Підприємство 000 «МетТрансСервіс» засноване в 2004 році. За час роботи на ринку промислового та цивільного будівництва ми сформували потужну інжинірингову структуру з власним парком будівельних механізмів, заводом з виготовлення металоконструкцій, укомплектували сильний інженерний корпус та кваліфікований робочий персонал, що дозволяє реалізовувати найскладніші інвестиційні проекти Види діяльності компанії підтверджені ліцензією та повним переліком дозвільних документів Ми пропонуємо широкий спектр послуг — від виробництва металоконструкцій, загальнобудівельних робіт, монтажу технологічного обладнання до будівництва об’єктів «під ключ», від зведення торгових будівель до реконструкцій об’єктів підприємств легкої та важкої промисловості. Отзывы о работе в МетТрансСервіс, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании МетТрансСервісДобавить отзыв о работодателе МетТрансСервіс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании МетТрансСервіс?
Загалом фірма,як багато інших на зараз. Постійні затримки ЗП, ставлення до людей відповідне. Є співробітники яким вкрай необхідне щось збрехати про інших(в основному тераріум у техничному відділі). А керівництву такий внутрішній ***, виходить вигідний. . . щоб за ЗП менше питали. . .