КЦ «Свої люди» — один із найбільших аутсорсингових call-центрів в Україні. За 5 років роботи ми стрімко виросли і не збираємося зупинятися. Наразі ми набираємо команду однодумців — тих, хто готовий навчатися і добре заробляти. Високий рівень заробітку вже у перші місяці Ми цінуємо своїх співробітників i робимо все, щоб їм було зручно працювати. Отзывы о работе в Свої люди, зарплаты
Добавьте зарплату в компании Свої людиДобавить отзыв о работодателе Свої люди Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Свої люди?
@ Гость , про какую репутацию вы говорите?) разговор об увиденном на этой работе. если сравнивать с украинскими колл центрами, то там вы вообще ничего не заработаете. Желаю найти вам не «свинарник» а работу где ничего не делаешь и получаешь по 100к за красивые глазки. Вы же этого хотите, верно?)
Зараз знаходжусь в пошуках роботи в онлайн-продажах і читаю відгуки про різні компанії на цьому сайті. І ось випадково натрапила на цей «свинарник», де мала не найкращий досвід працюючи раніше, і ще й повела сюди подругу.
Шановні, а не забагато ви знаєте про компанію, якщо працюєте тут лише 3 тижні? Смішно виглядає, коли ви самі собі пишете відгуки, намагаючись відбілити свою репутацію, якої насправді немає. Це просто сором. Я обов’язково напишу відгук пізніше і попрошу свою подругу теж поділитися досвідом. Можливо, це допоможе уберегти інших від вас.
Работаю тут всего 3 недели. Очень нравится подход, обучение, тренинги. Можно сказать, что вам всё разжевывают на обучении. Первую неделю мне выплатили гарант доход в 2000 грн. Вторую неделю я уже перебила и получила 2500.То что супервайзеры или руководитель могут не отвечать на смс, когда нужна помощь — это правда, но они могут не отвечать максимум 30-40 минут. То что написано ранее, что сутки нет ответа — чистая ложь. Я с опытом, работала на укр кц и я могу сказать, что тут намного-намного легче работать чем по Украине. Действительно новичкам очень много приходит «последних предложений» — это когда клиент отказался покупать при первом звонке, во второй раз звонят и предлагают купить дешевле. Я думаю, что это связано с тем, что у новичков не так много препаратов ибо их ещё надо изучить и сдать тест, чтобы его подключили. Простои между звонками тоже достаточно большие, думаю это связано с тем же. Люди которые не хотят продавать бады, я скажу Вам так. Их заказывают те, кто не хочет ходить к врачам, конечно, они полностью человека не вылечат, но помочь — помогут. Люди заказывающие бады сами понимают что это бады!!! Не купят у Вас — купят на другом кц. За 2 недели я заработала 4,5 тысячи, на Украинском колл центре для новичков уже супер заработать в неделю 1000. Работа специфическая, подойдёт не всем, но если стараться, изучать препараты и заболевания, то всё обязательно получится. Будучи менеджером надо убрать эмпатию, она ни к чему. Так же писали по поводу штрафов, во первых если Вы с ним не согласны — то можно оспорить. И просто так штрафы не выписывают изначально идёт 2 предупреждения, а потом только штраф, потому что это уже систематическое нарушение и то это всё на усмотрение руководителя!Все кто пишут что «мошенническая контора» просто даже не слушали и не видели куда устраиваются. Вся информация была сказана айчером и руководителем! График работы выбираете сами, огромный плюс, что в вечернюю и ночную смену идёт очень хорошая прибавка!Если Вы думаете стоит идти на работу или нет — идите! Больше всего трафика на Казахстан — люди там лояльные и добрые, даже если им что-то не понравится они не посылают на три весёлые буквы как украинцы! конечно, есть свои минусы как в абсолютно любой работе! Если Вы хотите работать в продажах и получать хорошую зп, то надо стараться. Этот кц хороший! Я работала до этого в двух других кц и это небо и земля. Советую!
