Торговая компания, оптовая и розничная торговля, ІТ-технологии Отзывы о работе в Версия, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании ВерсияДобавить отзыв Оцените работодателя Версия: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Версия Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Хочу поділитися своїм досвідом взаємодії з цією компанією як кандидат.
Після відгуку на вакансію мені досить швидко зателефонували та запросили на співбесіду. На жаль, у запропоновані дати я не могла приїхати, оскільки на той момент ще працювала та завершувала передачу справ. Водночас я одразу запропонувала конкретні альтернативні дати, коли була повністю готова зустрітися.
Мені відповіли, що уточнять інформацію та передзвонять. Дзвінка я так і не отримала.
Через деякий час побачила, що вакансію опублікували повторно. Я вирішила нагадати про себе: ще раз надіслала резюме та написала Світлані. Мені знову відповіли, що уточнять інформацію і повідомлять про рішення. Після цього знову настала повна тиша.
Найбільше здивувало те, що вакансія залишається відкритою вже тривалий час. Якщо моє резюме спочатку було достатньо цікавим, щоб запросити мене на співбесіду, то незрозуміло, чому неможливість приїхати саме в один конкретний день стала причиною фактичного припинення комунікації. Особливо враховуючи, що я не відмовлялася від зустрічі, а лише попросила перенести її на кілька днів.
На мою думку, взаємна повага до часу та зобов’язань має бути двосторонньою. Більшість кандидатів, яких компанії хочуть бачити у себе, вже працюють і не можуть будь-якої миті залишити робоче місце. Якщо компанія не готова розглянути навіть незначне перенесення співбесіди, а натомість просто припиняє комунікацію, це залишає не найкраще враження про процес підбору персоналу.
Не советую! компания совок из 90-х неадекватное руководство беседовал з неким директором Олег Юрьевич человек полностью неадекватен несёт бред