Тетяна 2011

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
comment Отзывы: 2
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Фермерське господарство Тетяна 2011 — сімейний бізнес, європейського зразку. Маємо в обробці 2250 га землі, а також повний комплекс техніки іноземного виробництва. У той же час молодий штат працівників, які кілька років тому повірили в перспективу господарства. У 2015 році відкрили козину ферму та власну переробку молока, тут і виготовляють усіма улюблену кисломолочну продукцію та сири ТМ ZINKA.

Отзывы о работе в Тетяна 2011, зарплаты, вакансии

1. 9 Апр 2026

Довелося працювати з цими горе роботодавцями, .
    Кіоски які вони повідкривали для торгівлі не відповідають санітарним нормам, продавці за день не можуть а ні руки помити ані в туалет сходити.(як санстанції це пропускають) напевно за хабарі які керівництво возить цілими торбами. Продавці в зимку стоять на морозі -15,-18 Мороза і це на думку віти (так звати горе роботодавеця) що то є нормально. Звільнила з роботи як криса, без пояснень, без аргументів.
    Ні кому не рекомендую йти на таки умови праці, та й до таких недолюдей!

2. 17 Окт 2025

Заманивает хорошей зарплатой,потом уменьшает под предлогом что плохо работаешь,на вопрос что именно плохо нет ответа и естественно зарплаты,до этого предприятия я хорошо работал а тут почему-то плохо😁😁😁,не гнушается оскорблениями в нецензурной форме.Опыт работы отрицательный.Не советую это предприятие

Добавьте зарплату в компании Тетяна 2011

Добавить отзыв Оцените работодателя Тетяна 2011: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.