Шахрайська конторка, ейчари надають брехливу інформацію, гроші так і не виплатили. Обходьте стороною цих недолюдків.
Работал в компании, и от вас и вашего отзыва просто в шоке. Мне на собеседовании девочка без вранья объяснила, но видимо, вы просто не слушали и не вникали в суть, поэтому и пришли бижутерию продавать. Может, проблема не в компании, а в вашем подходе к работе?@ Гость ,
Я у вас работала, с началом стажировки ничего не понятно, на собеседовании нас дурят hr рассказывая, что будем продавать товары для дома и сада и бижутерия, а потом дурить пытаются руководители. Руководитель это вообще отдельная тема, общаясь с ним впечатление, что общаешься с сапожником который пытается строить из себя умного честное слово, или выдавать себя за грамотного но видно по человку когда он колхозник. Очень жаль, что я до или после собеседования не прочитала о вас тут и ввязалась в это [вырезано], но подписываюсь под каждым словом, что тут о вас люди пишут.
А собственно, а чем вы лучше офисов? те хоть заскамили да и всё на этом. А вы впаривайте ваши типа «лекартсва» которые даже не бады тяжело больным людям, онкобольным так далее за сумасшедшие деньги, обещая им выздоровление, и доводите людей до смерти а человек эти деньги мог бы потратить на реальное лечение и на реальные лекарства, на врачей. Да, такие шахрайские кц есть еще в Укриане и вы один из них, горите в аду.
Я вот читаю отзывы и в шоке с людей, сколько [вырезано] негатива. Ребята, ало, там с начала стажировки понятно чем занимается компания, и прикиньте, есть люди которых это устраивает. Вы хоть в курсе сколько таких кц по Украине работает? Я вам отвечу — больше 10 шт Не нравится — не работайте, только своим ядом травите. Я уже молчу о наших «офисах» где вообще не стесняясь у людей отжимают бабки. Я работаю и мне заходит, не вижу проблем продавать БАДы
Гнилые мра*и, организовали шарашкину контору, набирают новых людей чтобы прозванивать недозвоны и различные отмены и хотят, чтобы люди работали за спасибо. ТРАФИКА ТУТ НЕТ, хотя на собеседовании мне обещали трфик, и уверяли, что с этим проблем нет, на**али. Тот трафик что есть на старичков а новичкам всякую чепуху для звонков, отмены, отказы и прочяя чепуха.
Выставляют рекламу что бесплатно, а надо впаривать по 40-50 тысяч за один заказ, и основаня клиентура 90% это наивные пенсионеры, им надо впаривать что ЛЕЧАТ всё на свете их долбанные БАДы, которые не только вообще никакого подтверждения нет про эффективность так и продаются на других сайтах по 100 — 130 за упаковку а надо продавать 3 — 5 упаковок по 50 тыс. Но это еще не всё они реально подменяют составы для своих продавцов чтобы мы все верили что впариваем «чудодейственные» пилюли и некоторые работающие там реально верят (БАДов оригинальный настоящий состав один а для продавцов подсовывают другой состав что уже мошенничество), также мошенничество цены, дают рекламу цены бесплатно а надо впаривать 3 — 5 упаковок (реально 300 — 500) за 50 тыс Казахам.
Некий Кикоть руководит там, м*азь еще та, наобещает вам таких обещаний а по факту будет недоплачивать так как ставит проценты выкупа ниже 40 — 60% независимо от сумм выкупа чтобы недоплачивать зарплату, в конце когда захотите уйти то ждите что зарплату НЕДОПЛАТЯТ вам или вас вообще кинут на зарплату…….
Их весь подход на круговороте новичков, размещают объявления про набор новичков для работы чуть ли не каждый день, приходят новенькие заказы делают через время уходят или из-за того что надо обманывать людей про чудодейственность БАДов или из-за того что недоплачивают, за месяц новичков прошло больше 10 заказы наделали на 3 — 10 тыс. каждый им недоплатили значит есть наварчик, их посылайте на …! Сразу же посылайте безоговорочно, чтобы не стать такой же жертвой обмана как и я, лучше читайте и не повторяйте.
