«ПЕРША КАВА» — дистрибутор всесвітньо відомих торгових марок кави, чаю, інгредієнтів для вендінгу та кавового обладнання. Отзывы о работе в Перша Кава, зарплатыДобавьте зарплату в компании Перша КаваДобавить отзыв о работодателе Перша Кава Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Перша Кава?
Побачила свого часу вакансію офісного працівника.Самопрезентація компанії на просторах інтернету виглядала гідно, компанія знаходилася поряд з місцем проживання, робота мені знайома, зарплату в об’яві вказали як конкурентоспроможну.
Відповіла молода жінка, представилася директором.
З перших хвилин:
— вимогливий тон абсолютно недоречний для спілкування з кандидатом ( кандидат ще не працівник і не підлеглий);
— ухиляння від прямих відповідей на запитання, склалося відчуття ніби змагалася з кандидатом, а не зацікавлена у побудові команди.
Я подумала мабуть жінка дуже професійна, тому вимоглива до інших і відправила резюме англійською. Та й все ж таки компанія експортно- імпортна.
Здивування було великим, мене попросили перекласти його українською.
От- такої.
Вікторія її ім’я, до речі. Згадала.
Але як ви розумієте перекладати його після таких перших вражень жодного бажання не було.