ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ створений у березні 2012 року. На сьогодні — це одна з найбільш динамічних охоронних компаній України , що постійно розвивається. За критеріями обсягу ми сьогодні охоплюємо 15% ринку України. Отзывы о работе в Охоронний Холдінг, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Охоронний ХолдінгДобавить отзыв Оцените работодателя Охоронний Холдінг: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Охоронний Холдінг Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Всім доброго дня, хотіла би залишити відгук стосовно фірми Охоронний Холдінг. Довгий час працю в цій фірмі, працювала на різних обєктах і на данний час продовжую працювати. Задоволена цим работодавцем, все виплачують вчасно, все зрозуміло, керівництво кваліфіковане, цінує своїх працівників.
Доброго дня, перечитав декілька разів коментарі, які написані вище. Що можу сказати, тільки посмішку на обличчі викликають, такі коментарі. Сам вже довгий час працюю на данну фірму і наданний момент можу сказати ось що, керівництво адекватне, слухають та прислуховуються до працівників, ставляться з повагою, зарплату платять вчасно та в повному обсязі, згідно умов договору, все чисто та прозоро.
Згоден з автором данної публікації. Шахраї. Останню зарплату не виплачують. Я чотири роки працював при колишній структурі все було нормально. Зарплата була раз в місяць але це було стабільно. А тепер коли прийшов охоронний холдінг все стало по другому. Пости познімали.Керівництво не може наїстися.Роботи добавилось в рази більше. А добавили копійки.Багато колишніх охоронців позвільнялось.Машини йдуть цілу ніч. Навіть не можеш присісти а пости і людей познімали.Враховуючи то що там працюють в більшості люди за 60 ситуація важка. Вразовуючи це все написав заяву на звільнення. Не рекомендую працювати на пивзаводі Карлзберг на Клепарівській. Прийдете попадете в пекло.
Не рекомендую працювати в охоронному холдінгу офіс якого знаходиться на козельницькій. Особливо на обьекті пивзавод карсберг біля краківського ринку. Робота каторжна. На зарплату кидають. Директор захід холдінг швед ніяк не може наїстись. Жадний. Зарплату затримує і не виплачу.Його шістка олежик *** бігає збирає зміни з великою натяжкою. Люди йдуть. Текучка шалена. Прийдете вас обдурять будете працювати безплатно