Не соромно вам писати самі про себе хвалені відгуки? Про які гроші і чеснність та порядність Ви говорите? мені тут кинули маєже на 4 тисясі гривень, БРЕХУНИ! Вас і ваших дітей доля покарає, будете горіти в пеклі за те що ви обмнюйте людей, і забираєте останнє у бідних пенсіонерів.
Перестаньте брехати і писати самі собі типу позитивні хвалебні відгуки, вам не соромно? подивиться самі які відгуки про вас лайкають люди і все буде зрозуміло, що правда а що суцільна брехя.
Я тут працювала десь 3 місяці, як раз в групі у «хваленого» Кітотя Ігора та досить швидко зрозуміла, що ця робота мені не підходить так як мене ввели в обману та надурили від співбесіди з hr менеджером самих продаж на практиці, це не робота а дурдом і займатися шахрайством і продавати МОСКАЛЬСЬКІ ТОВАРИ я не бажаю, тому прийняла рішення мирно розійтися без всяких притезній, за згодою сторін. На що мені предявили, що я маю відпрацювати ще 2 тижні, або як мімніму ще 1 тиждень якщо хочу при звільнені отримати зарплтаню, допрацювувати я не стала принципово бо це неофіційна робота і ми не підписували договір, що це за хотєлкі такі?
Після цього мене видилали з усіх робочих чатів, та заблокували в телеграмі, зарплатню за останні 2 тижня роботи так і не виплатили, КИНУЛИ НА ГРОШІ. НЕХАЙ ВАМ ЦІ ГРОШІ ЗАЛИШАТЬСЯ НА ЛІКИ, ТВАРИНИ ВИ А НЕ ЛЮДИ.
Я ось одне не розумію одне, яке відпрацювання якщо ця робота неофіційна? і ніхто нас офіційно не оформлює і зарплатня теж неофіційна, на що мені відповіли, що тут такі правила і якщо не відпрацюю то зарплату не побачу. Підтримки ніяокої немає, негативна сіра атмосфера, зомбі колектив людей які не змогли себе ніде реалізувати в житті… Саме керівництво нача живе за склом у своєму окремому світі, на повідомлення відповідають аж на наступний день або під кінець дня коли вже не актуально. Максимум, що тут можна заробити 4-5 тися в місяці, і то немає гарантії, що вас не кинуть на гроші.
Працював у компанії кілька місяців і вирішив поділитися своїм досвідом для тих, хто розглядає це місце роботи.
Одразу зазначу, що робота в кол-центрі може не підходити всім, особливо тим, хто не готовий продавати/впарювати товари. Тут важлива комунікабельність та вміння справлятися з тиском. В компанії обіцяють гарантовану ставку , але для її отримання дійсно потрібно активно працювати і оформлювати продажі, що не завжди просто, бо щоб продати 1 товар, потрібно поспілкуватися з 3-4людьми, але з такими дзвінками і методом продажу це норм.
Навчання у компанії проводять, але воно дуже інтенсивне та розраховане на швидке освоєння матеріалу. Перший час може здатися, що інформації забагато, однак, коли виходиш в лінію стає простіше. Особисто мені було все зрозуміло, бо мав досвід в аналогічному кц
Варто розуміти, що це не просто консультації та підтвердження замовлень, тут треба реально втюхати товар. Таких кц дуже багато працює по Україні і за її межами. Мені особисто сподобалося, що українцям не треба продавати, а перед цим був в кц який працює тільки по Україні, так там 1 із 8- 10 дзвінків оформлюєш, і телефонуєш одним і тим самим людям по 3 тижні.
