УЛФ-ФІНАНС є одним з лідерів на ринку лізингу в Україні. Компанія пропонує комплексну послугу фінансування автотранспорту, спецтехніки та обладнання. Отзывы о работе в УЛФ-Фінанс, зарплаты, вакансииВакансии 15 000 грн
50 000 – 100 000 грн
Добавьте зарплату в компании УЛФ-ФінансДобавить отзыв о работодателе УЛФ-Фінанс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании УЛФ-Фінанс?
Працювала оператором контакт-центру. Сама по собі робота цікава. Запрошувати клієнтів на продаж авто або комісійний продаж. Колектив внутрішніх саме операторів був хороший. З приводу керівництва нічого хорошого сказати не можу. Мене звільнили без адекватного пояснення причини, типу за невиконання планових показників, хоча були менеджери, в яких показники були гірші за мої. При працевлаштуванні пустили в лінію а толком нічого не пояснили. Керівництву ми були просто не потрібні, 0 підтримки, а потім звільнення. Одним словом пережують та виплюнуть. Зп виплачували вчасно. Відділ кадрів добре працює. Все швидко і завжди із супроводом. Коли влаштовувалась, нажаль не було відгуків. Тому вирішувати Вам.