Лейтц Інструменти Україна

Лейтц Інструменти Україна

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія займається продажем та сервісним обслуговуванням інструменту для деревообробки.

Отзывы о работе в Лейтц Інструменти Україна, зарплаты, вакансии

1. Гость
    19 Май 2026

Що вам заважало за 7 років роботи в компанії щось наладити? Мабуть не хотілось! Краще по пів дня переглядати шопінг в інтернеті :)

2. Сергій
    11 Май 2026

Пройшов конкурс на технічного спеціаліста. Керівництво дуже привітне, атмосфера в колективі дружелюбна. В перший день офіційно оформили, пройшов навчання. Зарплата і бонуси все офіційно. Продукція компанії дуже якісна.

3. Гість 007
    17 Мар 2026

Працював у компанії «Лейтц Україна» і, на жаль, досвід залишився більше негативний, ніж позитивний.
    По-перше, відчувається повна відсутність системи в управлінні — задачі ставляться хаотично, пріоритети постійно змінюються, і відповідальність часто перекладають на працівників. Керівництво не завжди чітко формулює очікування, але при цьому вимоги досить високі.
    По-друге, атмосфера в колективі напружена. Немає відчуття команди — кожен більше сам за себе. Підтримки чи нормального онбордингу для нових співробітників практично немає, доводиться розбиратись у всьому самостійно.
    Окремо варто згадати про навантаження: обсяг роботи часто не відповідає оплаті. Переробки — це скоріше норма, ніж виняток, і вони не завжди компенсуються.
    Також є питання до внутрішніх процесів — багато чого не налагоджено, через що виникають затримки, помилки і зайвий стрес у роботі.
    Загалом, це місце, де складно розвиватись і працювати комфортно. Особисто я б не рекомендував «Лейтц Україна» як роботодавця. Якщо цінуєте стабільність, чіткість процесів і адекватне ставлення — краще розглянути інші варіанти.

4. Кандидат
    19 Фев 2026

Уникайте дану компанію та економте свій час. Компанія працює з північними сусідами =( Не в цей час, будь-ласка

5. Гість 777
    6 Дек 2025

Фасад гарний, але внутрішня суть — ні. Варто розглянути інші варіанти для працевлаштування, тим більше рингк зараз їх пропонує достатньо

6. Степан
    30 Окт 2025

Прекрасна фірма. Працюю тут вже 8 рік, всім дуже задоволений: умови, зарплата, ставлення. Всім рекомендую.

7. admin 777
    10 Июн 2025

Не витрачайте свій час на спіабесіду. В даній компанії керівництву не догодиш. Це даремно для цеї компанії.

8. Кандидат
    2 Апр 2025

Співбесіда така собі… Краще пошукати інші варіанти на ринку у конкурентів. Є багато питань по працевлаштуванню

9. Гість 123
    27 Фев 2025

Одиниця це навіть забагато, не рекомендую працювати в даній компанії. Краще пошукати в конкурентів вакансії!

10. Ігор
    22 Фев 2025

Підтверджую слова попереднього автора, компанія не виконує взяті зобовʼязання перед працівниками. Уникайте таких роботодавців!!!

11. Ірина
    21 Янв 2025

Пропрацювала декілька місяців та не можу рекомендувати дану компанію. Постійна затримка заробітньої плати, не офіційне оформлення, директор хамло. Обходьте десятою дорогою!

Все зарплаты добавляются анонимно
Менеджер по продажам
Киев • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Лейтц Інструменти Україна

Добавить отзыв Оцените работодателя Лейтц Інструменти Україна: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.