Bei ich-zapfe.de finden Sie Geräte und Zubehör für den professionellen Getränkeausschank. Ob für die Heimbar, Kellerbar oder die Party zuhause, ob Bar, Kneipe, Gastronomie oder Diskothek – wenn es um die Kühlung oder den Ausschank Ihrer Getränke geht, finden Sie bei uns das richtige Produkt. Отзывы о работе в HAJUS AG, зарплатыДобавьте зарплату в компании HAJUS AGДобавить отзыв о работодателе HAJUS AG Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании HAJUS AG?
@Гость, Пишу вам, я Ірина-і підписуюся під кожним своїм словом, а так як ви більше не працюєте в компанії-не треба придумувати і додумувати-які там усі ДРУЖНІ і допомагають один одному, не сперечаюся ,на Новий Рік кожному прийшли подарунки-але в іншому -Всі, крім власника Станіслава- наймані працівники і працюють за гроші як скрізь, то що кожен сам по собі-тільки посміхаються і красиво говорять-Олена, Дмитро Бойко, Максим та інші, але ніхто не допоміг по-справжньому-коли тобі складно, і те, що Станіслав Маєр не тримає своє слово-це вже відомо не тільки співробітникам, а й постачальникам і партнерам компанії-ЦЕ ФАКТ! Я не шкодую-що пішла-зараз у мене все відмінно, а цьому кодлу-бажаю-Зжерте Друг Друга!
Я працювала досить тривалий час у цій компанії, якщо честно прочитала коментар Ірини та можу сказати наступне, що Ірину я не пам‘ятаю та я й по нині спілкуюся зі співробітниками відділу клієнтського сервісу у якому я також працювала. Коли я пішла з компанії, мені все виплатили. За компанію в мене навпаки інша думка. Власник компанії та всі керівники зацікавлені в тому, щоб працівників мотивувати,як фінансово так і іншими речами. Мало таких компаній, які дарують подарунки на дні народження та проводять всілякі семінари для своїх працівників.Мій колишній колега з яким я спілкуюсь і який й досі там працює, мені розповідав, що компанія навіть надсилала з Німеччини павербанки для ноутбуків та оплачувала коворкінги, коли були відключення світла по всій країні, гадаю таке мало хто також робить. Стосовно керівництва, якщо дійсно погано виконувати свою роботу, то тебе ніхто по голові не буде за це гладити, але ніколи не бачила і не чула щоб переходили на особисте, чи принижували якось.Якщо все виконувалось добре, то й питань ніколи не будо, навпаки ще й могли похвалити. Можу сказати, що я зовсім не згодна з іншими коментарями, мені вони здаються несінитніцею про те що кожен сам по собі та всі хочуть догодити Станіславу. Кожен співробітник завжди був радий допомогти чим може та всі працювали на загальний результат. Це дійсно класні люди та фахівці. Хочу побажати компанії процвітання та побажати меньше таких працівників, які будуть потім поливати брудом.
Настоятельно НЕ рекомендую !!! Треш, хаос, зацикленность собственника Станислава только на себе и на доходах,при этом наплевательство на сотрудников, которые ему эти доходы повышают. Проходите мимо этой копии не верьте красивым рассказам во время собеседования, там Вам наврут с три короба, реальность внутри компании другая .
Проработала в компании больше года, в отделе Customerservice,так Станислав Маер-директор и собственник компании с оборотом 10млн евро в год, не заплатил мне за последний месяц работы, обещал закрыть полную.ставку, но кинул , он не держит своего слова и люди-персонал его компании, для него расходный материал!есть.такой Бойко Дмитрий так он занимается ИБД-имитацией бурной деятельности, из себя ничего не представляет, просто хорошо устроился в Германии и близок к телу, не помогает, а только гнобит своих подчиненных, не идите сюда работать, вас используют как презерватив и выкинут не сказав позитивного слова, есть конечно в коллективе хорошие люди, но в основном, все и каждый сам по себе, главное угодить Станиславу, !
Hajus AG-компания, которая работает на рынке онлайн продаж пивного оборудования!!Директор Станислав Маер-жлоб и дурит своих подчиненных-не выплачивает оговоренные зарплаты, одним словом-кидают своих сотрудников!!А при этом являются лидерами продаж в Германии, Франции, Испании, Польше-по всей Европе.ПОЗОР такой компании!!!!