Виробництво та дистрибуція товарів широкого вжитку. Компанія на ринку з 2008 року. Найголовніше досягнення та найцінніша нагорода — це сформований колектив та задоволені споживачі нашої продукції! Отзывы о работе в Українець, ТМ, зарплатыДобавьте зарплату в компании Українець, ТМДобавить отзыв о работодателе Українець, ТМ Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Українець, ТМ?
@Derzkiy, добре, що я знайшов цей сайт, мало не витратив свій час на цих покидьків(
Оплата мізерна — як для роботи такого рівня шкідливості. Ніхто не задумується, що вони вдихають, протягом 12 годин робочого часу(токсини і прочий шлак). Застав картину, коли — на вакансію грузчика, прийшло 10 людей — на одну і ту же годину. Один хто в цій компанії працює на славу, це білобриса хр(юша), всі інші корчать з себе начальників. І да, на роботі з норм умовами, і норм зп — не буває такої бешеної тікучки кадрів. Так, що задумайтесь, перш ніж йти в цю Богом дану компанію …
Якщо коротко підсумувати те,

що відбувалося тут в 2020:
при прийомі на роботу зразу вимагайте
контракт (ніяких стажувань) з розміром
оплати праці в контракті.
Інакше попрацюєте день,два, тиждень,
місяць, причому робити будете за трьох саму важчу роботу, далі вам це надоїсть, бо ви не кінь,
і вас кинуть при розрахунку.
Лохи з біржі праці йдуть один за одним
безплатно роблять і свалюють. Ще й при
прийомі на роботу будете годину-дві
ломитись в браму бо деректор корчить
дуже занятого з себе.