Пас-Транс

comment Отзывы: 4
Транспорт
location_on ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Транспортно-експедиційна компанія Пас-Транс є українською компанією та успішно працює на ринку вантажних перевезень з 2013 року
В арсеналі наших можливостей:
Перевезення автомобільним транспортом по Україні
Перевезення Європою та країнами СНД від 1,5 тонни до 20 тонн
Перевезення негабаритних вантажів
Компанія Пас-Транс — це досвід та висока експертиза у сфері вантажних перевезень та експедирування вантажів у поєднанні з високим рівнем індивідуального обслуговування та забезпеченням одного джерела рішення для всіх ваших потреб.

Отзывы о работе в Пас-Транс, зарплаты, вакансии

1. Аріна
    9 Июл 2026

Двозначне враження. Самі зв’язуються. Розмова з hr менеджером Іриною, очікування тиждень дзвінка, бо типу самі передзвонюють, на коли… А потім їм нагадування про себе через тиждень, мовляв ми домовлялися, нарешті на другий тиждень запрошення на співбесіду. ) Приємна по спілкуванню, розповідає все, як є. Але якщо Вам не підходять запропоновані умови компанії, ви їх озвучуєте, написавши, тоді прощання по-англійськи, ні слова. Операційний директор Наталія, яка наразі керує компанією, на перший погляд непохитна, вимоглива, звісно, хочеться покерувати, як така нагода. По моїм відчуттям, ми не спрацювалися б, тому відмова від вакансії. Хороше розташування м.Славутич, в ЖК. Ремонт сучасний. Хто з Лівого берега — зручно добиратися.

2. Каріна
    11 Мар 2025

Три місяці тому проходила співбесіду на логіста. Спілкувалася з HR, приємна дівчина. Всі докладно розповіли, питань не було. Умови розповіла все чесно та прозоро

3. Гість
    7 Фев 2025

Вражаюче неадекватна НR, двічі призначила онлайн співбесіду, перший раз перенесла за 20 хвилин до, а другий раз взагалі не вийшла на зв’язок, уявляю як з нею працювати в одній компанії

4. Аноним
    15 Ноя 2024

Самая к***я компания, за 4 месяца 3 изменения зп. Компания которой 11 лет, до сих пор нет стабильной зп, норм работы и определенности. А когда уходишь еще и пакостят, звоня перевозчикам/заказчикам и говоря какой ты «хороший»

Добавьте зарплату в компании Пас-Транс

Добавить отзыв Оцените работодателя Пас-Транс: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.