Royal Kebab

1.0 / 5 (1)
comment 1 отзыв
location_on ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Ми — мережа сучасних закладів харчування у Львові, що стрімко зростає з 2019 року. За цей час ми відкрили вже 18 успішних локацій , і не зупиняємось на досягнутому.
Royal Kebab — це не просто робота. Це команда друзів , яка підтримує, надихає та росте разом. Ми створюємо атмосферу довіри, взаємоповаги й розвитку , бо віримо, що саме в такому середовищі народжуються найкращі результати та ідеї.

Отзывы о работе в Royal Kebab, зарплаты, вакансии

1. 23 Апр 2026

Робота сама по собі непогана зарплата звичайно не найкраща але може бути а от власник це окрема історія. Жадібний, пихатий, вважає що кращих кебабів ніж його немає. Тільки робить те що підвищує ціни а не зарплати працівникам. Працюєш добре «молодець» Ось і уся подяка за хорошу роботу а як тільки одна помилка то все штраф, загалом штраф за все. Єдине що тут було хороше це менеджери і то від нього похвалу вони не отримували, тільки вказував їм на помилки, не дивно щр більшість звільнилася. Зарплата 1200 за 14 год роботи це смішно але власник вважає що це хороша зарплата. Єдине що є хороше в цій компанії це працівники але шкода що їх не цінують

Кассир
Львов • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Royal Kebab

Добавить отзыв Оцените работодателя Royal Kebab: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.