ТОВ «ОД.ЕН» новостворене підприємство. Отзывы о работе в ОД.ЕН, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании ОД.ЕНДобавить отзыв Оцените работодателя ОД.ЕН: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании ОД.ЕН Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Директор фірми Гуляк Олена Олександрівна дуже гнила людина. Працівникам бреше з першого місяця. Без попередження працівників встановила прослуховування на складі та в авто. Як на мене це не законне втручання в особистий простір. В своїх негараздах звинувачує працівників. Говорить наклепи що хтось щось вкрав.
Вельмишановний головний зварник Балабусов О.І.
Пропрацювавши в колективі впродовж 2,5 років і, пройшовши шлях від помічника зварника до головного зварника підприємства, пройшовши безкоштовно навчання професії, потрібно розуміти, що репутація працює в обидві боки, і у Ваших майбутніх роботодавців може виникнути бажання отримати рекомендацію в компаніях, в яких ви працювали раніше.
В разі, якщо Вас не влаштовують вимоги компанї та рівень оплати праці необхідно прибути до офісу та написати заяву про звільнення.