Перша віконна майстерня

Перша віконна майстерня

comment Отзывы: 5
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія «Перша віконна майстерня» є офіційним представником заводу пластикових конструкцій «Дарвін»
В України працює понад 10 років
Основна діяльність компанії сервісне обслуговування металопластикових вікон, встановлення та заміна конструкцій, заміна склопакетів, москітних сіток, фурнітури, підвіконь, укосів та багато іншого.
Компанія орієнтована на якісне обслуговування своїх клієнтів, надання гарантій після виконання робіт
Дружній колектив, активні корпоративи та гарантована позитивна атмосфера. Навчання та розвиток.

Отзывы о работе в Перша віконна майстерня, зарплаты, вакансии

1. Тамара
    29 Июн 2026

Компанія гній і робітники з директором такі ж
    Самі, якщо вони дозволяють собі таке відношення до клієнтів.Некомпетентні, особливо Олександр, хто він я так і не зрозуміла.Ні цін не знає і , що робити з вікнами також

2. Наталія
    1 Июн 2026

Не раджу! Володимир витратив мій час — 2,5 години розмов ні про що. Вікна дивився, кілька раз сказав про ущільнювач, який вони самі розробили і саме його треба встановлювати. Лист паперу, де він підраховував вартість, залишити мені відмовився, навіть сфотографувати не дав. На моє зауваження, що саме з цим папірцем я радитимусь з чоловіком чи замовляти у них ці роботи (досить недешеві), відповів, що цей папірець — це їхня документація і нічого з неї компанія не дозволяє ані залишати потенційному клієнту, ані фотографувати. На питання з ким же підписувати договір, не одразу погодився сказати чи ФОП це буде, чи ПП, чи ТОВ, ніби це таємниця. Якась мутна компанія.

3. Володимир
    1 Мар 2026

Не раджу, скраще знайти іншу компанію

Сервіс не відповідає ціні

Менеджер спочатку говорить, що ми не обслуговуємо алюмінієві вікна, але саме їх компанія обслуговувала мої вікна рік назад
    Потім сказав менеджер що немає комплектуючих, потім сказала що майстри поїхали воювати, і нікого немає
    Складається враження, що задача нав’язати максимальну вартість по надання послуг по обслуговуванню вікнах, а потім робити все щоб їх не обслуговувати, хоча це входить вартість їх роботи

4. Оля
    22 Сен 2025

Не рекомендую цю компанію. Майстер приїхав і дві години розмовляв зі мною про все що завгодно,типу друг такий. І звісно ж зробити треба вікна було срочно, щоб я ж не встигла передумати. А ось на те щоб нормально передати заказ, то на це часу не вистачило йому. І він вписав мені в рахунок те, що не вписав на роботу хлопцям, добре що я хоч одне згадала і хоч 2000 гривень мені викреслили з рахунку.

5. Олена
    5 Июн 2025

Вважаю , що в такий складний час, працівники ціеі компанії не складуть собі ціни ! ) Нахабний підхід, підрахунки ( сам собі на умі) нікому не пораджу !!! Залишився осад після спілкування , особисто з Евгеном… нажаль , через свою некомпетентність , НЕ ДАВ шансів зробити замовлення 🤷‍♀️

Киев
50 000 – 100 000 грн
Киев
60 000 – 120 000 грн

Добавьте зарплату в компании Перша віконна майстерня

Добавить отзыв Оцените работодателя Перша віконна майстерня: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.