Виготовлення та продаж металевих конструкцій. Отзывы о работе в Еверест-Тер, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Еверест-ТерДобавить отзыв Оцените работодателя Еверест-Тер: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Еверест-Тер Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Особисте має залишатись в таємниці. Є речі які мають бути не на огляді в рекрутерів. Це тільки тут таке правило. Не рекомендую для співпраці. Даремна трата часу. За таку зарплату можна знайти звичайну просту посаду без тієї компосіровки мозгів.
Не рекомендую для співпраці. Зарплата як на звичайній роботі. Набирають людей і даремна трата часу.
Проводят групповые собеседования. Никто, кто уважает себя как человека и как специалиста учавствовать в таком цирке не будет. И такое отношение только на этапе знакомства. Как же тогда к сотрудникам относятся. Мрак.
Дуже розчарований рівнем організації співбесіди. Формат виявився груповим, без попередження чи пояснення. Після короткої розповіді про себе просто сказали: «Ви нам не підходите, можете відключатися».
Такого рівня неповаги до кандидатів я ще не зустрічав. Якщо така організація процесів уже на етапі відбору, важко уявити, як відбувається робота всередині компанії.
Не рекомендую тим, хто цінує свій час і професійність.