо освітні рішення, цифрові платформи й соціальні ініціативи, створюючи продукти, що змінюють майбутнє освіти в Україні та за її межами. Наші проєкти: дистанційне й онлайн-навчання для дітей та дорослих, курси для розвитку особистісних і професійних навичок, дошкільна та фахова передвища освіта, благодійність тощо.

Отзывы о работе в Оптіма, центр освіти, зарплаты, вакансии

1. Аліна
    22 Сен 2026

Я вдруге йду з співбесіди з максимально неприємним відчуттям ( перший раз співбесіду проводила керівник департаменту продажів. Цікава особистість з манерною поведінкою і дуже великим его. «Післясмак» не дуже, прийняла рішення не співпрацювати, адже якщо керівник не викликає емпатії то працювати буде важко ). Що ж через певний проміжок часу вирішила спробувати вдруге долю на більш цікаву для себе посаду і все почалося ще на рівні співбесіди. Рекрутер компанії на зустрічі онлайн абсолютно некомпетентна у змісті вакансій, які виставляє. Пройшлися по обовʼязкам — на жодне моє питання не надали відповідь. Як можна шукати фахівця на ту чи іншу посаду, якщо ти не розумієш специфіки обовʼязків посади?! Короче, цілий день ми призначали зустріч з керівництвом департаменту ( таке враження, що там керівник на керівнику, а працювати нікому в кінцевому результаті ). За цілий день переписок і дзвінків таки призначили. Їду я на співбесіду, прибула за вказаною адресою ( Тбіліський провулок , метро Політехнічний інститут ) заздалегідь на 15 хвилинок раніше. Ну скажімо так, радянське приміщення офісу ( чому школа з таким фінансовим обертом не може забезпечити більш пристойними апартаментами — питання… ) окей. Не моя справа куди і на що йдуть гроші, чималі гроші. Отже, прямо в коридорі стоять столики де трапеза відбувається у співробітників школи, біля турнікету ( чудове місце, як на Вокзалі їсиш ) охоронець підвів до директорки школи ( з якою і мала відбутися співбесіда ) людина в 14:45 сіла обідати — не питання, я побажала смачного і присіла чекати. Проте складалося таке враження, що людина не в курсі про співбесіду і дуже здивовано відреагувала. Що ж, знаючи, що я чекаю після трапези всі ходили повз мене з дуже поважними обличчями і в тому числі директорка. Проте мене так і не викликати на розмову, прибігає секретар ( дівчина навіть не представилась просто ) і питає мене знову до кого я і на яку вакансію і побігла щось там вирішувати. Короче жесть, я 40 хвилин просиділа і пішла так і потрапила на зустріч. З одного боку хвала Богу, одвело як то кажуть, бо якщо вже на цьому етапі якась хрінь суцільна відбувається то далі було б тільки гірше. Рекомендувати їх послуги нікому не буду бо я уявляю , якщо така лажа відчувається з менеджментом, то в навчальному процесі там не про якість, професіоналізм і сучасність. Шарага от і все.

Специалист по документообороту
Киев • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Оптіма, центр освіти

Добавить отзыв Оцените работодателя Оптіма, центр освіти: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.