Щодо продуктів: деякі товари компанії мають рекламу зі знижкою чи за 3 копійки продається, а на виході сума 3К, товари у всіх кц однакові, я навіть на промі такі бачив. Це такий ньюанс , але база тепла, це реально спрощує роботу. Скрипти у них доречі кльові, і вони не вимагають все говорити слово в слово, можна навіть самому що завгодно казати, головне щоб продаж був
По зп непогано виходить, у мене за тиждень 4-5К було, але я з досвідом. Доречі після звільнення пройшло 3 тижні і мені прийшли гроші за викуп, що підтянуло коли я вже не працював, я охринів.
Короче, може комусь це буде корисний відгук, пишу так , як бачив своїми очима
Я не знаю хто як, але я працюю в цьому кц більше 5 місяців і мене все влаштовує! Отримував гарантований дохід 2000 грн стабільно, без затримок, мені керівник після співбесіди відправляв файл з описом вакансії, зп і чіткими умовами по цьому гарант доходу. Працюю у групі Кікотя, і це окремий захват: керівник — 10 із 10, завжди йщов назустріч, допомагає розібратися у всіх питаннях.
Є, авжеж, й мінуси, але не то шоб критичні, по сезону знижається трафік, ну і пои вимкнення світла погано працювати, якщо у вас немає додаткового плану Б (генератора або моноблоку) . Як у будь-якому кол-центрі, іноді виникають складні клієнти, агресивні, але з ними можна справитися. Також трапляються моменти, коли складно підлаштуватися під графік. Але загалом робота непогана, головне не боятися і пробувати продавати, якщо ви зможе працювати з такими продажами, то вам відкриті двері в будь яке направленя торгівлі.
Шахрайська СКАМ КОНТОРА! в оголошеннях про роботу заманюють ставкою в 2000гр в тиждень але на співбесіді не кажуть деталі, що треба зробити, щоб цю ставку отримати.
На співбесіді мій майбутній керівник був в ігрових навушниках які були надіті на одне вухо а інше на щоці виглядало це дуже смішно, і зразу викликало у мене підозру, що щось тут не так, і це не серйозна людина, але менше з тим виріш спробувати себе в цій сфері.
На співбесіді мені обіцяли круте навчання, але по факту вили по шпаргалкам і на питання відповідали раз в 2 дні, але то таке, пройшов і це.
Після двох тижнів роботи обіцяну ставку про яку говорилося в оголошенні про роботу і на співбесіді мені так і не виплатили, навіть не запитали номер картки, коли я поцікавився коли буде виплата так як казали, що виплати кожного тиждня, мені повідомили, що для того, щоб ставку отримати мають бути продажі, і мені нічого не заплатять, але на співбесіді за це ні hr ні керівник нічого не говорили, і тут надурили, але меньше з тим, нехай і буде так.
Тут який нюанс є, що в цій конторі немає трафіку, тобто немає дзвінків маєже взагалі, за 2 тижня роботи я прийняв буквально тільки пару дзвінків
звичайно закрити іх продажами нереально, на питання керівнику, а як мені зробити продажі для отримання ставки якщо немає дзвінків? Я трачу свій особистий час, по 8 годин в день, кожного дня я маю за ідею працювати чи як? відповідь була, щось типу, це не моя вина і це я не вирішую і це питання не до нього а до вищого керівництва, тоді я не розумію навіщо нам керівник якщо він ні на що не впливає і не знає, все зводить до вищого керівництва, а контакти їх не захотів дати.
Ось так я працював трошки більше двох тижнів по 8 годин кожного дня і нічого за це не отримав, бо немає продажів, а щоб зробити продажі треба, щоб були дзвінки а їх немає. Але там були люди які працювали маєже місяць і теж сиділи без продажів і без дзвінків це жесть.
Тепер на рахунок їхніх типу продаж шахрайських, в рекламі товару вони пишуть, що сам товар можна отримати БЕЗКОШТОВНО, але це не так, задача менеджера продати його за гроші, приблизно за 90-100 доларів, клієнти звичайно дуже незадоволені і обзивають шахраями коли таке чують. Типу в рекламі було написано, що можна отримати БЕЗКОШТОВНО, звідки взялась ціна в 100 доларів? Казахи особливо агресивні і не ведуться на цей скам. От і думайте самі якщо ви рахуєте, що реально продати за 100 доларів товар, в рекламі якого написано, що клієнт «виграв» його безкоштовно, і в основному це пенсіонери, саме їх вам треба буде дурить.
