INSTYTUTUM Result-Driven Skincare був заснований у 2014 році кандидаткою медичних наук, візіонеркою із потужним фармацевтичним досвідом у R&D, Наталією Деркач. Отзывы о работе в Instytutum, зарплаты, вакансииВакансии 50 000 – 60 000 грн
65 000 – 90 000 грн
50 000 – 80 000 грн
Добавьте зарплату в компании InstytutumДобавить отзыв о работодателе Instytutum Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Instytutum?
Я просто хочу сказати, що нікому не раджу влаштовуватись працювати у цю компанію. так багато брехні та підколодних ігор, неймовірне навантаження, відсутність практики зворотнього звʼязку — просто норма тут. але найгірше — це некомпетентні керівники. Ті, хто хоть щось знають і можуть зробити не витримують працювати і йдуть. За останній 1-1,5 роки дуже багато людей змінилось на керівних посадах. Ще прикол: за послуги дизайнерів чи будь-який аутсорс треба платити зі свого кармана…, а потім може через місяць-два тобі це компенсують готівкою (ухиляння від податків). Робочий час — не чули, тут нормально в 9-10 вечора отримувати повідомлення в робочих чатах від боса. Поважайте себе і робіть моїх помилок — не йдіть сюди працювати