Компанія займається продажем та сервісним обслуговуванням інструменту для деревообробки. Отзывы о работе в Лейтц Інструменти Україна, зарплаты, вакансии40 000 – 45 000 UAH
Менеджер по продажам Киев • 1 зарплата 15 000 грн Добавьте зарплату в компании Лейтц Інструменти УкраїнаДобавить отзыв Оцените работодателя Лейтц Інструменти Україна: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Лейтц Інструменти Україна Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Що вам заважало за 7 років роботи в компанії щось наладити? Мабуть не хотілось! Краще по пів дня переглядати шопінг в інтернеті :)
Пройшов конкурс на технічного спеціаліста. Керівництво дуже привітне, атмосфера в колективі дружелюбна. В перший день офіційно оформили, пройшов навчання. Зарплата і бонуси все офіційно. Продукція компанії дуже якісна.
Працював у компанії «Лейтц Україна» і, на жаль, досвід залишився більше негативний, ніж позитивний.
По-перше, відчувається повна відсутність системи в управлінні — задачі ставляться хаотично, пріоритети постійно змінюються, і відповідальність часто перекладають на працівників. Керівництво не завжди чітко формулює очікування, але при цьому вимоги досить високі.
По-друге, атмосфера в колективі напружена. Немає відчуття команди — кожен більше сам за себе. Підтримки чи нормального онбордингу для нових співробітників практично немає, доводиться розбиратись у всьому самостійно.
Окремо варто згадати про навантаження: обсяг роботи часто не відповідає оплаті. Переробки — це скоріше норма, ніж виняток, і вони не завжди компенсуються.
Також є питання до внутрішніх процесів — багато чого не налагоджено, через що виникають затримки, помилки і зайвий стрес у роботі.
Загалом, це місце, де складно розвиватись і працювати комфортно. Особисто я б не рекомендував «Лейтц Україна» як роботодавця. Якщо цінуєте стабільність, чіткість процесів і адекватне ставлення — краще розглянути інші варіанти.
Уникайте дану компанію та економте свій час. Компанія працює з північними сусідами =( Не в цей час, будь-ласка
Фасад гарний, але внутрішня суть — ні. Варто розглянути інші варіанти для працевлаштування, тим більше рингк зараз їх пропонує достатньо
Прекрасна фірма. Працюю тут вже 8 рік, всім дуже задоволений: умови, зарплата, ставлення. Всім рекомендую.
Не витрачайте свій час на спіабесіду. В даній компанії керівництву не догодиш. Це даремно для цеї компанії.
Співбесіда така собі… Краще пошукати інші варіанти на ринку у конкурентів. Є багато питань по працевлаштуванню
Одиниця це навіть забагато, не рекомендую працювати в даній компанії. Краще пошукати в конкурентів вакансії!
Підтверджую слова попереднього автора, компанія не виконує взяті зобовʼязання перед працівниками. Уникайте таких роботодавців!!!
Пропрацювала декілька місяців та не можу рекомендувати дану компанію. Постійна затримка заробітньої плати, не офіційне оформлення, директор хамло. Обходьте десятою дорогою!