Продають в основному типу «ліки» — бади, насправді це підробка, також там ще є типу «магічні амулети» і це все треба впарювати хворим людям яку бачили рекламу, що це безкоштовно за гроші і обіцяти що після прийому в них все пройде і вони одужують, жах піпєц…
Країна виробник «ліків» пустишок невідома, вони іх не вказують, але якщо загуглити то країна виробник рашка це треш просто.
Чому правоохороні органи ще не взялась за цю контору питання риторичне, мало того що людей дурять, так ще продають російські товари, шахрайській колцентр, не повторюйте моїх помилок не втрачайте свій час і навіть не думайте тут пробувати працювати.
Надіюсь мій відгуки врятує когось від лихої долі, але якщо ви хочете спробувати, то запитайте на співбесіді спочатку за умови отримання ставки, і нехай вам дадуть список товарів які ви буде перевіряти, щоб ви могли самі перевірити, що ви будете впарювати і яка країна виробник, а за співпрацю з москалями ганьба, Слава Україні і думайте головою.
@ Гость ,
Як людина яка пропрацювала я вас запевняю більше ніж пів року, бажаю кожному скоріше тікати з цієї контори-помойки якомога скоріше бо ні людяності ні професійної етики не має там, як і не має вище керівництво, просто хабалки які отримують задоволення принижуючи і обманюючи людей (я більше скажу вони цього не приховують). Постіно шукають за що б виставити штраф, за показники, за переліміт обіду на 1-2.хв,і ще нагло ОБМАНЮЮТЬ НА ВИКУПЛЕНИХ ЗАКАЗАХ, наприклад ти можеш продати за місяць 60 замовлень а тобі скажуть, що з них викупились тільки 30, від решта замовлень клієнти «типу відмовились» ну брєєєд, і ти ніяк це не перевіриш бо в особистому кабінеті вони тобі малюють, що хочуть… Остання капля була, коли клієнт залишив заявку, щоб зробити повторне замолення і в розмові повідомив мені, що декілька місяців назад робив вже в нас замолення і хоче повторно замовити товар, і коли я в системі подивилась в зверненнях в його замолвеннях які він робив у нас раніше, то там було написано, що клієнт відмовився від замовлення на пошті (там таких було аж 2) я навіть перепитала в клієнта чи точно він не у нас замоляв, бо в нас стоїть відмова, на що клієнт сказав, що може скинути мені чеки, і ще назвав мені дату коли робив у нас замовлення і вона співадало з тим що було в системі і співпадала адреса яку він назвав, тільки в системі написано, «що клієнт не забрав замолвення». Ось так і дурять людей в цій конторі і мені дуже гидко і соромно, що я там працювала, ОСОБЛИВО ПІСЛЯ ТОГО ЯК ДІЗНАЛАСЬ, ЩО ВОНИ ПРОДАЮТЬ РОСІЙСКІ ТОВАРИ, ТОЧНІШЕ НАС ЗАСТАВЛЯЮТЬ, а ми про це навіть не здогадуємся на співбесіді не говорять чиє виробниство товарів, можете перевірити через гугл назви товарів (якщо влаштуєтесь там на роботу), або уточнити на співбесіді, я не придала цьому значення, і зараз дуже соромно і гидко… Війна в країні а вони обманом заставляють людей продавати рашистскі товари, видаючи за Європейські, ні совісті ні честі, ні моралі, фінансувати рашистів в такий час. І скоріше за все директор також не відрізняється від них якщо вважає нормальною таку поведінку і такі дії, а можливо він і сам рашист… ТІКАЙТЕ!!!! Ця «РОБОТа» не вартує ні каплі вашого часу.
Щось таке враження, що одні боти або компанії- конкуренти пописалинегативні відгуки. Працюю наразі в компаннії, все чудово, скарг немає. Дуже лояльні керівники, вчасно виплата зп, гарний колектив, а ото що пишуть погае хрінь якась. Може колись хтось перейшов комусь дорогу та вони ото придумують
Жуткая, депреснячая контора! Директор Чулковская И. В.- регулярно кидает на деньги сотрудников, врёт, обещания не выполняет. Коллектив — ***утые социопатки, у которых единственное развлечение разорвать нового сотрудника — конкурента. Моббинг как со стороны руководства, так и коллектива — гадючника Работать там — себя не уважать, дарить бесплатно свое время!
шото девочка гонит про ботов, а сама отвечает как БОТТ!! смотри пишеш что:
Клієнти самі дзвонять щоб оформити замолвення бо бачать рекламу в інтернеті, ніхто ніяки номера не дає, там немає холодної бази. да??
а в конце:
Для кого така зарплата норм пробуйте не переживайте, точно нічого не втратите на 3-4 місяць роботи на 25-30 тисяч можна вийти спокійно ЯКШО ВМІЭТЕ ПРОДАВАТИ!
ТЫ ТУПО ЧЕШИШ — Клієнти самі дзвонять щоб оформити замолвення! РАЙ.
Я ТЕБЕ НЕ ВЕРЮ ТЫ БОТ 100%
Автопрозвон нащитали штрафов блюольше чем зп так ещё и придирчиво относятся к работникам
Особенно есть пара человек которые вообще не в себе и штрафуют почти за все не советую тут работать не колл центр а на**еры ЛОЛ
Працювала тут не довго але коли за неповний тиждень заробила більш 2000 мені за лічені хвилини нарахували штрафи на 1800 та сказали що після звільнення за викуплені товари які я прдала платити ніхто не збирається зате вони на 5000 з лишнім заберуть мій прибуток де ж добра компанія?
@Анжела,
Зразу видно, що Ви ніколи не працювли в цій компанії а скоріш за все бот. Клієнти самі дзвонять щоб оформити замолвення бо бачать рекламу в інтернеті, ніхто ніяки номера не дає, там немає холодної бази.
Я в цій компанії працював 9 місяців тому знаю про що говорю, платять стабільно без затримок, клієнти так, бувають різні і адекватні і не дуже, це робота з людьми а вони різні це вже суб’єктивно, ну і також країни Узб, Вірменія, Кз, не розуміють Укр мови будьте до цього готові, на якій мові треба спілкуватись думаю зроуміло.
За весь час роботи в цій компанії більше 26-30 тисяч в місяць я не зміг заробити хоча старався, для мене цих грошей мало так як теба забезпечувати сім’ю і платити за квартиру а в мене 3 дітей. Для кого така зарплата норм пробуйте не переживайте, точно нічого не втратите на 3-4 місяць роботи на 25-30 тисяч можна вийти спокійно якщо вмієте продавати.
Такий машейніків ще потрібно пошукати, ніколи не вірте цій компанії, завжди обшукають, дають номера хазяєвів а ті у відповідь одключають телефони і немає ні з ким зв’язку.НЕ ВІРТЕ НІКОЛИ ЇМ!!!!!!ОБШУКАЮТЬ І НАВІТЬ СОВІСТЬ НЕ ГРИЗЕ ТАКИХ ТВАРЮК!!!!
Працював десь півроку в цій компанії «Свої Люди» і звільнився бо хотів рости далі і заробляти більше. Бачу тут пишуть за Дениса я теж був в його відділі, він був мої керівником і тільки з поваги до нього вирішив теж дописати пару слів, до цьго був у відділі іншого керівника, той був повним молодим кретином і пофігістом від нас вимагав а сам підказати нічого не міг відповідав один раз в 2 дня, але його звільнили і я потрапив до Дениса і враження помінялись в кращу сторону.
Моя вам рекомендація, на співбесіді з рекрутером вибереть собі гідного керівника бо до кого попадаете такий буде і ваш успіх.
Що хочу сказати, в цілому компанія платить стабільно, але для мене то були невеликі гроші, якщо ви хочете розвиватися в продажах то ця компанія дасть вам дуже хороший старт для майбунього.
Зараз я працюю в ай-ті компанії саме у відділі продаж, і звядяки досвіду тут я зміг влаштуватись туди на роботу куди давно мріяв, фішки і поради Дениса стосовно продаж використувую до сих пір і ділюся зі своїми колегами.
Мінуси, часто в бухгалтерія тупить з нарахуванням зп і нарахувує більше а потім просять вас повернути зайву сумму, буває щось плутають і відправляють меньше, потім самі находять помилку і на наступний тиждень доплачують. Відділ контролю якості часто люблять висосати якусь помилку з пальця там де ії немає щоб вас оштрафувати і забрати ваші гроші, также враження що їхня зарплатня залежить від помилок яких ви допускєте. Графік не зручний, вихідні плаваючі а за сб і нд можете забути, макисмум раз в місяць. Не дякуйте за розвернутий відгук бо коли я хотів влаштуватися туди на роботу і шукав відгуки про компанію на предмет лохотрона то нічого толкового не знайшов, компанія норм, працювати там чи ні вирішуйте самі.
Працюю тут більше півтора року, все чесно та без обману. Оплата гідна, керівництво професіонали, так не всі, як повезе і до кого попадеш. Або Ви тут не працювали, або працювали і Вас звільнили за погану роботу.
Я думаю хто пише негативні відгуки — просто ліниві халявщики, які хочуть щоб гроші падали з неба ні за що. Хто вміє старатися і працювати — той достойно і заробе грошей, нічого проросійського немає, за винятком, що продажі в країнах снг проводяться російською мовою бо там клієнти не розуміють Української мови, з москалями та білорусами компанія не працює. Особисто працюю тут давно, і не планую змінювати місце роботи.
Хто сумнівається як я колись, прцювати тут чи ні скажу так, спробуйте самі і все для себе зрозумієте, негатив пишуть обіжанки яких звільнили, люди які задоволені рідко думають щось писати в інтернеті, бо все влаштовує.
Жахливий колл центр! Обманюють як своїх клієнтів так і працівників! Після звільнення заробітної плати не чекайте,вигадують міліон відмазок щоб не платити.
Колишні працівники розповіли що компанія проросійська і працює на території країни агресора!!
Заробити на продажах неможливо,тому що їх просто немає,клієнтська база маленька,тому і дзвонять одним і тим же людям по 2-3 рази на тиждень,вмовляючи щось купити.
Працювала в багатьох кц Свої Люди однозначно кращий на ринку, на даний момент так точно кращих аналогів немає в Україні. Була вимушена звільнитись через стан здоров’я але планую згодом повернутись, платять стабільно без затримок конжну неділю, перші 2 місяці є ставка 2000.гр в неділю. Десь після 3-4 місяців роботи можна вийти від 5 тисяч в неділю, я була у відділі де керівником був Денис і там є менеджери які заробляють дуже хороші гроші все залежить від тебе самого. В компанії є непогані тренери які регулярно проводять тренінги дуже навіть цікаві та пізнавальні, буває звичайно і багато води інколи, але зворотні зязки Дениса цінніші будь яких тренінгів, він може навчити будь-кого продавати, саме після його порад і зворотніх зв’язків я почала показувати результат. Я працювала в багатьох місяцях але таких крутих керівників ніколи не мала мені дуже сильно повезло, що я потрапила саме до нього у відділ, він в першу чергу людина і хороший психолог а потім керівник і тренер. Графік в цій компанії гнучкий але на старті будьте готові що вихідні не завжди будуть в суботу та неділю. Поганого про компанію нічого не можу сказати, мені там дуже сподобалось, в групі Дениса дуже крута та дружня атмосфера, а його помічники Роман та Світлана завжди допоможуть в любій ситуації.